פורסם 2008 ביולי 1417 שנים (בתל-אביב והסביבה בלבד)יש לך פאק בתוכנית.אם היא נופלת למטה, השיער שלה אמור לעלות למעלה.Fail.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים יש לך פאק בתוכנית.אם היא נופלת למטה, השיער שלה אמור לעלות למעלה.Fail.היא שמה ג'ל
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים עוד מורה נוספה לרשימה,מורה למתמטיקה,שימו לב לספר הצהוב חום של אלגברה נסו לנחש בעזרת מה היא תושמד
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים מאפייני המורות לספרות :שיער מגעיל משקפייםבדרך כלל 175+מדברות כאילו היו בשנות ה20 ביישובמקומטות גם אם הן צעירותלרובן קוראים מיכל\דבורהיכשילו אותך לא משנה איזה ציון קיבלתנכנסות להריון דיי מהרעברתי כבר 6 מורות כאלה מכיתה ז' לי יש מורה (מיכל סלע) היא הייתה בפלמ''ח מקומטת קיבלתי 40 תיון כללי ו0 במחצית ב' ורק בכיתה ז' עברתי 3 מורות שלושתן בהריון (למרות שאחת מהן הייתה די שווה שראינו אותה שנתיים אחר כך)
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים (למרות שאחת מהן הייתה די שווה שראינו אותה שנתיים אחר כך) בטח היא הפכה להיות מורה לסוציאולוגיה..
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים חחחחחחחחחח המורות לסוציולוגיה תמיד הכי שוות! כנראה כי זקנות לא עובדות בזה... בכל מקרה, הייתה לי(אולי עדיין יש) מורה לספרות בבית הספר שווה ברמות... ז"א ממש-ממש שווה. איזה תחת יא אללה... אבל היא פוסטמה שאני יודע יותר ממנה על המקצוע שלה... כנראה שמורה חכמה חייבת להיות מכוערת.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים עוד מורה נוספה לרשימה,מורה למתמטיקה,שימו לב לספר הצהוב חום של אלגברה נסו לנחש בעזרת מה היא תושמד מזכיר לי Alien - הנוסע השמיני זיהיתי נכון ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.