פורסם 2003 במאי 2722 שנים אני בן 16 וחצי ואני רוצה לשמוע את הדעות שלכם על צורך בפתיחת חשבון בנק (בהנחה שיש לי כבר כמה עבודות מסודרות לקיץ)...איזה מסלול כדאי, באיזה בנק, כמה עולה האחזקה של חשבון (כי אולי לא שווה לפתוח בכלל חשבון בגלל זה)וכל מה שאתם חושבים שחשוב.תודה מראש
פורסם 2003 במאי 2722 שנים תלך לבנק שהכי קרוב אליךאו זה עם הכי הרבה בנקטים בסיבה שלך או הבנק שההורים שלך נמצאים בו ..
פורסם 2003 במאי 2722 שנים יש לך תוכנית חיסכון?אם כן אז הכי עדיף לך להיות בבנק שבו היא נמצאת (רוב הסיכויים שאם היא על שמךכבר יש לך חשבון בבנק ההוא)
פורסם 2003 במאי 2722 שנים לפי מה שהבנתי זה בלי עמלות בכלל.אני פותח בבנק הפועלים מחר, ומקבלים כנראה גם איזה מתנוןת מסוימות שם...נראה לי תווי קניה או משהו כזהאין הרבה הבדל בין הבנקים, אצלךילפחות בכל מקרה לא משלמים עמלות
פורסם 2003 במאי 2822 שנים גם אני פתחתי לפני יומיים בבנק הפועלים וקבילתי מצלמה דיגיטלית... עדיין לא לקחתי אותה אבל היא בטח גרועה לאללה אבל גם משהו.וזה לא קריטי... תעשה איפה שההורים שלך
פורסם 2003 במאי 2822 שנים גם אני פתחתי לפני יומיים בבנק הפועלים וקבילתי מצלמה דיגיטלית... עדיין לא לקחתי אותה אבל היא בטח גרועה לאללה אבל גם משהו. וזה לא קריטי... תעשה איפה שההורים שלך אני פתחתי לפני איזה שנה או יותר בבנק הפועלים ,ולא קיבלתי כלום
פורסם 2003 במאי 2822 שנים פתחתי לפני יותר משנה וחצי בבנק הפועלים.הייתי אמור לקבל איזה תיק, אבל שכחתי לקחת חח...בעיקרון, זה סתם, כולה עוד מסמכים שחותמים עליהם וזהו.יש לי שם כסף, לא הרבה, וזה טוב אם אני נתקע בקניון בלי כסף עליי אז אפשר למשוך בכספומט...ואין שום עמלות, שום דבר.
פורסם 2003 במאי 2822 שנים אני רואה הרבה פה בבנק הפועלים. למה הם ולא אחרים? זה חשבון "נוער" מיוחד או משהו?מה משלמים לבנק?
פורסם 2003 במאי 2922 שנים הרגע חשבתי על משהוהייתי אמור ללכת לפתוח חשבוןאבל אם אני מעל גיל 18, אני כבר לא יכול לפתוח חשבון צעיר, לא?(כן כן אני יודע שקצת התעקבתי, אני מאנשי הכסף בארנק)
פורסם 2003 במאי 2922 שנים הרגע חשבתי על משהוהייתי אמור ללכת לפתוח חשבוןאבל אם אני מעל גיל 18, אני כבר לא יכול לפתוח חשבון צעיר, לא?(כן כן אני יודע שקצת התעקבתי, אני מאנשי הכסף בארנק)לא בטוח שאי אפשר...אולי לא יקראו לזה בשם "צעיר" אבל זה אותו דבר...למשל הכרטיס בנקט שלי, בתוקף עד 2010, זאת אומרת עד שאני אהיה בן 22...תשאל בבנק הקרוב אליך
פורסם 2003 במאי 2922 שנים למשל הכרטיס בנקט שלי, בתוקף עד 2010, זאת אומרת עד שאני אהיה בן 22...למה לעשות לכ"כ הרבה זמן? :-\
פורסם 2003 במאי 2922 שנים נראה לי שאחרי גיל מסוים זה כבר לא חשבון צעיר.הם נותנים ללא עמלות שמתי שכבר תיהיה בוגר תשאר אצהלם עם אותו חשבון ואז תשלם להם עמלות
פורסם 2003 במאי 2922 שנים אני רואה הרבה פה בבנק הפועלים. למה הם ולא אחרים? זה חשבון "נוער" מיוחד או משהו?מה משלמים לבנק?אני דווקא בלאומיפשוט הייתה להם תוכנית חיסכון יותר טובה כשפתחתי תוכנית לכסף של הברמיצווהוהם פתחו לי חשבון צעיר יחד איתוועכשיו זה סיפור גדול מידי לעבור לבנק אחר
פורסם 2003 במאי 2922 שנים למה לעשות לכ"כ הרבה זמן? :-\לא עשיתי לכל כך הרבה זמןזה פשוט התוקף של הכרטיס, זה לא שאני בוחר או משהו כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.