עבור לתוכן

מדינת היהודים- אוגנדה VS ישראל (כמו בוואלה:)

אז איזו מן השתיים עדיפה?? 305 הצבעות

1. 1. אז איזו מן השתיים עדיפה??

• ישראל
    • אוגנדה
    • או אולי ארגנטינה?(גם היא הוצעה לנו לא?)

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים :)

אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל????

היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו?

אני צופה נעילה של המודרים :lol: ....

פורסם

אחד מהת'רדים המטומטים .

תופעה שיש למגר במיידי!

פורסם

אחד מהת'רדים המטומטים .

תופעה שיש למגר במיידי!

כל אחד רוצה להביע דעה.

לא נאה לך אל תגיב אבל אל תרד על אנשים אחרים כי אתה בטח לא רוצה שירדו עלייך!!!!! :bash:

פורסם
  • מחבר

אין איזה מישהו שיביא רשימת עובדות??? תמיד שיש ויכוח מיני מייזר מביא מלא עובדות ושובר את כולם.

אני באמת לא יודע מה היה יותר טוב לנו... אפילו לא הצבעתי בסקר. רציתי לשמוע מה יש לכם להגיד ואני בטוח שיהיו כמה שיגידו שישראל לא בהכרח האלטרנטיבה הכי טובה.

פורסם

הצבעתי אוגנדה LOL... מי רוצה את החרא שם בכלל!

פורסם

זלינקו צודק. המשאבים היחידים שיש בישראל (חוץ מההיי טק) זה פוספטים וערבים ואי אפשר למכור ערבים. אקיצר, היינו עושים מלחמת ששת הימים וכובשים את כל אפריקה עם יומיים ספייר ולאף אחד לא היה אכפת והיינו מעצמת על. מה רע?

פורסם

כל אחד רוצה להביע דעה.

לא נאה לך אל תגיב אבל אל תרד על אנשים אחרים כי אתה בטח לא רוצה שירדו עלייך!!!!! :bash:

שוב אתה על כדורים?

פורסם

אעלק היינו הופכים למעצמת על.....

תרגעו....

אם אתם מכירים את המשפט כורח הנסיבות...

אז שתבינו שבגלל שאין נפט ואוצרות טבעיים היהודים בארץ היו צריכים לחשוב איך לנצל את זה (על זה שיש לנו ראש לפיננסים אף אחד לא יתווכח),אם הייתם חיים בארץ מלאת נפט באפריקה הממשלה הייתה מתעשרת וכל מיני טייקונים היו משתלטים על הארץ שלנו והיינו הופכים לארץ דיקטטורית כמו עיראק או איראן....מה שכן גם שם יש ערבים מסביב...וכידוע ערבים לא אוהבים יהודים בין אם הם בארץ הקודש או לא...

דבר שני מי היה אומר שהיינו נשארים יהודים בלי שהיה לנו כל זיקה דתית לארץ,היינו מתקמקמים בארץ בלי זיקה יהודית ובלי היסטוריה והיינו מוותרים על כל המהות היהודית שלנו...

דבר שלישי ואחרון (הללויה..) זה שאתם יכולים לראות לאן הגיעו הארגנטינאים או האוגדנים במהלך השנים....

אני לא חושב שאנחנו כל כך הרבה יותר טובים מהם...

פורסם

שוב אתה על כדורים?

לא, מצטער אחינו היקר, הכדורים נגמרו לי בפעם הקודמת..... :D

פורסם

אעלק היינו הופכים למעצמת על.....

תרגעו....

אם אתם מכירים את המשפט כורח הנסיבות...

אז שתבינו שבגלל שאין נפט ואוצרות טבעיים היהודים בארץ היו צריכים לחשוב איך לנצל את זה (על זה שיש לנו ראש לפיננסים אף אחד לא יתווכח),אם הייתם חיים בארץ מלאת נפט באפריקה הממשלה הייתה מתעשרת וכל מיני טייקונים היו משתלטים על הארץ שלנו והיינו הופכים לארץ דיקטטורית כמו עיראק או איראן....מה שכן גם שם יש ערבים מסביב...וכידוע ערבים לא אוהבים יהודים בין אם הם בארץ הקודש או לא...

דבר שני מי היה אומר שהיינו נשארים יהודים בלי שהיה לנו כל זיקה דתית לארץ,היינו מתקמקמים בארץ בלי זיקה יהודית ובלי היסטוריה והיינו מוותרים על כל המהות היהודית שלנו...

דבר שלישי ואחרון (הללויה..) זה שאתם יכולים לראות לאן הגיעו הארגנטינאים או האוגדנים במהלך השנים....

אני לא חושב שאנחנו כל כך הרבה יותר טובים מהם...

אני לא מבין מאין הזילזול הזה. במשך ה-55 השנים האחרונות הצלחנו להקים מדינה למופת. תקועים בין כל הערבים ומצליחים להגן על המדינה במשך יותר מ-55 שנים.

פורסם

אולי הצלחנו להגן על המדינה 55 שנים אבל כל יום כמעט יש פיגוע ושוחטים בנו מכל צד ומכל כיוון

פורסם

זה בגלל שאנחנו מהמדינות הנאורות בעולם, ולא מעיזים לפגטע באוכלוסייה בצורה המונית.

כל בר דעת יודע שמדינות אחרות היו פשוט משמידים את הצד השני בלי למצמץ. אנחנו הגענו לרמת נאורות שאין כדוגמתה בעולם.

פורסם

וזאת בדיוק הטעות שלנו.

אנחנו תלויים בארה"ב כלכלית וזה אומר שמה שהם רוצים - 95% אנחנו עושים.

שלום לא יהיה, גירוש לא יהיה, רצח עם לא יהיה. נתקענו במצב הזה לנצח.

אני ידוע כימני קיצוני, אבל כבר נמאס לי מזה - תנו להם להקים להם ת'מדינה שלהם בעזה,

לא רוצה לשמוע מהם, לא רוצה לראות אותם.

יפתחו באש? זאת הכרזת מלחמה - נשמיד אותם.

נ.ב.

הצבעתי ישראל, לא סובל אמנם את האיזור שנדפקנו בו (מזה"ת), אבל עדיף על אפריקה...

פורסם

יש לי מחר מתכונת בהיסטוריה על זה :-\

פורסם

אני אומר - להפגיז את הערבים כל עוד אנחנו חיים כאן!!!! בסוף הם ייגמרו אותנו ואנחנו נצטרך מקום אחר להיות בו!! להרוג את כל הערבים הטרוריסטים ומהההההההההרררררררררררר :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :pissed::pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים