עבור לתוכן

מישהו יודע משהו לגבי פלונטר ?

Featured Replies

פורסם

באתר המת שלהם כתוב כבר שבועיים שהם חוזרים לפעילות בסוף מאי... אז סוף מאי זה עכשיו ואני לא רואה שיש איזו פעילות. מישהו אולי מקורב ויודע מה קורה שם ?

פורסם

אני רק יודע שהם נסגרו מלפני 3 חודשיים בערך

פורסם

מאי איזו שנה ?

פורסם

אני אגיד לך מה אני יודע על פלונטר..

זה חנות של גנבים וזה בדוק שלוקחים בערך פי 4 לפחות על כל מוצר שתוכל להשיג מהחנויות הכי יקרות במחיר ממש זול..וזה בדוק

בנוסף יש פול תלונות עליהם שהם לא החזירו לאנשים צ'קים ומוצרים ולא נתנו מוצר לאנשים ששילמו להם...

אם אתה מוכן לקחת תסיכון ולצאת פרייאר סע...

פורסם
  • מחבר

ממה שאני מכיר, המצב גרוע אבל לא עד כדי כך.

אני הייתי לקוח שלהם די הרבה זמן מהסיבה הפשוטה שהם נמצאים ממש קרוב לעבודה שלי וכך הייתי חוסך את מחיר המשלוח.

בהתחלה (לפני כמה שנים) הם היו חנות האון-ליין הרצינית היחידה והמחירים שלהם היו באמת זולים.

לאט לאט המחירים עלו ונעשו די גבוהים יחסית לשאר החנויות החדשות שצצו.

בכל מקרה, אני המשכתי לקנות מהם מדי פעם ולא הייתה לי בעיה איתם. המוצרים והשירות היו בסדר גם כשהייתי צריך תיקונים והחלפות במסגרת אחריות.

אני מניח שכמו כל עסק מתמוטט שפושט רגל, אז בחודשים האחרונים לחייהם הם לא כיבדו התחייבויות וצ'קים והם נסגרו פתאום בלי לספק סחורה או הסברים משכנעים. אני אישית לא קניתי מהם כלום בחודשים האלו (סתם מזל) ולכן לא נפגעתי מכך.

אולי נפגעת מהם אישית ולכן אתה כל כך נגדם, אבל לדעתי הם היו סבירים בהחלט.

פורסם

זה חנות של גנבים וזה בדוק שלוקחים בערך פי 4 לפחות על כל מוצר שתוכל להשיג מהחנויות הכי יקרות במחיר ממש זול..וזה בדוק

בדוק איפו?! בכל חנות יש מוצרים שיקרים יותר מהמתחרים, ויש כאלה שזולים יותר, אם לא תשווה תמיד תצא פרייר! :nono:

נסיון שלי עם פלונטר יותר טוב מאשר עם חנויות מחשבים מסוימות באינטרנט, ומה אתך? מה שאמרת זה מניסיון אישי או משמועות? מעניין מי מפיץ את כל השמועות... :lol:

פורסם

radeon 9500 רגיל של ספייר עולה שם 1343ש"ח?

פורסם

החנות כבר לא פעילה הם לא מוכרים כלום יותר

פורסם

אני דיי מודע לכך..

פשוט ציינתי משהו קטן שראיתי שם :jump:

פורסם

באתר כתוב שהם חוזרים לפעילות ביום ראשון הקרוב ועכשיו הם יושבים בפתח תקווה בקריית עתידים

פורסם

לאוהבי/שונאי פלונטר , הם חזרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים