עבור לתוכן

תגידו היפות ב"היפה והחנון " לא אמורות להיות יפות ?

Featured Replies

פורסם

לא מצחיק.

וכולן שם ממש מכוערות.

וכזה שקוף שהחנונים הם שחקנים :kopfpatsch:

מה הם חושבים שאנחנו טיפשים כמו האמריקאים האלה?

זה אפילו לא התחיל ואתה כבר מזבל בשכל הם לא שחקנים אחד מהחנונים חבר לי בטכניון למדנו ביחד חדוא

• תגובות 32
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תרגיע ומהר...

גם אם הם לא שחקנים, אני בטוח שזו לא ההתנהגות שלהם במציאות...

זה מתאים יותר ללוני טונס מאשר לתכנית ריאליטי...

פורסם

רובן כוסיות, כאלו שאם היינו רואים ברחוב היינו אומרים "איזו כוסית"

והם חיפשו את הכי סתומות, לא הכי יפות.

בכל אופן אני לא חושב שזה יהיה כמו בארה"ב, שם הם סרקו את כל הארץ בכדי למצוא את האנשים הכי חנונים בעולם, הרי משם אנחנו מקבלים את המושג חנון... שלא לדבר על הכוסיות שיש שם, אז לא קשה למצוא סתומות.

בארץ אין חנונים ברמה של ארה"ב

פורסם

תרגיע ומהר...

אם תרגע מהר כוחות הG ימחצו אותך

ומאיפה אתה יודע מה ההתנהגות שלהם בתוכנית? או במציאות לצורך העניין?

פורסם

חלקן לא ממש יפות (יש כמה שכן), מאופרות כל כך בכבדות שאפשר לעשות חפירות ארכיאולוגיות בין שכבות המייק-אפ שלהן, לבושות כמו פרחות (והחנונים לבושים בכוונה כמו חנונים מסרטים אמריקאים) וככל הנראה באמת טפשות, כי בחורה יפה ואינטילגנטית לא תסכים להופיע בביזיון הזה.

חנון שמכבד את עצמו בכלל לא מסוגל לצאת עם בחורה כזאת, שלא מסוגלת להשלים משפט בלי להתקע עם אאאאה באמצע ועם אוצר מילים של "מילונית לכיתה א'". מי מכם שיצא פעם עם יצור כזה יודע למה אני מתכוון.

וכמובן הנקודה המרכזית שנשכחה פה - התכנית הזאת כל-כך תת-רמה ששאר תוכניות הראיליטי של ערוצים 2 ו-10 נראות כמו הפקת עילית סטייל ערוץ ARTE.

פורסם

תרגיע ומהר...

מאיפה אתה יודע? התוכנית לא שודרה בכלל. ::)

פונגימן, ברור לך שאנשים יעשו יותר ממה שהם עושים "במציאות" בשביל להופיע בטלווזיה, נכון? :nixweiss:

פורסם

לפי דעתי אנשים המופיעים בתוכניות ריאליטי הם סוג של אקסהביציוניסטים שלא מודעים להשלכות של הופעתם בטלוויזיה או ציניקנים שמתכננים להפיק מההופעה רווח עתידי כלשהו.

גם ההפקה של התוכניות האלו צריכה מועמדים שיתאימו למסגרת ולא "ימרדו". ברור לי שאותן בחורות הוצגו על ידי הפקת התוכנית כיותר סתומות מאשר הן במציאות. אבל רובן המוחלט כנראה באמת לא חכמות במיוחד (בהנחה שכל העניין לא מבוים והן שחקניות, ודי מבריקות במקרה הזה), גם אין לבחורה אינטלגנטית שום אינטרס להופיע בתוכנית כזאת משום שהיא לא מהווה קרש קפיצה לשום דבר (חוץ מאולי לחתונה עם כדורגלן מהליגה השנייה).

כמובן שתמיד יש את המקרים של אנשים אינטלגנטים שיצר החשיפה שלהם חזק באופן כמעט פתולוגי והם יסכימו להשפיל את עצמם לחלוטין ולפגוע בדימוי שלהם בשביל כמה דקות טלוויזיה.

פורסם

דווקא אני קראתי בYNET שאחד מה'חנונים' פרש מהתוכנית באמצע הצילומים כי פשוט נמאס לו והוא לא הסכים להגיד דברים שאמרו לו להגיד.

מסקנה מתבקשת : איך לא, מבויים והם משחקים ולא מעבר לזה.

ובטח שאנחנו לא מצפים לרמה של הפקה שיש בארה"ב בbeaty and the geek :nixweiss:

----

מעניין, הרצתי עכשיו חיפוש בYNET "היפה והחנון" בשביל למצוא את הכתבה ולפתע היא לא נמצאת ::)

פורסם

בטוח אחד המשתתפים של התוכנית נמצא פה בפורום באיזה דרג מנהלי, עוד מעט כולכם תקבלו באנים

פורסם

הייתי אומר שסיכוי סביר שרוב המשתתפים של התכנית הם חברים בHWzone :P

(הכוונה לא לבחורות כן...)

פורסם

קרירין יצא מהמרתף!!!

תחפשו את זה שמדבר על הווי (:

אגב זברה אתה הולך לשחק בליגה שנה הבאה ? (:

פורסם
  • מחבר

זה לא אני זה אחד מהשכפולים שלי

לנו באגודת הסופר חנונים הבין לאומית יש טכנולוגיה שאתה רק יכול לחלום אליה

מי שכותבת את זה כרגע זאת המזכירה האנדרואידית הבלונדה שלי

שנראית בדיוק כמו פיץ

פורסם

פיץ ? או....פוץ ?

פורסם
  • מחבר

פיץ

פורסם

אבל אתה בטוח שהיא לא בעצם ...טם טם טם !!! פוץ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים