פורסם 2008 ביולי 1517 שנים כמה יצירתיים? עושים חור קטן בתחתית של פחית,מרוקנים את המשתה, מכניסים וודקה במקום, וסוגרים עם ריתוח קטנטן. וכמובן שיוף קטן לגימור איכותי.(עבדנו במסגריה..)נשמע לי כמו שקר כלשהורתכת היתה מדליקה את האלכוהול כי הוא חומר דליק
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים ובגלל זה לא ממלאים עד הסוף.ומשתמשים בריתוח עדין, שנקרא גם ריתוח נקודתי.אני מודה שהיו לנו כמה פשלות עם זה,וזה מצריך מעט אימון, וכמובן לא מצליח בפעם הראשונה.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים בן אדם אתה טס לארצות הברית, יש כל כך הרבה דברים לעשות שם חוץ מלהיות ישראלי מטומטם
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים wtf?! מה יש לעשות בארה"ב עם חוטי חשמל וסוכר דשן?מזה בנויים ידידינו הרבים הקסאמים! ברצינות, אפשר לעשות מזה חומר נפץ...
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מזה בנויים ידידינו הרבים הקסאמים! ברצינות, אפשר לעשות מזה חומר נפץ...וואלה? צריך לנסות את זה.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים אני פשוט הייתי חייב להגיב על השטויות שרשומות פה בגלל שאני מכיר את הנושא באופן אישייש לי משפחה בארה"בובת דודה שלי כבר כמה פעמים העבירה כמה נרגילות לארה"בכל פעם שהיא באה היא חוזרת עם שתיים שלוש נרגילותבגלל ששם זה יקר מאודככה שאני יכול לענות על השאלה הזאת מניסיוןאין לך מה לדעוג
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים מנסיון אין בעיה להעביר נרגילה במזוודה לארה"ב או לקפריסין או לטורקיה...רק לארצות האלה בדקתי P:
פורסם 2008 ביולי 1617 שנים אם אתה באמת מפחד יש נרגילות יפות וטובות מעץ!רק אל תשכח לרוקן את המים אחרי כל עישון שהעץ לא יתנפח ויהרס!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.