פורסם 2008 ביולי 1717 שנים הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות רובה אויר? והאם זה בכלל חוקי בארץ הזאת? יש חנויות שמוכרים רובה אויר? תנו מידע
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים ניסיתי לפני שנה לייבא רפליקה של אמ 16 (רובה אוויר/צבע) עם שאר ציוד והחרימו לי את המשלוח במכס, הלכו איזה אלף דולר בגלל שאמרו לי שלא יעשו לי בעיות ובכל זאת אסרו.אחרי שכבר התבאסתי יצא לי לראות בקומת המזון בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב בחור שמוכר כאלה - 300 שקל ומעלה (יש גם ב100 אבל זה מממממממש צעצוע) ולא יצא לקנות ממנו.אולי הוא עדיין שם, מה שכן אז תזמין מחו"ל !!!!!!!!
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים הכי נגיש - תחנה מרכזית ת"א. יש שם מעלה ל5 מקומות שונים שמוכרים שם מכל הסוגים.אגב בן כמה אתה??אם אתה מעל גיל 12-13 לאחר שעתיים של ירי בחתולות ימאס לך.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר אני בן 15 חח אני מהצפון לא מתאים לי באזור המרכז יש אבל חנויות שאפשר לקנות משם אולי מערבים לא יודע
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים בממלכה הקסומה - קומה 6 / 5 בתחנה מרכזית חדשה של ת''אמקום מומלץ בחום,אחלה סחורה ..
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים בממלכה הקסומה - קומה 6 / 5 בתחנה מרכזית חדשה של ת''אמקום מומלץ בחום,אחלה סחורה ..אבל הוא כרגע כתב שהוא מהצפון ולא מתאים לא במרכז
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר דאלית אל-כרמל זה כן מכיר אני יודע איפה זה אבל דליה??? WTFאיפה בידיוק בדאלית אל-כרמל? וזה חוקי בכלל עם המשטרה תופסת אותי?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים דאלית אל-כרמל זה כן מכיר אני יודע איפה זה אבל דליה??? WTFאיפה בידיוק בדאלית אל-כרמל? וזה חוקי בכלל עם המשטרה תופסת אותי?אני חושב שקצת מסוכן לתת לבנאדם אפוף כמוך רובה
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר באיזה ימים השוק הזה עובד? כול יום ? כולל שיש ושבת? ולמה אתה כולכך בטוח שיש שמוכרים שם רובה אויר? אני לא ממעלות!!
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לא יודע פעם אחרונה הייתי שם ככוח שיטור בזמן האינתיפדהואני יודע שיש כי זה שוק של ערבים(בבקשה לא לקחת את זה כהערה גיזענית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.