פורסם 2008 ביולי 1717 שנים חרק זה נקרא תיקנחול מצרי - Polyphaga aegyptiacaתיקני-חול חיים בבית גידול חולי או בעפר תחוחהנקבות מתחפרות רוב הזמן בחול או תחת אבנים והן חסרות כנפייםרק הזכרים מכונפים כדי לחפש נקבותמגיעים למשכנות אדם בטעות בגלל המשיכה לאור מלאכותיאינם מזיקים
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים חרק זה נקרא תיקנחול מצרי - Polyphaga aegyptiacaתיקני-חול חיים בבית גידול חולי או בעפר תחוחהנקבות מתחפרות רוב הזמן בחול או תחת אבנים והן חסרות כנפייםרק הזכרים מכונפים כדי לחפש נקבותמגיעים למשכנות אדם בטעות בגלל המשיכה לאור מלאכותיאינם מזיקיםO_o אתה אנציקלופדיית חרקים?
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים רוצה לראות כשרון כתיבה באמת יוצא מן הכלל בסיפור על ג'וק? תעיף מבט כאן וכאן (יש עוד סיפור ענק שלו איפשהו, אבל אני לא מוצא, זה הכל מ 2004 ) סופר חומייני שולתתת!!111 8)
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים כן הה? בואנה שהתחלת לספר כולי מסתכל בחשש בחדר לראות אם אין אצלי איזה יצור כזה... אבל יש לך אחלה כשרון כתיבה.. תנצל אותו (אני רציני..) חח גם אני דורון תפרסם את התמונות מחדש לא רואים אותם..
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים חחחחחח מהזה קטע אצלך לספר סיפורי גבורה על חרקים..מישהו פה הביא ארכיון שלך עוד שניה בכיתיי
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר לצערי נמחקו התמונות, כנראה השרת לא יכל לשאת את הזוועה, והחליט למחוק אותם לטובת האנושות.הצלחתי למצוא 2 תמונות, אחת של הפאנטום הביולוגי, והשניה של דיסק המחץ [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים גם אני רואה עכשיו.. מוזר. ודורון - wth! מה זה לעזאזל!! נראה לי היית עד לתחייה מחדש של חרק מתקופת הדינוזאורים :-X :-\ (ד"א זה מזכיר לי פרק מ"איך הכרתי את אמכם" שהם מצאו חרק בדירה חח פרק אדיר, מישהו פה מכיר?)
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לי היה את הג'וק הרגיל לפני יומיים ענק! עם כנפיי גמבו 747. לקחתי נעל הפלתי אותה עליו מגובה חצי מטר אחרי שעה וחצי דרכתי בטעות על נעל והיה רעש כ"כ חזק(כמו של החרקים האלה שמתנגשים בדברים ויש רעשים מוזרים) בעעעעעעעעעעע :coolman:
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים רוצה לראות כשרון כתיבה באמת יוצא מן הכלל בסיפור על ג'וק? הנה שני סיפורים של בחור מוכשר (צ'אק נוריס של המילה הכתובה) בשם מתי, שאני מכיר מפורום אחר- תעיף מבט כאן וכאן (יש עוד סיפור ענק שלו איפשהו, אבל אני לא מוצא, זה הכל מ 2004 ) אדיר אפילו חיפשתי ומצאתי משהו דומה שלו
פורסם 2008 ביולי 1817 שנים זה באמת מפחיד.בגלל שהצבע שלו שחור פלילי פלילי, אבל ממש פלילי אז היא מאוד רוצכככט, מה שאומר שכדאי לכם להיזהר ממנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.