עבור לתוכן

מה אתם חושבים על אתרי המכרזים השונים-"אתה קובע תמחיר"..?

Featured Replies

פורסם

משהו כבר קנה שם במשהו במסגרת-"אתה קובע תמחיר"?

פשוט יש פריט ספציפי שרציתי לקנות שמופיע שם ב"תן מחיר"...

האם זה בכלל כדאי או שזה עוד "חרטא שיווקית מצוייה"?

יש סכנות :o?

פורסם

הכל חרטא.

פורסם

לא ראלי בעליל, אחרי הכל...הם צריכים "להתפרנס" איכשהו.

פורסם
  • מחבר

תחשבו על זה-לכאורה אני מציע (חינם) הצעה משתלמת על דגם ספציפי (ולא שהחלטתי לקנות אותו בגלל התיאורים הגרנדיוזיים שלהם ;)) אז מה יש לי להפסיד (במידה וזכיתי...)? טוב אולי אני קצת תמים xD אבל בגלל זה אני צריך משהו שכבר התנסה איתם.

פורסם

מין הסתם יש מחיר מינימום שרק מעליו הם מאשרים את ההצעה שלך, הרי לא באמת חשבת שהם יסכימו למכור לך LCD 42 ב-20 שקל, נכון? ::)

וזה לא קשור ל-YNET SHOPS, זה קיים כמעט בכל אתר מכירות בארץ.

(בוואלה שופס למשל זה נקרא "מכירה אישית")

פורסם

אני מכיר איזה עורך דין צעיר אחד, חבר של חבר, שמגיש תביעות נגד אתרי המכרזים למניהם שפשוט מרמים בכול מני דרכים.

הוא היה בחדשות לפני כמה חודשים לאיזה חצי דקה. התפוצצתי מצחוק.

פורסם
  • מחבר

מין הסתם יש מחיר מינימום שרק מעליו הם מאשרים את ההצעה שלך, הרי לא באמת חשבת שהם יסכימו למכור לך LCD 42 ב-20 שקל, נכון? ::)

וזה לא קשור ל-YNET SHOPS, זה קיים כמעט בכל אתר מכירות בארץ.

(בוואלה שופס למשל זה נקרא "מכירה אישית")

xD ברור שלא.

אבל לדוגמא 200/300 שקל מתחת למחיר הטוב ביותר שמצאתי בחנות (לגבי מסך).

ורשמתי YNET,אפשר להגיד, כדוגמא כי לא ידעתי כיצד להכליל את כל החנויות הללו.<כותרת נערכה>

ולזה שמעליי יש לך מושג איך מתבטאת הרמאות ;D?

פורסם

אתה בהחלט יכול להוציא דברים במחירים זולים יותר ממה שמופיע בחנויות, כי אתה קונה ישירות מהיבואן - והוא מבחינתו ימכור לך גם ברווח של 50 שקל (רווח, לא מחיר!) לעומת החנויות שלא תמיד יסכימו להתפשר על רווח כזה.

אני למשל קניתי לא מזמן מצלמה בוואלה שופס במחיר 3,200 ש"ח, כשהמחיר הכי זול בזאפ היה 3,600 ש"ח.

אבל ברור לכולנו שאף אחד פה לא הפסיד. החנויות פשוט לוקחות אחוזי רווח מאוד גבוהים, ואני הרווחתי מכירה באחוז רווח נמוך יותר ישירות מהיבואן.

פורסם

שיחקתי פעם במשחק MMOG ועסקתי הרבה במכרזים.

קניתי ומכרתי ודפקתי רווח.

עשיתי הון עתק במונחים של המשחק הייתי עשיר כקורח.

השיטה שאימצתי הייתה לפתוח מכרז שמתחיל במחיר של 1 וככה גרמתי לאנשים להילחם במשך ימים.

רק מהטירוף יש כאלה ששילמו מחירים גבוהים יותר ממכרזים אחרים שהיו קיימים לאותו מוצר באותו זמן.

ואם לא אהבתי את המחיר אז פשוט העלתי את המחיר בעזרת שחקן נוסף שהיה לי.

זה בדיוק מה שהם עושים פה.

פורסם
  • מחבר

יש מטורפים בעולם ;).

אפשר להפסיד מזה אם אתה לא בא עם קצת ידע קודם.

כאילו אני לא אציע על מסך מסויים 1800 ש"ח כאשר הוא עולה בחנות1500 ש"ח :kopfpatsch:

אני מתאר לעצמי שהם באמת עושים את זה אבל לא למחירים שעולים או אפילו קרובים למחירים שבשוק.

פורסם

הכול רמאות .

מכירות פומביות זה אולי הדבר היחיד שעוד אפשר להוציא ממנו משהו טוב .

פורסם

כן, ולא.

לגבי ה"מכירות האישיות" אין לי מושג.

לגבי מכירות פומביות- יש להם לרוב (אני מדבר על מוצרים יקרים יחסית ולא על דברים קטנים ב150 שקל), אדם נוסף שמתחרה איתך כדי להעלות את המחיר כמה שאפשר (והוא לא תמיד באמת מעוניין לקנות את המוצר, הרי הם תמיד יכולים להציע את אותו פריט ספציפי למכירה ביום למחרת..)

מה שכן, לפעמים יוצא שהמכירות ה"קבוצתיות" דווקא, יחסית זולות, כי כמו שנאמר פה, אתה קונה מהיבואן.

פורסם

אני גם הייתי בטוח שהכל רמאות אבל הצלחתי לקנות מסך 32' בכ300 שח' יותר זול מהמקום הכי זול שהצלחתי למצוא.

זה גם היה בשיטת אתה קובע את המחיר, המחיר שהכנסתי הפסיד.

יום למחרת התקשרו אלי ואמרו לי שאם אני מוכן להוסיף עוד 150 שח' אני אזכה. אמרתי להם שאני לא מוכן להעלות את המחיר בשקל אז זכיתי במחיר שהכנסתי באתר (כאמור 300 שח' יותר זול).

כלומר שהמחיר שזוכה שם הוא הרבה מעל המחיר המינימאלי שהם מוכנים למכור לך - אבל אתה צריך לעבור דרך מוכר אנושי ולהתמקח קצת.

ד"א מדובר היה בוואלה שופס.

פורסם

ד"א מדובר היה בוואלה שופס.

אין שום קשר, האתר הוא בסך הכל פלטפורמה.

אתה דיברת עם היבואן. והיית מגיע בדיוק לאותו בן אדם גם אם היית עושה את זה דרך אתר מכירות אחר.

לגבי מכירות פומביות- יש להם לרוב (אני מדבר על מוצרים יקרים יחסית ולא על דברים קטנים ב150 שקל), אדם נוסף שמתחרה איתך כדי להעלות את המחיר כמה שאפשר (והוא לא תמיד באמת מעוניין לקנות את המוצר, הרי הם תמיד יכולים להציע את אותו פריט ספציפי למכירה ביום למחרת..)

ברור לך שה"אדם" הנוסף הזה הוא בסך הכל תוכנת מחשב, כן?

פורסם

כן אמרו לי שלכול מחירה פומבית יש מחיר מינימום שאותו הם שמים .

זאת אומרת שנגיד הם שמים על מוצר מחיר התחלתי 50 שקל והמחיר מינימום זה 500 שקל אז המחשב יריב איתך עד שהוא לא יגיע ל500 שקל .

ואז אם אף אחד אחר לא יעלה את המחיר אז זכית בו .

ד"א למה רשום תמיד שזכותו של האתר להלעות את המחיר ?.

מה אם נגיד קניתי משהו ב200 שקל אם יכולים להגיד לי להוסיף עוד 100?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים