פורסם 2008 ביולי 1917 שנים מחבר כנראה שלא רואים את זה טוב בתמונות..יש מקומות שכאילו נוצרו מהם סדקים מהצביעה השנייה..
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים דעת הרוב אומרת כי הצביעה יפה,דעתי האישית בלבד היא ההפך.בתור התחלה - תוצאה שכזאת היא נורמאלית לחלוטין ואף יותר.האם לשייף ולצבוע בשנית?זאת החלטה שלך,אם אתה חושב שאתה יכול להוציא תוצאה יותר יפה אז אני הייתי אומר לך על זה,אם כרגע התוצאה הזאת מספקת אותך אז אין לך בשביל מה לטרוח.MuTaTiOn.
פורסם 2008 ביולי 1917 שנים דעת הרוב אומרת כי הצביעה יפה,דעתי האישית בלבד היא ההפך.בתור התחלה - תוצאה שכזאת היא נורמאלית לחלוטין ואף יותר.האם לשייף ולצבוע בשנית?זאת החלטה שלך,אם אתה חושב שאתה יכול להוציא תוצאה יותר יפה אז אני הייתי אומר לך על זה,אם כרגע התוצאה הזאת מספקת אותך אז אין לך בשביל מה לטרוח.MuTaTiOn.אני לא אומר שהצביעה יפה היא חובבנית אבל אני אומר שהיא מיוחדת אם הוא ישאיר את זה ככה
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר עידכון קטן..עשיתי כל מיני שטויות ו..http://www.zix.co.il/thumbs/1144851645.JPG]
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים תקן את הקישור לתמונה: http://www.zix.co.il/images/z-1144851645.JPG וד"א, בלי להעליב כמובן, יצא גרוע.. יצאת מכל קו אפשרי... מצטער שאני אומר את זה.. זה רק כדי שלפעם הבאה ייצא יותר טוב
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר סבבה.. הבנתי שזה נראה קצת.. לא בדיוק מה שתיכננתי..אבל מה ז"א יצאת מכל קו אפשרי?
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים התכוונתי לכך (ושוב, אין בכוונתי להעליב) שהציורים יצאו מטושטשים ומעווטים. :s05:
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים פעם הבאה אתה לוקח מסקיטייפ (דבק מלחמה חום רחב ) מדביק אותו על כל המארז כולל הכל ואז אתה מצייר את השבלונה על המסקינטייפ וחותך עם סכין יפנית מקלף רק מה שאתה רוצה לצבוע ומוריד את השאר רק אחרי שהצבע התייבש כבר פפפאקקק בא לי להקיא שתתי יותר מידי!
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר רוב הבעיות של אי דיוק וכאלה זה בגלל שכבר צבעתי את המארז לפני כן וכל דבר קטןןןןןןןןןןןןןן מוריד את הצבע..מה אני אמור לעשות פעם הבאה? חוץ ממה שאמרת על המסקנטייפ
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים פעם הבאה אתה לוקח מסקיטייפ (דבק מלחמה חום רחב ) מדביק אותו על כל המארז כולל הכל ואז אתה מצייר את השבלונה על המסקינטייפ וחותך עם סכין יפנית מקלף רק מה שאתה רוצה לצבוע ומוריד את השאר רק אחרי שהצבע התייבש כבר למה שהוא לא יחתוך את השבלונה לפני ההדבקה על המארז?MuTaTiOn.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.