עבור לתוכן

מידע על ATI Radeon HD 4870 X2 - R700 - פשוט מטורף!

Featured Replies

פורסם

אנאדטק מביאה לנו סיקור מעולה על הכרטיס הבודד הכי חזק כיום, ATI Radeon HD 4870 X2 - R700!

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3354&p=1

כמו שניתן לראות ה4870 CF, הגרסא הזוגית של הכרטיס, הכרטיסים מתקרבים לביצועיו אך יקרים ממנו ב-100$!

אז אם חשבנו שהכרטיסים הקודמים בסדרת HD48XX בגרסת CF עדיפים על הכרטיסים היקרים של החברה המתחרה, NVIDIA, עכשיו זה ניצחון בטוח ל-ATI כשהכרטיס HD4870X2 עולה רק 500$ לאומת CF 4870 אשר עולים 600$, שלא לדבר בכלל על NVIDIA (מצידה הובטחה ירידת מחירים לאור המשבר)

כמו כן הכרטיס משתמש לראשונה בטכנולוגיה החדשה GPU to GPU.

אפשר לראות בברור את ההצלחה הגדולה של הכרטיס במשחק Race Driver GRID,

17190.png

מישהו יכול לדבר אליו?!

512 MB של ram לכל GPU עושים את כל העסק הזה להגיוני, וניתן לראות את היתרון המכריע על ה-GTX280 במערך SLI!

וגם כן אפשרות זאת מהווה יתרון על מערך ה-CF...

GRID.jpg

שוב, מנצח הR700 גם בקטגוריית הרעש והחום את הGTX280 ב-SLI.

הוא אפילו לא מרעיש כמו הGTX280 כשהמאווררים על MAX!

אך כל זה עוד לא הסוף מכיוון שזאת לא החומרה הסופיץ ועדיין נעשות בדיקות, נקווה לטוב!

*שימו לב שהסיקור מדבר על גירסת ה1GB של הכרטיס, ישנה עוד גירסא עם 2GB שזה סיפור אחר לגמרי =]

שמסופר פה:

http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=588&pageid=1

http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTUzMSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA==

http://techreport.com/articles.x/15105

מה שניתן לומר הוא שהR700 מהווה תחליף מצויין למערך הCF של שני הכרטיסים HD4870 במחיר נמוך יותר ב100$!!!!

(אין מה לדבר על NVIDIA)

מה אתם אומרים.. עדיף לחכות? או לרכוש כבר עכשיו CF HD4870?

פורסם

דבר ראשון- אנאדטק ולא אנאדטצ'.

דבר שני- הסקירה מאוד מאכזבת ולא מכסה מספיק משחקים. יש הבדלים גדולים מדי ממשחק למשחק, ולא נכלל שום משחק עם מנוע U3 הפופולרי, אי אפשר לקבל תמונת מצב טובה לגבי מה שהולך (GRID= משחק XBOX360, כמעט אוטומטית יש פה יתרון לכרטיסי ATI. קרייסיס= בעיות מבהילות עם ריבוי ליבות של ATI, ו AOC לא בדיוק הבנץ' האולטימטיבי, בלשון המעטה........)

נחכה לסקירות יותר מפורטות.

פורסם

קודם כל עוד לא יצא הכרטיס, כשיצא נראה מה ומי.

ויכול להיות שעוד יתעכב, אפילו לא אתפלא אם יצא רק לקראת סוף אוגוסט.

כמו כן שים לב שמדובר רק על רזולציות ממש גבוהות ששם בא לידי ביטוי המהירות שלו והכוח שלו.

אם אני לא טועה הוא מכיל ליבה פחות מהירה מ4870, ולכן הכמות זכרון המסיבית שלו תבוא לביטוי ברזולציות ממש גבוהות - כמה גבוהות?

לפי מה שאני רואה על פחות מ1900 על 1200 אין מה לדבר בכלל וזה יהיה בזבוז כסף עצום וגם לא יתן יותר ביצועים מ4870 בCF.

אם יש לך מסך 24 או 30 ואתה תשחק על 2560 על 1600, אז זה כדאי (וגם לא בטוח, צריך לחכות למבחני ביצועים סופיים)

בכל מקרה

מדובר על מפלצת לכל דבר, אני מסכים לחלוטין :xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון- אנאדטק ולא אנאדטצ'.

דבר שני- הסקירה מאוד מאכזבת ולא מכסה מספיק משחקים. יש הבדלים גדולים מדי ממשחק למשחק, ולא נכלל שום משחק עם מנוע U3 הפופולרי, אי אפשר לקבל תמונת מצב טובה לגבי מה שהולך (GRID= משחק XBOX360, כמעט אוטומטית יש פה יתרון לכרטיסי ATI. קרייסיס= בעיות מבהילות עם ריבוי ליבות של ATI, ו AOC לא בדיוק הבנץ' האולטימטיבי, בלשון המעטה........)

נחכה לסקירות יותר מפורטות.

הם כתבו שAMD הגבילו אותם לארבעה משחקים, לכן המידע המוגבל, אבל בחירת המשחקים באמת לא משהו.

פורסם

יש דיון ראשי למה פה ? :s05: :s05: :s05::S

אחלה כרטיס אני דוחה את קניית המחשב החדש

פורסם

נראה כרטיס חזק לאללה, אבל גם המחיר שלו בהתאם, בטח יגיע לסביבות 600-700 דולר

אגב, מישהו מכיר חברה או אתר בארץ שמוכרת כרטיסי מסך עם אחריות בעלות לא גבוהה במיוחד מהמחיר בחו"ל ?

כי אני רואה כרטיסים כמו הHD4850 שעולים 200 דולר (כיום לפי שער ה-$ משהו כמו 650 שקל) שעולה בארץ 1000 שקל, 350 יותר מבחו"ל

וברור שהחברות עושות את זה בשביל הרווח שלהן וכי האחריות בארץ אבל ההפרש גדול מדי לדעתי...

פורסם

90 מעלות? אני לא מתקרב לזה...

פורסם

הם כתבו שAMD הגבילו אותם לארבעה משחקים, לכן המידע המוגבל, אבל בחירת המשחקים באמת לא משהו.

אני מניח שהם עוד לא סיימו לכתוב את הדרייברים או ליטשו אותם מספיק..

שורה תחתונה לכרטיס יש פוטניאל גדול שבאמת הגרף לעיל מראה עד כמה הוא יכול להיות חזק. למרבה האירוניה כרטיס בעל שבב בודד מנצח את הCF של אותו כרטיס :o

אני גם הבנתי שלנווידיה אין היכולת לייצר מתחרה דמוי 9800GX לכרטיס הזה.. ככה שזה האופציה הכי חזקה בשוק לזמן הקרוב

פורסם

אני מניח שהם עוד לא סיימו לכתוב את הדרייברים או ליטשו אותם מספיק..

שורה תחתונה לכרטיס יש פוטניאל גדול שבאמת הגרף לעיל מראה עד כמה הוא יכול להיות חזק. למרבה האירוניה כרטיס בעל שבב בודד מנצח את הCF של אותו כרטיס :o

אני גם הבנתי שלנווידיה אין היכולת לייצר מתחרה דמוי 9800GX לכרטיס הזה.. ככה שזה האופציה הכי חזקה בשוק לזמן הקרוב

התחרות היא לא על שבב או על כמה.. אלא על המחיר של השבב ופה אנבידיה נכשלת.. שני שבבים של RV770 עולים פחות משבב אחד G200 ומנצחים אותו

פורסם

תגידו מה הקטע פה cf4850 לא יותר חזק מ 260 gtx?

למה פה הוא נותן פחות ביצועים???

מה כי המישחק לא תומך cf???

פורסם

תגידו מה הקטע פה cf4850 לא יותר חזק מ 260 gtx?

למה פה הוא נותן פחות ביצועים???

מה כי המישחק לא תומך cf???

כנראה, אבל יכול להיות שהביקורת שקרית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים