עבור לתוכן

פתיחת חשבון בנק לצעירים, איפה עדיף?

Featured Replies

פורסם

גם אני בפועלים...חשבון דירקט. בלי עמלוק, קיבלתי 50 ש"ח הנחה בקסטרו ואני לא יכול להיות במינוס! כלומר אם יש לי 20 ש"ח בחשבון ואני רוצה לרנות משהו שעולה 20.99 אני לא יכול, קצת בעסה אבל ממש לא נוראי

עריכה: עכשיו שאני חושב על זה, תראו איזה ישראלי אני...רק מחפש את המינוס LOL

פורסם

יש לי שאלה, אני רוצה לפתוח חשבון בנק גם, הבעייה היא שאמא שלי מקבלת כסף מהביטוח הלאומי ולפי מה ששמעתי, אם אני יפתח חשבון אז הביטוח הלאומי ישאל מאיפה יש לאימא שלי כסף לתת לי בשביל החשבון??

הם גם ישאלו: מאיפה אני השגתי את הכסף שהכנסתי לחשבון?

מה אני יכול לעשות ???

פורסם

מי אמר שהיא נותנת לך כסף? ומי אמר שאתה לא מנקה מכוניות בצמתים, או כל עבודה אחרת?

פורסם

כשאני חושב על זה, מה היתרונות בכך שיהיה לי חשבון בנק מאשר שפשוט כל הכסף שנותנים לי ישמר אצלי במזומן?

פורסם

נוחות השימוש?

אם אתה נתקע בלי כסף אבל יש לך את הכרטיס בנקט

ההורים שלך יוכלו להעביר כסף לחשבון

ותוכל להוציא אותו

פורסם

כמו שכבר אמרו: נוחות השימוש... הרי אתה לא רוצה ללכת כל הזמן עם 300 שקל בארנק, נכון?

נגיד אתה הולך בקניון ופתאום רוצה לקנות משהו, אתה ניגש לכספומט ומוציא כסף...

כשהיה לי כספומט השתמשתי בו הרבה פחות מאשר עכשיו שיש לי כרטיס אשראי(שאפשר גם לגהץ ולהכנס למינוס)

לדוגמא כל פעם כשאני ממלא דלק או אוכל מקדונלדס אני מגהץ וזהו... לא צריך ללכת עד לכספומט או משהו כזה...

ממש נוח

היום אפילו אפשר לראות באינטרנט מה קנית (גם בחודשים האחרונים וגם בחודש הנוכחי)

פורסם

כמו שכבר אמרו: נוחות השימוש... הרי אתה לא רוצה ללכת כל הזמן עם 300 שקל בארנק, נכון?

נגיד אתה הולך בקניון ופתאום רוצה לקנות משהו, אתה ניגש לכספומט ומוציא כסף...

כשהיה לי כספומט השתמשתי בו הרבה פחות מאשר עכשיו שיש לי כרטיס אשראי(שאפשר גם לגהץ ולהכנס למינוס)

לדוגמא כל פעם כשאני ממלא דלק או אוכל מקדונלדס אני מגהץ וזהו... לא צריך ללכת עד לכספומט או משהו כזה...

ממש נוח

היום אפילו אפשר לראות באינטרנט מה קנית (גם בחודשים האחרונים וגם בחודש הנוכחי)

האמת היא שבאמת קרה שהלכתי עם 300 בקניון כשהלכתי לקנות משהו ;D

זה חשבון רגיל נכון, מלבד ההטבות אין עליו הגבלות? (חוץ מלגבי הבנקט/כרטיס אשראי)

פורסם

יש מקסימום משיכה ליום דיי נמוך, ויש כמה דברים שאתה צריך לעשות עם ההורים.

לך באמת אין סיבה, כי גם אין לך משכורת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים