עבור לתוכן

מה לעזאזל היצור הזה? / Bug Hunter

Featured Replies

פורסם

מה ההתלהבות מזה שהוא חמקן? כל הגו'קים הפושטים שיש לי פה כל שני וחמישי רצים למקומות צרים וחשוכים איפה שהם חושבים שיהיה לי קשה להגיע אליהם.

מעניין אם המוח העלוב שלהם חש תחושת הפתעה כשאני מזיז את השידה של הטלויזיה שהם מתחבאים מתחתיה ומנחית עליהם את שוטו הבוער של האל.

מה שכן, בשנים האחרונות התחילו להופיע ג'וקים טייסים. למיטב זכרוני אלה יצורים דיי חדשים. הג'וקים הישנים לא היו עפים... האם אנו עדים לאבולוציה??

ועוד דבר - מטאטא? לול? ברור שהוא לא מת במכה הראשונה. מטאטא זה לא מספיק כבד ולא מספיק קשיח כדי לעשות להם סוף. כלי הנשק האולטימטיבי הוא נעל כמובן.

• תגובות 41
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני מעדיף להרוג אותם בקלות או לפחות להממם אותם, ואז לזרוק אותם מהחלון, לא בא לי שאריות של ג'וקים על הרצפה

פורסם

אתמול בדיוק נכנס מקק לחדר

גם טייס מטורף שכזה (עשה לי שמיניות מתחת למנורה)

זרקתי עליו את הספר הכבד שלי "הלכות קדם במושבות תימן"

אני חושב שהוא המקק הראשון שמת מהתקף לב

פורסם

אתמול בדיוק נכנס מקק לחדר

גם טייס מטורף שכזה (עשה לי שמיניות מתחת למנורה)

זרקתי עליו את הספר הכבד שלי "הלכות קדם במושבות תימן"

אני חושב שהוא המקק הראשון שמת מהתקף לב

לא קראתי ת'ספר...הוא כל-כך מפחיד? ::)

פורסם

תימנים...

פורסם

נו ברור מי מתעסק עם תימנים?

פורסם

(ד"א זה מזכיר לי פרק מ"איך הכרתי את אמכם" שהם מצאו חרק בדירה :lol: חח פרק אדיר, מישהו פה מכיר?)

חחחח כע אה אני ראיתי... נראה לי הם קראו לו CocoRat... מקק עכבר כזה לא? עד שתפסו אותו, העיפו דרך החלון ואז.. "יש לו כנפיים!!!!!!" ועף חזרה אליהם... :s07: פרק טוב... :P

פורסם

אני אוהב לשפוף עליהם דבק מגע או חומר דליק אחר ולהצית

פורסם

אני אוהב לשפוף עליהם דבק מגע או חומר דליק אחר ולהצית

מזכיר לי שמצאתי עקרב בבית,הכנסתי אותו לתוך הכיור של המקלחת ושפכתי לשם אלכוהול לחיטוי 70% בהחלט מחזה מדהים.

(Kentucky Fried Scorpion any one?)

פורסם

למה להתעלל בבעלי חיים?

פורסם

...

מה שכן, בשנים האחרונות התחילו להופיע ג'וקים טייסים. למיטב זכרוני אלה יצורים דיי חדשים. הג'וקים הישנים לא היו עפים... האם אנו עדים לאבולוציה??

...

תמיד חשבתי שכול התיקנים עפים, אבל מסתבר שרק חלק מהם יכולים:

"כנפי החפיה הנוקשות מונחות בזמן מנוחה שטוחות על הגב מעל כנפי התעופה הקרומיות. דרגות שונות של ניוון כנפיים קיימות במספר מינים. בחלק ממינים אלה קיים ניוון מלא או חלקי בנקבות בלבד, ובחלק אחר של המינים הכנפיים מנוונות גם בזכרים."

http://english.sviva.gov.il/bin/en.jsp?enPage=BlankPage&enDisplay=view&enDispWhat=Object&enDispWho=Articals^l704&enZone=tikan

הקישור מתוך וויקפדיה

פורסם

ידעתי שאני לא הוזה! בשנים האחרונות יש יותר מעופפים מפעם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים