עבור לתוכן

יורד לאילת עם החבר'ה,אנחנו בני 16-17 איפה הכי כדאי להתאכסן?

Featured Replies

פורסם

HI

מצאנו דירה של 6 אנשים וזה עולה לכל אחד 100 שקל ללילה...רק בית עם מטבח וכאלה...בלי ארוחות....

זה נראה לי ממש יקר כי זה לא כולל כלום...

אנחנו רוצים לרדת ל5 לילות בערך...

יש למישהו רעיון טוב?

תודה :)

פורסם

מלוני זה אחלה מלון פשוט ונחמד לחברים- לבוא לישון לאכול בוקר ולצאת לעניינים.

פורסם
  • מחבר

מצאתי תאתר שלהם...

http://www.weekend.co.il/eilat/vilag/index.asp

אבל יוצא יקר לפי מה שהבנתי...

ועוד משהו....אפשר להיכנס לשם מתחת לגיל 18?

פורסם

קחו בחשבון שהדירה היא כנראה בעיר ורחוקה מהמרכז תיירות ככה שאם אתם בלי אוטו (ובגיל הזה אתם בטוח בלי אוטו) אז אתם תלויים במוניות שאלה הוצאות נוספות (תסעו רק מונה!).

יש אכסניות רבות באילת, אחת מהן היא אכסנית פנינת הים, נמצאת ממש מול הקניון במרכז תיירות שם, תחפש בגוגל, תבדוק כמה עולה אצלהם (כולל ארוחת בוקר).

פורסם

קחו בחשבון שהדירה היא כנראה בעיר ורחוקה מהמרכז תיירות ככה שאם אתם בלי אוטו (ובגיל הזה אתם בטוח בלי אוטו) אז אתם תלויים במוניות שאלה הוצאות נוספות (תסעו רק מונה!).

יש אכסניות רבות באילת, אחת מהן היא אכסנית פנינת הים, נמצאת ממש מול הקניון במרכז תיירות שם, תחפש בגוגל, תבדוק כמה עולה אצלהם (כולל ארוחת בוקר).

אממ, היית פעם באילת? אין פה ממש את המושג הזה "רחוק"...

הכל פה זה במקסימום מקסימום 20-30 דקות הליכה (וזה רק במקרים של ללכת מצד אחד של העיר לשני), וגם אם חם מדי בשביל ללכת, מונית מצד אחד של העיר לצד השני זה לא יותר מ20 שקל, וזה רק אם אתה ממש עצלן..

בקשר לאכסניות עצמן אין לי מושג, לא ממש שהיתי פה באכסניה אי פעם

פורסם

תנסה אתה ללכת מהקניון לחוף הווילג' ברגל, אם לא תמות בדרך.

ונמאס כבר מכל אלה שאומרים שלכל מקום באילת זה 20 שקל.

זה היה נכון אולי לפני 3 שנים, פה זה לא הודו, הנהגים רוצים להרוויח קצת (במיוחד עם המחירים המטורפים של הדלק).

פורסם

אני בן 18, סוג-של נכה, לא בכושר בשיט, בתת משקל קליל, ועדיין לא היה לי קושי הכי קטן ללכת את הדרך הזאתי ברגל בכל אחת ממליון הפעמים שהלכתי אותה.

לא הייתה לי את הבעיה הזאת גם שהלכתי משם עד לקניון ואז עליתי ברגל לבית של חבר בסוף השחמון.

ולמה נמאס? ניקח לדוגמא את הווילג', פעם אחרונה שחזרתי משם במונית, שעצרה בערך 500 מטר מהבית שלי (הייתי עם חברים אז עצרנו במקום שקרוב לכולם), יצא לנו רק 21 שקל..

ואם כל כך מפריע לך, תזמין מוניות מפתאל, הם גם לא לוקחים תעריף של הלילה או מה שזה לא יהיה, וגם הם עושים 10% הנחה להזמנות

כנראה שנפלת על כמה נהגי מוניות ממורמרים במקצת אם אתה מתלונן על המחירים של המוניות, כי אני זוכר השנה שחזרתי מיציאה, 4 אנשים במונית, כל אחד ירד בבית שלו או לפחות ממש קרוב אליו, 4 תחנות ועדיין יצא רק בסביבות 40+- שקל.

אני באמת שלא מבין את התלונות שלך גם, לי אין עדיין רשיון, רוב הזמן אני או נוסע במוניות או הולך ברגל, ועדיין לא מצאתי את עצמי מתלונן על אף אחד מהדברים האלה.

(ואתה באמת משווה נסיעה בריקשה על כביש שבור עם פרות בדרך לנסיעה במונית ממוזגת על כביש נורמלי?)

פורסם

מלוני זה אחלה מלון פשוט ונחמד לחברים- לבוא לישון לאכול בוקר ולצאת לעניינים.

איך החדרים שם?טובים?

יש מטבח או שמהו?

פורסם

אני בן 18, סוג-של נכה, לא בכושר בשיט, בתת משקל קליל, ועדיין לא היה לי קושי הכי קטן ללכת את הדרך הזאתי ברגל בכל אחת ממליון הפעמים שהלכתי אותה.

לא הייתה לי את הבעיה הזאת גם שהלכתי משם עד לקניון ואז עליתי ברגל לבית של חבר בסוף השחמון.

ולמה נמאס? ניקח לדוגמא את הווילג', פעם אחרונה שחזרתי משם במונית, שעצרה בערך 500 מטר מהבית שלי (הייתי עם חברים אז עצרנו במקום שקרוב לכולם), יצא לנו רק 21 שקל..

ואם כל כך מפריע לך, תזמין מוניות מפתאל, הם גם לא לוקחים תעריף של הלילה או מה שזה לא יהיה, וגם הם עושים 10% הנחה להזמנות

כנראה שנפלת על כמה נהגי מוניות ממורמרים במקצת אם אתה מתלונן על המחירים של המוניות, כי אני זוכר השנה שחזרתי מיציאה, 4 אנשים במונית, כל אחד ירד בבית שלו או לפחות ממש קרוב אליו, 4 תחנות ועדיין יצא רק בסביבות 40+- שקל.

אני באמת שלא מבין את התלונות שלך גם, לי אין עדיין רשיון, רוב הזמן אני או נוסע במוניות או הולך ברגל, ועדיין לא מצאתי את עצמי מתלונן על אף אחד מהדברים האלה.

(ואתה באמת משווה נסיעה בריקשה על כביש שבור עם פרות בדרך לנסיעה במונית ממוזגת על כביש נורמלי?)

ללכת משהו כמו 5 קילומטר בחום של 45 מעלות זה לא הדבר הכי חכם לעשות.

מהוילג' עד לקניון זה יוצא באזור ה 18-20 שקל גג ואם מחלקים את זה לארבעה חברים אז זה יוצא גרושים לכל אחד.

לרדת ממלון מלווני לקניון זה כבר דבר אחר,זאת הליכה של רבע שעה גג והיא לא מצדיקה לקחת מונית.

פורסם

כרגע חזרתי משבוע באילת איזה עיר משעמת פשוט למות אין מה לעשות חוץ מכמה פאבים נחמדים+ אין שום כלום ובכלל אם אתה מתחת ל18 מה יש לך לחפש שם חוץ מלהסתובב בטיילת?

פורסם

שנה שעברה נסעתי עם 3 חברים לאילת והזמנו את המלון "לב אילת" אבל כשהגענו אמרו לנו שהמלון מלא ואמרו לנו שיפצו אותנו ובנתיים ללילה ראשון ישאירו אותנו במלון "הולידי אין אקספרס"... זאות הייתה הטעות! המלון הכי גרוע שיכול להיות, כל כך הרבה ערסים ופרחות לא ראיתי מימי... אבל אחרי יום שלחו אותנו למלון לב אילת וואלה אם אתה מחפש שקט זה המקום!! המקום בהתחלה ניראה כאילו נתוש xD אבל הוא לא, נכנסנו לביניין וואלה לא יהיה אף אחד, אבל ירדנו למטה (הבניין הראשי עומד על גיבעה מאוד תלולה והבתים הקטנים מתחתיו למטה כזה... ונכנסנו לחדר שוואלה על האדמה ויש חלון ענק של 3 דלתות זכוכית שאם אתה פותח אותם אתה בבריכה, זאות אומרת כשיוצאים לבריכה, לא צריך לקחת כלום... פשוט יוצא מתרחץ וחוזר לחדר דרך החלון של הסלון, ויש 2 חדרים ו-9! מיתות... כך שזה להרבה אנשים, ויש מטבח עם כמעט הכול... מקרוגל, כריים, יש אפילו סכינים חדשות ארוזות במגירה וכפות לבחישה! D: מקרר כמובן... וזהו ניראה לי, היה מאוד כיף במלון השני (לב אילת) ולהולידי אין אקספרס אני לא חוזר יותר בחיים.. אלה אם אתם ערסים שמחפשים "ריגושים" אז זה המלון בישבילכם.

פורסם

איך החדרים שם?טובים?

יש מטבח או שמהו?

לא. זה לא מלון לבוא לנפוש בו, סתם לשים בו את הראש, מהגג יש צפיה מדהימה על הזריחה.

פורסם

ויש 2 חדרים ו-9! מיתות...

9 מיתות ?!?! מסוכן משהו :D

פורסם

9 מיתות ?!?! מסוכן משהו :D

הכינוי שלך...

פורסם

מיטות! חחחחח מצטער התפלק לי... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים