עבור לתוכן

הוחזרו גופות החיילים החטופים, אלדד רגב ואודי גולדווסר

Featured Replies

פורסם

האידיאולוגיה לא חוסלה- ממש לא. בניגוד לארגונים או אנשים אידואולוגיה לא ניתן לעקור מהשורש, ולכן תמיד תהיה לעם היהודי בעיה. בכל מקום בו הוא יהיה.

ולכן אנו עומדים איתנים במדינתנו, וכך גם יעמדו ילדינו, נכדינו ונינו - עד שהעולם הזה ייחרב.

• תגובות 53
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ולכן אנו עומדים איתנים במדינתנו, וכך גם יעמדו ילדינו, נכדינו ונינו - עד שהעולם הזה ייחרב.

קצת נאיבי מצידך, לא? ילדינו ונכדנו עוזבים לארה"ב- ואני לא מאשים אותם.

פורסם

אז? נוותר כבר בעצמנו?

מצחיק שדווקא אלו שזורקים לימין ולשמאל את עניין ה"לחסל את כל הערבים!" "דם יהודי הוא קדוש!" גם אומרים "עזוב אותך, בוא נחיה בארה"ב".

המדינה הקטנה שלנו עשתה הרבה ב60 שנות קיומה, בזכות החומר האנושי המדהים שנמצא בה, וה' יהיה עדי - אני רוצה לעשות אותה אפילו טובה יותר - אתה מוזמן לגור בארה"ב, הייתי שם - בהחלט מקום מקסים.

הארץ הזאת שלי ואני של הארץ הזאת.

פורסם

קצת נאיבי מצידך, לא? ילדינו ונכדנו עוזבים לארה"ב- ואני לא מאשים אותם.

ילדינו ונכדנו?

אתה בן 16 בחור. ::)

הפער בין ישראל לארה"ב, מבחינת רמת החיים, רק הצטמצם ב 60 שנה האלה, לא גדל.

Judas, אני מסכים, מחזק ומעודד מכך שיש עוד כמה אנשים שפויים כאן.

פורסם

כל מי שרוצה לעזוב לארצות הברית בנאדם אפס!

אנשים פה מתים כדי שתיהיה מדינה, כל המלחמות שלנו(חוץ מהאחרונה) הצליחו.

אנחנו מדינה חזקה במזרח התיכון, אם לא הכי חזקה.

ואתם רוצים לברוח?! פשוט פחדנים!

רון ארד סובל בשבי, גולדווסר ורגב ז"ל מתו להגנה שלנו, ועוד 20000 מתו כדי שתיהיה מדינה, ואתם בורחים?!

פשוט בושה, אתם פחדנים מטומטמים.

פורסם

רון ארד סובל בשבי

תתאפס, הוא לא.

מתי המדינה תלמד שעסקה עם הערבים זו לא עסקה?

פורסם

יש בי עוד תקווה.

למרות שב99% הוא מת.

אבל אני מנסה ליהיות עם תקווה.

ומעניין שאף אחד משניכם לא עניתם על מה שכתבתי, זה אולי אומר עליכם משהו.

פורסם

מה יש לענות? זה שאמרת שכל מי שבורח פחדן מטומטם? אתה דביל. לא כל מי שרוצה עתיד מוצלח יותר הוא פחדן מטומטם ובכל מקרה קהל הקוראים שלך כאן הוא לא אנשים שעזבו לארה"ב.

המלחמה האחרונה לא הייתה היחידה בה הפסדנו, ואין סיכוי קלוש שבקלושים שרון ארד עדיין חי. אפילו הדוח שחיזבאללה העבירו דיבר רק על דרכים פוטנציאליות בהן הוא מת, לא הוצגה אפשרות שהוא חי.

פורסם

היה זכרם ברוך של החיילים

וימח שמם של המחבלים אמן!!!!!!.

וכול אלה שרוצים לעזוב את ישראל אל תיתפלו למה הרמה תירד.

עם כול אחד שיכול לעזוב יעזוב אז באמת ישראל תהיה בבעיה ואז יותר ירצו לעזוב.

אפילו שהמצב קשה צריך להישאר כי עם תעזבו היה יותר קשה.

תישארו במדינה ותילחמו לעתיד יותר טוב לכולם!

כי מדינה אחרת אין לנו והיסטוריה מראה את זה.!

פורסם

מה יש לענות? זה שאמרת שכל מי שבורח פחדן מטומטם? אתה דביל. לא כל מי שרוצה עתיד מוצלח יותר הוא פחדן מטומטם ובכל מקרה קהל הקוראים שלך כאן הוא לא אנשים שעזבו לארה"ב.

המלחמה האחרונה לא הייתה היחידה בה הפסדנו, ואין סיכוי קלוש שבקלושים שרון ארד עדיין חי. אפילו הדוח שחיזבאללה העבירו דיבר רק על דרכים פוטנציאליות בהן הוא מת, לא הוצגה אפשרות שהוא חי.

אני דביל?!

למה פה אי אפשר להצליח? בטח שאפשר רק יש בעיה שאנשים לא משקיעים בעצמם.

אפשר בבקשה עוד דוג' למלחמה שהפסדנו בה?

פורסם

אני דביל?!

למה פה אי אפשר להצליח? בטח שאפשר רק יש בעיה שאנשים לא משקיעים בעצמם.

אפשר בבקשה עוד דוג' למלחמה שהפסדנו בה?

לא הפסדנו החיזבאלה ניפגע פי 10 מאשר אנחנו אולי התוצאה בסוף של חילופי השבויים לא מראה על ניצחון.

אבל מיספר ההרוגים והפגיע בתשתיות היה הרס ענק לחיזבאללה הבעיה שהתיקשורת שם מסתירה את זה.

עם לחיזבאללה היה תיקשורת כמו אצלנו אף אחד לא היה תומך בהם בחיים הבעיה שהם שם התיקשורת.

התיקשורת שלנו שמולאנית ביגלל זה אנחנו חושבים שהפסדנו.

ואל תגידו לי שכול יום קיבלנו 200 טלים על הראש אז לא הצלחנו כלום.

כי החיזבאללה קיבל פי 10 וגם כול יום פגיעות בתשתיות שלהם וגם פיצצנו להם מלאה מחסני טילים ומשגרים.

אל תישכחו שלחיזבאלה נהרגו לפחות 600 לוחמים(מחבלים).

ושלא נדבר על מיספר הרוגים של התושבים ביחד איתם.

פורסם

OC צודק

במלחמה האחרונה היה ניצחון מוחץ לישראל אבל לא היה מוחץ מספיק כי היה פוטנציאל להרבה יותר

אז אנשים חיים באשלייה שזה הפסד...

600++ מחבלים הרוגים לעומת 119 חיילים ישראלים + 44 אזרחים, שחצי מהם היו ערבים בכלל

1500-2000 אזרחים לבנונים מתים וחורבן מקיף

לבנון סיימה את 2006 עם פיחות של 16% - הם נהיו עניים יותר ב16%!!

כל זאת בעוד שהכלכלה שלנו לא נפגעה אפילו לא במעט - אנחנו נהיינו עשירים יותר ב5% ב2006

לבנון הייתה כל כך הרוסה שהמיתון שם המשיך ל2007 שבה הם צמחו במינוס אחוז

ועוד משהו אפילו יותר חשוב מהכלכלה, חיזבאללה לא העיז לתקוף אותנו עד היום. זוהי תקופת השקט הארוכה ביותר ב40 שנה האחרונות.

אז אל תקשיבו לנסראללה שאומר שהוא ניצח

התוצר הלאומי של ישראל גדול יותר מהתוצר של לבנון סוריה ירדן ומצרים ביחד

כל יום שאנחנו חיים יותר טוב מהם זה יום שניצחנו אותם... פשוט לנו טוב ולהם רע אז הם צריכים לחרטט שהם ניצחו ושלמות זה גבורה...

פורסם

ועוד משהו אפילו יותר חשוב מהכלכלה, חיזבאללה לא העיז לתקוף אותנו עד היום.

איזה שטויות...

זה לא קשור לאומץ, הם פשוט לא טיפשים.

אין להם כרגע את היכולת לתקוף אותנו בצורה מסודרת. הם לא חמאס שיזרקו עליך צינור מתכת ויציקו לך כמו יתוש, הם פשוט מתחמשים מחדש (מישהו אמר אירן?) ויתקיפו אותך בזמן שיהיה הכי נוח להם.

פורסם

לא אמרתי שהפסדנו בה, היא הייתה פחות מוצלחת, ונכון אני מסכים ב100% במה שאתה אומר. אבל החריזו מלחמה בגלל החטיפה.

היו שלוש מטורת:

1. להחזיר את החטופים

2. להרחיק את החזבאללה מהגבול

3. לפרוק אותו מנשקו.

ב2,3 הצלחנו ב1 לצערנו לא הצלחנו.

שאלתי אותו באיזה מלחמה הפסדנו, לא תיקו אלא הפסד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים