עבור לתוכן

מעוניין לקנות פלאפון חדש זקוק להמלצה שלכם

Featured Replies

פורסם

שלום כרגע אני עם הW800I פלאפון מעולה אין אליו באמת ,אבל מה הוא כבר קצת ישן ואני רוצה לעבור למשו יותר חדש ויותר טוב.

חשבתי אל המכשירים האלה :

8G IPHONE

8G W960

N95 החדש 8G

המחירים של שלושתם דיי זהים וכך גם המפרט

מה אתם ממליצים לי ?

אני אחד שאוהב גדגטים וכל מיני שטויות כאלה כמו המסך מגע וכל זה . יש אולי איזה מכשירים שהולכים לצאת בזמן הקרוב (יותר טובים מאלה) ששווה לחכות בישבילם?

פורסם

לדעתי ה N95.

אני לא כל כך מעודכן בקשר למה שאמור לצאת בקרוב...

אגב, אם חשובה לך המצלמה ולא לחוץ לך סימביאן בפלאפון, לדעתי כדאי לך לפזול לכיוון ה K850.

פורסם

יש באורנג' עוד שני טלפונים ששוה להכיר ויש להם מצלמות 5 מגה פיקסל... Sony Ericsson c902 חדש יצא עכשיו-מכשיר טוב.

ו LG Viewty שיש לו מסך מגע וממשק שימוש נחמד אבל צריך להתרגל. אה וגם עט יפה למסך מגע..

פורסם

אמממ N82 די זול (יחסית כן)

ופשוט פלא' מצוין מנסיון יש אותו לחבר שלי.. המקשים מעצבנים אבל מתרגלים תוך שבוע...

פורסם

E51

תגובה 10

פורסם

איפון או סאמסונג omnia שכבר המליצו פה עליו..

מכשירים מדהימים.

פורסם

יש באורנג' עוד שני טלפונים ששוה להכיר ויש להם מצלמות 5 מגה פיקסל... Sony Ericsson c902 חדש יצא עכשיו-מכשיר טוב.

ו LG Viewty שיש לו מסך מגע וממשק שימוש נחמד אבל צריך להתרגל. אה וגם עט יפה למסך מגע..

הLG סתם מעפן, לא נוח בשיט.

פורסם
  • מחבר

לדעתי ה N95.

אני לא כל כך מעודכן בקשר למה שאמור לצאת בקרוב...

אגב, אם חשובה לך המצלמה ולא לחוץ לך סימביאן בפלאפון, לדעתי כדאי לך לפזול לכיוון ה K850.

למה N95? הרבה אמרו ללכת אליו אבל למה?

הסוני-אריקסון לא אהבתי את העיצוב ואת הפאלפון עצמו זה ניראה קאילו כל מה שיש בו והשקיעו בו זאת המצלמה ואת הLG גם כן לא אהבתי.

אם יש לך אופצייה להביא מחול-יוצא בשבוע 2 הקרובים:

http://www.gsmarena.com/samsung_i900_omnia-2422.php

מממ לצערי אין לי את האפשרות אבל ניראה פלאפון טוב ויפה יש למישו מושג מה יהיה המחיר שלו?

פורסם

מממ לצערי אין לי את האפשרות אבל ניראה פלאפון טוב ויפה יש למישו מושג מה יהיה המחיר שלו?

500 יורו

פורסם
  • מחבר

יש לי עד שאלה מהיא מערכת ההפעלה הטובה ונוחה ביותר שיש היום לניידים?

פורסם

ללא ספק המערכת של אפל

פורסם

כן היא כל כך טובה שאין לה אפילו תמיכה בפלאש...

פורסם

מבחינת חווית משתמש פשטות עיצוב וכו'-היא לוקחת

מבחינת פונקציונאליות אני מניח שSYMBIAN ?

פורסם
  • מחבר

לפי מה שחיפשתי ראיתי שיש כל מיני סוגים של סימביאן

יש את Symbian OS v9.1 שיש אותו בW960

ויש את Symbian Series 60 שבN95

העם זאת אותה מערכת ? מה ההבדל בינייהן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים