עבור לתוכן

הערבים משטלתים על העולם

Featured Replies

פורסם

לא מזמן הייתי בטיול באירופה הייתי בלונדון ברצלונה צרפת ובעוד מקומות וזה פשוט לא יאומן אבל רוב האנשים שראיתי היו ערבים! עם םשוט משתלטים על העולם

כול מקום שהלכתי היו ערבים חשבתי שאני בארץ! ואפילו על אריזות השוקולד והאוכל השפה השניה שכתוב בה זה בערבית מה היה עוד 100 שנה? בארץ ובעולם הערבים האלו ישלטו בסוף אתם תראו :(>:( ואני רציני אני מתחיל לראות פחות ופחות ישראלים למשל כשאני נוסע בכביש רק ערבים בסופר רוב ערבים זה כבר מגעיל מה זה בחנויות אני רואה ערבים כול מקום אז מה באמת היה עוד כמה שנים? אתם לא משים לב שלאט לאט הם מתרבים ועוד כמה שנים הם היו יותר מאתנו ואז פשוט יפתחו בינטיפאדה או מהשו ואז פשוט נידפק הממשלה שלו מפגרת נותנים לערבים להשטלת..

פורסם

כמו ג'וקים הם מתרבים .

פורסם

The_ Red _Dragon לא ממש הבנתי את מטרת הדיון הזה.

הנושא של המהגרים הערבים באירופה מזמן לא חדש ואכלוסיות אתניות משתנות כל הזמן בנטיה לגדול.

אל תפתח דיון שהמטרה שלו זה השמצה וגזענות שמבוססים על כלום.

פורסם

כמו ג'וקים הם מתרבים .

אני זוכר שחדשות פעם הביאו איזה קטע ממהדורת חדשות ערבית כלשהי או משהו כזה,והיה שם איזה ערבי שאמר

שהרחם של האישה הוא הנשק הסודי שלהם וככה הם ישחררו את אדמותיהם...ואם אני לא טועה כשהם יגיעו ל25% הם

כבר מקבלים זכויות שונות ולכן נתחיל לראות גם ליד ליד רחוב הרצל את רחוב יאסר עראפת או סלאח אדין.

בקיצור...בעיה :\

פורסם
  • מחבר

לא קשור לגזענות אנחנו פה בסכנה גדול בארץ הערבים הם האויבים שלנו והם מתרבים לא רק בארץ אלה גם באירופה וככה הם יכבשו את העולם..

או לפחות חלק ממנו אי אפשר להתעלם מהנושא הזה....... רק בגלל שמלאנים כמוך המדינה שלנו ניראת כמו שהיא ניראת עם בכלל אפשר לקרוא לזה מדינת ישראל או מדינת הערבים! זאת התוכנית שלהם והיא תצליח השמצה וגיזענות עלק אני גאה בזה!! יופי הערבים האלה צריכים ליעלם מפה כול הטרור שהם עושים זה טוב בישבילך ? ואתה עוד מגן עליהם ה מעצבן אותי

פורסם

הדבר העיקרי שבעייתי פה

זה שמדינת ישראל צריכה לשמור על רוב יהודי בארץ ישראל

אם הם יתרבו בקצב הזה

הכיצד נשמור על רוב?

נוציא אותם להורג? נשלח אותם לשטחים?

תתחילו להצביע למפלגות שתומכות בצעדים כאלו ולא בשמאלנים ותראו שינויים

עד אז תמשיכו לראות את המאזניים משתנות

פורסם
  • מחבר

צודק בהחלט!... כי פיתרון אחר תתחילו לבחור ברוסים שהיו בשלטון המדינה ואז תראו שינוים צבאים המדינה תהיה יותר טובה עם הרוסים ינהלו אותה ודרך הגב רוסים בנו את הרפואה ואת המדינה פה בלי רוסים היינו עכשיו במצב של הודו

פורסם

הדבר העיקרי שבעייתי פה

זה שמדינת ישראל צריכה לשמור על רוב יהודי בארץ ישראל

אם הם יתרבו בקצב הזה

הכיצד נשמור על רוב?

נוציא אותם להורג? נשלח אותם לשטחים?

תתחילו להצביע למפלגות שתומכות בצעדים כאלו ולא בשמאלנים ותראו שינויים

עד אז תמשיכו לראות את המאזניים משתנות

כול מילה זהב.

את כול ערבים לעזה.

עכשיו אל תגידו לי גזעני או משהוא ..

אבל עם לא נעשה את זה בסופו של דבר שהם יתרבו הם יעשו לנו יותר גרוע.

