עבור לתוכן

איזה MX440 עדיף- CONNECT3D או CHAINTECH

Featured Replies

פורסם

שניהם עולים בערך אותו דבר, ובשביל חברה שלי, זה מספיק (לא משחקת במחשב, רק שיהיה בסדר לקצת תוכנות גרפיקה).

64MB DDR עם TV-OUT לסרטים...

מישהו מכיר את החברות האלה?

פורסם

התקנתי ללחבר שלי את הכרטיס של CHAINTECH והוא בסדר גמור

אין לי מושג איך האיכות TV-OUT שלו...

פורסם

אני מחבב את CHIANTEC, יש לי TI 4600 שלהם, אחלה כרטיס ואלה OC, לא עושה בעיות.

פורסם

דבר ראשון , לפי מיטב ידיעתי CONNECT 3D היא חברה אשר מוכרת כרטיסים מבוססי ATI אבל אם גם נבידיה אז בסבבה.

עכשיו , לעניין השאלה , שני הכרטיסים צריכים להיות ממש דומים בביצועים ובכלל בהכול (גם TVOUT) . אני הייתי הולך על הזול יותר.

פורסם

אני מסכים.... לא אמור להיות שינוי גדול בין החברות וה TVOUT אמור להיות בעל איכות דומה (הרי זה כרטיס של NV).

תיקח את הזול...

פורסם
  • מחבר

סבבה!

אז נקנה את זה שקרוב אלי יותר (פחות נסיעה=זול יותר...)

וד"א, זה באמת לא CONNECT3D אלא INNOVISION. התבלבלתי בגלל שהסדרה שלהם הקראת INNO3D...

אבל בכ"ז, אין הבדל, לא?

פורסם

סבבה!

אתה קונה מחנות מחשבים בשכונה שלך או משהו דומה ? למה אם כן לפי דעתי יכול להיות עדיף שתזמין או תקנה מחנות און ליין ...יכול לצאת לך זול יותר...

פורסם

סבבה!

וד"א, זה באמת לא CONNECT3D אלא INNOVISION. אבל בכ"ז, אין הבדל, לא?

ראיתי שעשית עריכה אז אני אענה לך גם על זה . כעיקרון , למרות שהרבה לא אוהבים את INNOVISION אין סיבה מוחשית לא לקחת אותה.

פורסם

סבבה!

וד"א, זה באמת לא CONNECT3D אלא INNOVISION. התבלבלתי בגלל שהסדרה שלהם הקראת INNO3D...

אבל בכ"ז, אין הבדל, לא?

אל תקנה INNO.... למרות ששמעתי שאין בעיות עם הכרטיסים מסדרת ה MX, אני לא אוהב את החברה הזאת...

פורסם

אל תקנה INNO.... למרות ששמעתי שאין בעיות עם הכרטיסים מסדרת ה MX, אני לא אוהב את החברה הזאת...

רק בגלל שאתה לא אוהב את INNOVISION אז הוא לא יקח כרטיס שלה ?

פורסם

היא חברת קבר.......... אין ביצועים לכרטיסים שלה, אין איכות אבל אתה בטח תתווכח על זה אז שיהיה....

תיקח INNO

פורסם

היא חברת קבר.......... אין ביצועים לכרטיסים שלה, אין איכות אבל אתה בטח תתווכח על זה אז שיהיה....

תיקח INNO

חבל שאתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה בכוונה מתעלם . כפי שאמרתי , הרבה אנשים לא אוהבים את החברה הזו אבל אין סיבה ממשית לא לקנות כרטיסים שלה . חוץ מזה , אתה בעצמך אמרת שאין להם בעיות עם כרטיסי ה-MX .

פורסם
  • מחבר

דווקא תכננתי ליסוע 5 קילומטר לKSP, אבל אז בדקתי לעומק וראיתי שהCHAINTECH הוא בלי מאוורר!!

זה ביאס אותי לאללה, כי העניין שאני מחליף לה את כרטיס זה שהוודוו 3000 מתחמם-רותח עד שהמחשב קורס ומרסטרט, ורק עם מאוורר ביתי מכוון לתוך המארז (פתוח) אפשר לעבוד.

אז רציתי רק כרטיס עם מאוורר...

וגם הINNOVISION בלי... אז זה גם מנחוס...

פורסם

כל עוד אתה לא הולך לעשות OC לא אמורה להיות לך שום בעייה... חוץ מזה זה לא בעייה להתקין מאוורר.

פורסם

דווקא תכננתי ליסוע 5 קילומטר לKSP, אבל אז בדקתי לעומק וראיתי שהCHAINTECH הוא בלי מאוורר!!

זה ביאס אותי לאללה, כי העניין שאני מחליף לה את כרטיס זה שהוודוו 3000 מתחמם-רותח עד שהמחשב קורס ומרסטרט, ורק עם מאוורר ביתי מכוון לתוך המארז (פתוח) אפשר לעבוד.

אז רציתי רק כרטיס עם מאוורר...

וגם הINNOVISION בלי... אז זה גם מנחוס...

אין כי זאת ליבה ממש חלשה ולא צריך! היא גם לא מתחממת משהו, אבל אני חושב שבMX460 יש מאוררים לרוב.

מקס, קנה מאורר 40 MM וגם תעשה קצת OC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים