פורסם 2008 ביולי 1417 שנים המקלדת והעכבר מיועדים בעיקר למשחקים אז חשבתי על העכבר של Razer DeathAdder ובמקלדת אני מתלבט בין ה wave של לוג'יטק ובין ה 4000 של מיקרוסופט או שיש משהו אחר עדיף? תודה מראש
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לי אישית יש את הWAVE ואין לי נסיון עם המקלדת האחרת שציינת, אבל הWAVE היא מקלדת כ"כ מצויינת.. שאני לא חושב שיכול להיות טוב ממנה. יכול להיות יותר מגניב (G15) אבל לא יותר טוב ;)
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לפי מה שנראה לי לפי בחירת העכבר אתה גיימר. והמקלדת שציינת (Wave גרועה ביותר למשחקים). יש לה מעגלים משותפים לכן במשחקים לא תוכל ללחוץ הרבה פעמים כל כמה מקשים ביחד. לא מומלץ
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לפי מה שנראה לי לפי בחירת העכבר אתה גיימר. והמקלדת שציינת (Wave גרועה ביותר למשחקים). יש לה מעגלים משותפים לכן במשחקים לא תוכל ללחוץ הרבה פעמים כל כמה מקשים ביחד. לא מומלץ לא הבנתי את המשפט 'לא תוכל ללחוץ הרבה פעמים כל כמה מקשים ביחד'.. תסביר בבקשה. מה זה 'כל' כמה מקשים... כי לי היא עובדת פיקס במשחקים אני לא מבין מאיפה הבאת את זה.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים לפי הרבה ביקורות ברשת עקב המעגלים של המקלדת אי אפשר ללחוץ על מספר מקשים ביחד (אחרת נתקעת המקלדת)אומנם לפי זכרוני זה קורה רק בגירסא האלחוטית של המקלדת. תבדוק את העיניין של המקלדת הזאת.אני החלטתי פשוט לוותר עליה בגלל זה .
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים יכול להיות שזה נוגע לז'אנר אחר של משחקים אם אני משחק FPS-ים בד"כ ולא הרגשתי בשום דבר שהוא אינו ברמת תקינות.והייתה לי לפני כן מקלדת אלחוטית מאוד זולה ופשוטה וגם היא הייתה בסדר.
פורסם 2008 ביולי 1717 שנים מחבר אם אני יקח ת wave אני יקח תחוטית יש לי תסט 6000 של מיקרוסופט שהמקלדת פשוט נתקעת במשחקים ואני רוצה להחליפה אך באג לא נותנים לי להחליף אותה רק בגלל שאין לי תקופסא שלה(אל תקנו בבאג בחיים)!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.