הבא להורגך תעיף אותו מהמדינה לפני שיהרוג אותך :)

פורסם
  • מחבר

בישביל זה צריך רוסים בשילטון כמו ליברמן גיידאמק הם יעשו את המדינה הרבה יותר טובה מבחינה צבאית כלכלית והכול..

פורסם

לפותח הת'ראד, לא התכוונת לערבים אלא למוסלמים, על העולם משטלתים מוסלמים ערבים\טורקים\מונגולים\מרוקאים\תוניסאים\איראנים\אינדונסים...

אני כלכך שונא שלאנשים אין את ידע בסיסי זה.

פורסם

יש לך טעות אחת עיקרית

זה לא המוסלמים שמנסים להישתלט על העולם

אלה פינקי והמוח !!!!!!!

פורסם

ואוו אני מתפלא על הצביעות של מנהלי האתר שלא נתנו לפחות אזהרה על ההשוואות כאן בין בני אדם לג'וקים, כולנו זוכרים את מי השוו לחיידקים.

בתור ימני קיצוני שקורא את הדברים שלכם אני מתמלא חלחלה. אתם ממש הולכים על הסטראוטיפ של הפרובנציאל-נהג מונית שמתלונן על המדינה כל היום.

פורסם

לא קשור לגזענות אנחנו פה בסכנה גדול בארץ הערבים הם האויבים שלנו והם מתרבים לא רק בארץ אלה גם באירופה וככה הם יכבשו את העולם..

או לפחות חלק ממנו אי אפשר להתעלם מהנושא הזה....... רק בגלל שמלאנים כמוך המדינה שלנו ניראת כמו שהיא ניראת עם בכלל אפשר לקרוא לזה מדינת ישראל או מדינת הערבים! זאת התוכנית שלהם והיא תצליח השמצה וגיזענות עלק אני גאה בזה!! יופי הערבים האלה צריכים ליעלם מפה כול הטרור שהם עושים זה טוב בישבילך ? ואתה עוד מגן עליהם ה מעצבן אותי

:lol:

בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

אתה זה עוד לא באמת בעיה, כי אתה ילד קטן וככזה אתה מתנהג בהתאם.

הבעיה היא שיש גם בגירים שמתנהגים ככה.. :-\

פורסם
  • מחבר

שמאלני אתה עוד תראה תראה איך המדינה תראה עוד 20 שנה נגיד או שכבר היא לא תהיה קיימת בגלל אירן מה מה תגיד כשאירן תתקיף? ישראל לא יכולה על אירן בגלל אנשים כמוך המדינה שלנו נראית כמו שהיא נראית.

פורסם

שמע, תכלס הוא צודק.

הדת המוסלמית שונה משאר הדתות, בעוד בדת היהודית צריך לעזוב את הגר לנפשו, בדת הנוצרית צריך לגרום לו להתנצר, בדת המוסלמית פשוט צריך להשמיד אותו.

בקוראן כתוב שהאבן תגיד למוסלמי שיש יהודי/כופר (לא זוכר) שמתחבא מאחוריה, כדי שיהרוג אותו.

זאת דת אלימה, ולא כמו היהודים והנוצרים רוב סוחף של המוסלמים הם דתיים פאנטים (את האמת קשה להגדיר אצלהם את המושג פאנטים, כי הדת שלהם בעצמה פאנטית) ואם הם יעשו את מה שתורתם מצווה עליהם, זה מה שיקרה.

לגבי ה"ערבים משתלטים על העולם", הם באמת מתרבים, אבל כולם מתרבים... לא רק הם.

ואני דווקא שמח שהם מתרבים באירופה, את האמת שמח מאוד, אני מצטער שאני אומר את זה, אבל אני מת שצרפת תרגיש את מה שאנחנו וארה"ב הרגשנו, כבר עכשיו יש המון מוסלמים בצרפת והם פשוט חסרי אונים (הצרפתים), חבל שצריך משהו שינענע אותם כדי שהם ילמדו מיהם המוסלמים האמיתיים ומה הם עושים לעולם, ואז נראה אם "פעילי שלום" ארופאים יבואו לזרוק אבנים על החיילים שלנו.

עוד משהו, בתור ימני, אתם לא יכולים להאשים את השמאלנים בכל מה שקורה לנו, הם אומנם מתנגדים שאנחנו נטפל בעזה ובפלסטינאים בכלל כמו שצריך, ונשים קץ לטרור, אבל המצב עם איראן בכלל לא נוגע אליהם, שימו לב שדווקא ארה"ב נחושה להכנס באיראן, ולא אנחנו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים