עבור לתוכן

יורד לאילת עם החבר'ה,אנחנו בני 16-17 איפה הכי כדאי להתאכסן?

Featured Replies

פורסם

אם אתם הולכים לעשות איזשהו קורס צלילה, לרוב בתי הספר (קבוצת הריף וסיאם אני בטוח) יש הסדרי לינה חלקם במקום וחלקם עם מלונות/אכסניות בסביבה. -> תבדקו

פורסם

לא. זה לא מלון לבוא לנפוש בו, סתם לשים בו את הראש, מהגג יש צפיה מדהימה על הזריחה.

כשאתה אומר לא זה אומר שהחדרים לא טובים? או שאין מטבח וכאלה?

פורסם

אממ, היית פעם באילת? אין פה ממש את המושג הזה "רחוק"...

הכל פה זה במקסימום מקסימום 20-30 דקות הליכה (וזה רק במקרים של ללכת מצד אחד של העיר לשני), וגם אם חם מדי בשביל ללכת, מונית מצד אחד של העיר לצד השני זה לא יותר מ20 שקל, וזה רק אם אתה ממש עצלן..

בקשר לאכסניות עצמן אין לי מושג, לא ממש שהיתי פה באכסניה אי פעם

במקרה חזרתי אתמול. ככה שבמקרה אני מכיר את העניין מקרוב. בתור אחד שגר בעיר ועשה את הצלילות בחוף אלמוג, אני יודע בדיוק על מה אני מדבר. אם אתה רוצה ללכת 30 דק' בחום של 45 מעלות זה עניינך. מונית מצד אחד של העיר לצד השני ב20 שקל? אולי אם אתה לא לבד. בתור אחד שנסע לאילת לבד, ולקח את המוניות לבד, נסיעות לקחו בין 15 ל30 שקל מונה. מתוך ניסיון שום נהג מונית לא יתן לך מחיר טוב יותר מהמונה ככה שאל תחיו בסרט.

למי שנוסע לצלול, מועדוני הצלילה מספקים הסעות הלוך וחזור.

פורסם

לא, אני רוב הזמן נוסע במוניות לבד, וחוץ מהפעם שציינתי בהודעה הקודמת, שעצרנו ב4 מקומות, אני לא זוכר פעם אחת, פעם אחת, שהמונה עבר את ה30 שקל.

ותתפלא, המקום עבודה הקודם שלי - במונית עם מונה פועל יצא 13-14 שקל, בלי מונה הנהגים היו אומרים 10-11 שקל.

וכאילו מזה ללכת 20-30 דקות ברגל? זה לא שיש פה לחות או משו, הכי הרבה מגיעים טיפה עייפים.

אני אומר לך את זה בתור אחד שגר בעיר ומתבסס על נסיעות במונית והליכה - אתה סתם מתבכיין, אם באמת כל כך קשה לך, פשוט אל תבוא (או שתיסע באוטובוסים ::) )

כשאתה אומר לא זה אומר שהחדרים לא טובים? או שאין מטבח וכאלה?

אני מניח שהוא מתכוון שזה יותר כמו גסט האוס, שאתה רק שמה בשביל לישון ושיהיה לך מקום לשים את הדברים..

פורסם

לא, אני רוב הזמן נוסע במוניות לבד, וחוץ מהפעם שציינתי בהודעה הקודמת, שעצרנו ב4 מקומות, אני לא זוכר פעם אחת, פעם אחת, שהמונה עבר את ה30 שקל.

ותתפלא, המקום עבודה הקודם שלי - במונית עם מונה פועל יצא 13-14 שקל, בלי מונה הנהגים היו אומרים 10-11 שקל.

וכאילו מזה ללכת 20-30 דקות ברגל? זה לא שיש פה לחות או משו, הכי הרבה מגיעים טיפה עייפים.

אני אומר לך את זה בתור אחד שגר בעיר ומתבסס על נסיעות במונית והליכה - אתה סתם מתבכיין, אם באמת כל כך קשה לך, פשוט אל תבוא (או שתיסע באוטובוסים ::) )..

אני באמת רוצה לדעת לאיזה מרחק נסעת שיצא לך 10 שקל במיוחד שאיך שאתה נכנס למונית, המונה מתחיל מ-9.10 ... לאן נסעת? 2 סיבובים בכיכר של הקניון??

מצד אחד אתה אומר מה זה ללכת 20-30 דקות ברגל ומצד שני בעצמך שם מונה ונוסע על 14 שקל שזה מרחק של 15 דק' הליכה ואומר שאני עצלן... מה לעזאזל עובר עליך? ממש הוצאת את דברי מהקשרם לגמרי. איך זה הגיע לזה שאני עצלן? אתה מכיר אותי בכלל?

מישהו שאל פה שאלה על אילת ונתתי לו מידע שיכול לעזור לו, אתה חושב שהמידע לא אמין? תקן אותי בבקשה ותן מידע אמין יותר, אבל "אתה סתם מתבכיין, קשה לך אל תבוא"??

פורסם

אמרתי שהמקום עבודה הקודם שלי היה רחוק? רק הגבתי על הקטע שאמרת שהמחיר שהנהג יקבע תמיד יהיה יותר גבוה מהמונה..

ודוגרי אין לי כוח להתווכח איתך, שיקשיב לך אם הוא רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים