עבור לתוכן

וירוס או תקלה בwindows

Featured Replies

פורסם

שבוע שעבר הורדתי כמה עודכונים אוטמטיים ב windows update .לאחר שהם הותקנו אני מקבל אם אני לוחץ על כל קיצור דרך בשולחן עבודה הודעה:

לקובץ זה לא משויכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו.צור שיוך באפשריות תיקיה בלוח הבקרה.

בנוסף לזה אני לא יכול לעשות system restore כי התוכנית נופלת וגם אי אפשר למחוק למשל את התוכניות האחרונות שעודכנו אפשרות זו לא עולה.אני מצפה לעזרה למשל אם יש תוכנית חיצונית שעושה system restore או תוכנית שתצליח למחוק לי את התוכניות הנ"ל

פורסם

אם אתה אומר שהבעיה התחילה אחרי העדכונים אתה יכול לבדוק בהיסטוריה של העדכונים (באתר של windows update )מה הותקן ולהסיר אותם אחד אחד בלוח הבקרה>הוספה והסרה של תוכניות עד שאתה עולה על מקור הבעיה.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר למחוק או לראות בצורה הרגילה שיש ב control panel אפשרות זאת לא עולה .האם יש דרך חלופית לעשות את זה או תוכנה שעושה את זה?

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעשות את זה אני מקבל התראה שלא ניתן לעשות את זה יש אפשרות אחרת לתקן ?

פורסם
  • מחבר

נדב בעיקרון הכלים שרשמת לי עזרו מאד לתיקון הבעיה אבל משום מה לאחר כמה זמן הבעיה חזרה ושום דבר לא הופעל יש קשר אולי שבהתחלה האנטי וירוס nod 32 לא היה בשימוש ולאחר שהפעלתי אותו התוכניות לא עבדו .כמו כן בהגדרות מתקדמות של תיקיה תצוגה ראיתי בשאלה ובבעיה אחרת שצריך להגדיר את להשתמש בשיתוף קבצים פשוט בלא פעיל האם יש קשר לבעיה שלי או לא.והאם כדאי להתקין אנטי וירוס אחר ואם כן על מה אתה ממליץ

פורסם

אני נתקלתי בבעיה בעיקר עם ADWATCH של ADAWARE שמשום מה מחליט למחוק את הערכים מקובץ הרישום. לא נתקלתי בבעיה דומה עם NOD32, אבל אתה יכול לנסות להסיר ולהתקין מחדש. או להתקין אנטיוירוס אחר.

אין קשר ל"שיתוף קבצים פשוט", השימוש העיקרי הוא כאשר רוצים לשנות הגדרות אבטחה של קבצים ותיקיות בXP PRO במצב רגיל (לא "מצב בטוח").

פורסם
  • מחבר

נדב בעיקרון הבעיה תוקנה כמעט לגמרי בזכותך (תודה רבה רבה)אבל יש קובץ שרשמת לי שנקרא reset associations שהוא מתקן את כל התקלה.אבל יש בעיה שהוא מותקן בספריה c:/document 1/pc locoals/temp ובגלל זה ההגדרות לפי דעתי לא נשמרות לתמיד.האם אתה יודע איפה אני יכול לשים את זה במיקום הנכון או האם יש פקודה אוטמטית שאני יכול לבנות עבור קובץ זה כל הפעלה והפעלה.

פורסם

תנסה שיחזור מערכת לתאריך לפני העידכון.

אולי הצלחתי לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים