עבור לתוכן

עזרה במפרט רציני לגרפיקה ותלת-מימד ב 7K ללא OC וללא מסך.

Featured Replies

פורסם

היי, אני ראיתי שרוב המפרטים פה הם למשחקים, וגם ראיתי את ההצעות שיש במדור מפרטים אבל לא מצאתי משהו ממש תואם למה שאני צריך בתקציב.

אז הנה הפרטים: אני צריך מחשב חזק במיוחד כמו שאמרתי לגרפיקה ותלת, משחקים פחות חשוב לי אז לא רלוונטי...

התקציב הוא 7000, לא כולל מסך!

עכשיו עשיתי קצת מחקר על כל מיני דברים בסיסיים שאני צריך אבל עוד לא יודע בדיוק של איזה חברה או איזה סוג מדויק אבל הנה מה שאני כן יודע שהמערכת חייבת לכלול.

מעבד - core2quad אין לי מושג מה צריך שם לעומק בשביל אני שואל פה :nixweiss:

לוח-אם - אין לי מושג אבל הוא צריך לתמוך ב 64bit, הוא צריך לתמוך ב raid וזהו פחות או יותר.. כרטיס קול מובנה.

זכרונות - 2x2GB עוד פעם לא יודע איזה חברה או כמה htz מומלץ..

כרטיס מסך - Nvidia Quadro FX1700 חובה בשבילי.

דיסק קשיח - אחד של 500 GB, אם נכנס בתקציב אז 2 שעובדים בRAID ואם אפשר אז אפילו עוד אחד קטן בשביל הwindows שיעבוד בנפרד אבל לא חובה.

DVD צורב - לא חשוב איזה אבל צריך להיות כלול.

מארז - מאוד חשוב לי שהמארז יהיה מרווח ומסודר בתוך המארז וכמובן עם אופציות של קרור נורמלי (לא משהו מטורף)

ספק כוח - משהו מספיק חזק בשביל להחזיק את המערכת הזאת.

אל-פסק - אני חייב אל פסק למחשב אני חושב שזה פשוט התאבדות לא לקחת אחד.. עוד פעם, הוא חייב להיות משהו שבאמת מסוגל להחזיק את המערכת הזאת.

אביזרים - רק עכבר ומקלדת פשוטים.

מבחינת מערכת הפעלה... את האמת יש לי דילמות די קשות בקשר לזה... 1. האם כדי ויסטה או XP (כי אני יודע שיצא SP1 לויסטה אז אולי זה השתפר, לעומת זאת XP כבר די הרבה זמן בחוץ והיא לכאורה הרבה יותר יציבה מויסטה) 2. אם לקנות 32bit או 64bit... כמובן שזה תלוי אם ה adobe master suit תומכת ב 64bit כי אני יודע ש 3dmax כן תומכת וכל שאר הדברים (משחקים וכו..) לא כל-כך מעניין אם זה תומך או לא.

אז אני לא יודע אם מפרט כזה באמת אפשרי בתקציב שכזה העניין זה שבכל חנות המחירים שונים לחלקים שונים, ככה שאין לי בעיה לקנות חלקים שונים מחנויות שונות ואז להרכיב את זה לבד כי פשוט שמתי לב שחלק מהחנויות לוקחות יותר על חלקים מסוימים וחנויות אחרות על חלקים אחרים.

וזהו... אני חושב שכיסיתי הכל... אם יש עוד שאלות שיכולות לעזור בבנייה אני אשמח לענות, ותודה רבה על העזרה.. מראש כמובן :)

עריכה: אה עוד משהו... לא יודע כמה קרור באמת נחוץ למערכת כזאת אני מניח אבל שאם אפשר לדחוף עוד מאורר זה לא יכול להזיק... מבחינת רעש? לא כזה רלוונטי...

