פורסם 2008 ביולי 1417 שנים באמת משחק אדיר סיימתי את כל האפשרויות בחירה.הטורף,הנוסע השמיני-זינמורף והנחת-Marineוזאת באמת סדרת סרטים גדולה רק הסרט האחרון שיצא AVP R היה ממש לא מוצלח
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים בשביל מה להסתבך ברצח?זרקו ספר מהגג, היא כבר תעשה את העבודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים כל התוכניות פה הרגו אותי אהבתי תזה של ירושלים ותזה עם ספרטה בכל מקרה אני אתמול סיימתי בצפר!!!!!!!!!!!!!!!!11111 אחד אחד עחד וואחד אדין
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים יש לי צורך עמוק לציין שיש לכם כישרון רציני! (לפחות יותר טוב ממני) מה דעתכם לפתח קרירה? אני יכול לנסות להיות סוכן טוב, למרות שאין לי ניסיון
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים בשביל מה להסתבך ברצח?זרקו ספר מהגג, היא כבר תעשה את העבודהאתה מנסה לרמות אותנו? למורות שלך אין משקפיים.
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מאפייני המורות לספרות : שיער מגעיל משקפיים בדרך כלל 175+ מדברות כאילו היו בשנות ה20 ביישוב מקומטות גם אם הן צעירות לרובן קוראים מיכל\דבורה יכשילו אותך לא משנה איזה ציון קיבלת נכנסות להריון דיי מהר עברתי כבר 6 מורות כאלה מכיתה ז' שלי לא כ"כ עונה להגדרות, היא בסדר. בכל אופן, הכנתי אחד לשתי המורות האחרונות שלי לתנ"ך. דמיינו אלפי ספרים כאלו, אני מאמין שזה יעבוד עם קצת השקעה. (הרגליים שלה מפוסקות, אתם יכולים לבחור אם זה בגלל שהיא נמעכה או בגלל האופי.) [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים מחבר מאפייני המורות לספרות : שיער מגעיל משקפיים בדרך כלל 175+ לרוב יש להן שני זוגות: אחד לקריאה ואחד כדי לנעוץ מבטים מרושעים בקורבונתיה. שרוכי המשקפיים נוטים להסתבך ולגרום למותה של המרכיבה אותם כמעט, כמעט קרה למורה שלנו מדברות כאילו היו בשנות ה20 ביישוב-מתעבות כל ביטוי סלנג מקומטות גם אם הן צעירות ועם חצ'קונים, יבלות, שיערות בבית שחי (אמיתי!) לרובן קוראים מיכל\דבורה\בתיה יכשילו אותך לא משנה איזה ציון קיבלת-יחכו בקוצר רוח לנקמה המתוקה: התעודה! נכנסות להריון דיי מהר\רווקות שונאות את ה"נוער של היום" שונאות את החיים שלהן, את המקצוע ואת חשבון הבנק שלהן (מה שנשאר ממנו ) כלי רכב-אמבטיה מתפרקת, שנבנה לה גג וחלונות, והאגזוז שלה אחראי לפליטת 50% מזיהום האויר תמיד יש להן ילקוט (כמו של תלמידים, קצת קצת פחות אופנתי), ולא תיק שמחזיקים ביד
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים היי זה תנ"ך!קדוש! זה הופך אותו לנשק לא קונבנציונאלי (או איך שלא כותבים את זה ;D)?
פורסם 2008 ביולי 1517 שנים זה הופך אותו לנשק לא קונונציונאלי (או איך שלא כותבים את זה ;D)?קונבנציונאלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.