פורסם 2003 במאי 2822 שנים בוא נגיד ואני מוריד תמונה מהאינטרנט, ומדפיס במדפסת לייזר צבעונית מיוחדת על נייר מיוחד ואז מוכר, זה נחשבלהפרת זכויות יוצרים? (תמונות לדוגמא: זמרים, כוכבי קולנוע, סרטים, וסתם תמונות שמישהו צייר)?אם למישהו יש מושג PLZ TALK
פורסם 2003 במאי 2822 שנים אם יש למישהו זכויות על התמונה אז אסור, אם לא אז מותר.it's that simpleלהדפיס לעצמך משהו שהורד מהאינטרנט כחוק מותר לך, ואפילו לתת לחברים, אבל לא למכור.
פורסם 2003 במאי 2822 שנים מחבר אז נגיד ואני לוקח תמונה של 50 CENT מהאינטרנט, מדפיס ואז מוכר זה נחשב לעיברה? (בתמונה עצמה אין את הסמל C בתוך עיגול)©אז יכולים לתבוע אותי על אני משווק הרבה פוסטרים של זמרים או לא?אין לחברות תקליטים איזה "זכויות יוצרים" על האנשים האלו???תודה.
פורסם 2003 במאי 2822 שנים גם אם זה לא חוקי אתה חושב שיעשו לך משהו? למשטרה יש מטה מיוחד אשר עוקב אחרי פוסטרים שהדפיסו אנשים בבית והם מנטרים את מקורם?א. יש להם דברים חשובים יותר לעשותב. ווארז וMP3 מפר "קצת" יותר את זכויות היוצרים מאשר תמונה ואף אחד לא מחרים הארדיסקים
פורסם 2003 במאי 2822 שנים אם צילמת בעצמך או שהורדת תמונה שמישהו צילם ולא דורש את הזכויות שלה אז אתה יכול לעשות מה שבא לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.