פורסם

הינה מפרט מעולה ולפי דרישותייך:

מעבד:

Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX

כמות: 1 - מחיר: ¤1288

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro

כמות: 1 - מחיר: ¤105

לוח אם:

Gigabyte GA-EP45-DS3R

כמות: 1 - מחיר: ¤675

מארז:

ANTEC SONATA III 500W

כמות: 1 - מחיר: ¤643

זיכרון:

G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ

כמות: 1 - מחיר: ¤433

קשיח למחשב שולחני:

Western Digital 500Gb 16MB AAKS

כמות: 2 - מחיר: ¤369

כרטיס מסך:

PNY Nvidia Quadro FX1700 Retail

כמות: 1 - מחיר: ¤2067

כונן אופטי:

LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ¤128

מקלדת:

LOGITECH Internet 350 Keyboard Black - OEM

כמות: 1 - מחיר: ¤72

עכבר:

LOGITECH LX3 Optical Mouse

כמות: 1 - מחיר: ¤129

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות

כמות: 1 - מחיר: ¤5

תוכנות:

Microsoft Vista Home Basic 64Bit English

כמות: 1 - מחיר: ¤406

סה"כ: ¤6689

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤6556

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il

http://tms.co.il/preview/spec/bkgs17ex

אני לא לומך כ"כ בויסטה אבל אין ספק ש-SP1 עשתה לה טוב והתוכנה שאתה רוצה של Adobe תומכת ב-64bit של ויסטה ככה שתוכל לנצל את כל ה-4GB זיכרון שאמור להיות מאוד שימושי.

הכל כאמור לפי דרישתוייך,מחשב איכותי חזק ושקט עם מרובע ליבה וכ.מסך אמורים להועיל לך מאוד.

לא הכנסתי אל פסק גם משיקולים של תקציב וגם מאחר ואת ההמלצה הטובה ביותר תוכל לקבל בפורום "ספקים ומארזים" (תן שם תקציב ספציפית ל-UPS ותקבל המלצה) אבל קח בחשבון שזה יצור חריגה של כמה מאות שקלים

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה Xtract

אני אבדוק את המפרט, הוא נראה מעולה!

פורסם

אני לא יודע איזה מחקר עשית ולמה אתה בטוח שאתה זקוק לכ.מסך מקצועי כמו שרצית אבל קח בחשבון שהבנתי שהיום יעילותם מוטלת בספק.

הבנתי שיש מס' תוכנות שמדמות את פעולת ה-Quadro גם על כרטיס מסך GeForce רגיל.

להתייעצות נוספת פנה לפורום כרטיסי מסך שבטוח מבינים ומעודכנים יותר ממני.

אם אתה בכל זאת חייב את הכרטיס הזה,המפרט שלי מתאים לך ואין צורך לשנות כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אני מבין למה אתה מתכוון בקשר לכרטיס, הרי הוא מקצועי ויש האומרים בשסופו של דבר ההבדל בין ה quadro ל GT זה רק דרייברים. אך בכל זאת, אני משוכנע כי לצרכים שלי ה FX מתאים יותר מאשר ה GT. וזאת לאחר שקראתי תגובות גם בפורום של כרטיסי מסך וגם באתרים בחול.

בכל זאת יש לי כמה שאלות שיראו ברורות לך, אבל עדיין אני לא בטוח לגביהם.

האם הכרטיסים הקשיחים אכן עובדים במקביל על raid ואם כן אז קראתי אפשהו שלהתקין מערכת התקנה על מערכת raid זה דבר מסובך... זה נכון? ואז אולי עדיף לקנות כרטיס raptor כזה בשביל המערכת הפעלה למרות שהבנתי שיש דעות חולקות בקשר ליעילות של כרטיס מהיר יותר למערכת הפעלה.

דבר שני זה האם המארז הזה הוא tower או mid tower ?

זהו כמה דברים קטנים לבירור :) תודה.

פורסם

הכרטיסים יעבדו ב-Raid בלי בעיה ולכן גם שמתי לך לוח שנגמר ב-R שמציין את האפשרות לעשות בו Raid.

זה לא מסובך ובטוח יש מדריך קליל פה באתר/בפורום או בגוגל.

Tower זו תצורה,שמשמעותה שהמארז עומד ולא שוכב כמו מארזי HTPC (שדומים ל-DVD)

הגודל זה Mid או Full ובמקרה הזה הגודל הוא Mid שזה בעצם מארז סטנדרטי.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה על ההבהרות

זריז ביותר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים