פורסם 2008 ביולי 1317 שנים גם ישרפו יותר קלוריות וגם יעברו דרך ארוכה יותר וייחשפו לנופים רבים יותרכנראה שלא רוצים להיות בחוץ מאשר להיות בבית עם מזגןבכל מקרה אני מעודד נסיעה על אופניים ככה 10 קילומטר יש המון מסלולים וטיילותפשוט מהנה
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אז למה שלא ירוצו כבר? שורף יותר קלוריות, עובד יותר על סיבולת לב\ריאה..האנשים שעושים ג'וגינג עושים זאת מהסיבה הפשוטה שהם לא בכושר והליכה מהירה כן שורפת קלוריות וזה בכלל לא דורש כושר גופני כמו שריצה\אופניים דורשים
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר אז למה שלא ירוצו כבר? שורף יותר קלוריות, עובד יותר על סיבולת לב\ריאה..האנשים שעושים ג'וגינג עושים זאת מהסיבה הפשוטה שהם לא בכושר והליכה מהירה כן שורפת קלוריות וזה בכלל לא דורש כושר גופני כמו שריצה\אופניים דורשיםריצה שורפת יותר מרכיבה? אתה בטוח? ואיזה כושר גופני דורש אופניים ???
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים ריצה ואופניים אלו דברים שונים.עם אופניים אתה יכול לעשות מסלולים מדהימים בנחלים ויערות, לשלב פעילות גופנית עם נופים מדהימים ואחלה אוירה ואפילו עם כמה שותפים זו אחלה פעילות חברתית.ריצה לעומת זאת קצת יותר משעממת אבל תאמין לי שלרוץ בסופו של יום מלחיץ ומעצבן בים כמה קילומטרים טובים אל תוך השקיעה תוך כדי הקשבה לגלים או למוסיקה שאתה אוהב זה בכלל לא רע.אני אישית רץ בדרך כלל לפני אימון בחדר כושר על ההליכון ובימים שאני לא מתאמן משקולות אני רץ בים עם חבר. במכון זה משעמם ויותר קל ונוח. בים זה יותר כיף, מאמץ יותר גדול ותחושת סיפוק יותר טובה. כל אחד ואיך שמתאים לו.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים ריצה\הליכה הם הרבה יותר פרקטים בחיים אנשים מעדיפים לשפר דברים ישרים ולא בדרך עקיפה בנוסף לאופניים צריך דרכים יותר ארוכות ויותר קשה להתנייד איתן (לעומת רגליים, שלרוב נמצאות איתך )
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים 1. הרבה אנשים גרים בערים.בעיר אין כל כך איפה לנסוע באופניים.2. אופניים זה יותר מסוכן.3. חוץ מיתרון בפחות שחיקה לברכיים, אין הרבה יתרונות לרכיבה על אופניים (וואני לא מדבר עכשיו על העדפה אישית).
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אני הייתי אומר שעדיף שלא יעשו אף אחד מהדברים האלה, אבל לא ניכנס להסבריםאבל אם צריך לבחור בין אחד מאלה, אני מסכים עם WarMachine
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אופניים גם דורשות כיפוף של הגב כי אתה נשען קדימה-יוצר עומס על הגב ואסור לבעלי עקמת או דברים דומים.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מבחינת שרפת קלוריות זה תלוי בכל מיני גורמים על רגל אחת זה ככל שהמאמץ גדול יותר ואורך האימון גדול יותר=יותר שרפת קלוריות ככה שאין אפשרות לקבוע מה שורף יותר
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים קרירין בנוגע לשרפת קלוריות אמרת את המובן מאליו, ברור שככל שהמאמץ יותר גדול ויותר ממושך תשרוף יותר קלוריות.העניין המוסף כאן הוא ששריפת קלוריות תלויה המון באדם עצמו, אין אדם ששורף בדיוק אותו מספר קלוריות כמו אדם אחר, אפילו אם שניהם עוסקים באותה פעילות ועושים אותה בדיוק אותו זמן.
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים נכון אבל התגובה שלי הייתה כי אנשים התחילו לריב מה שורף יותר בפועל זה נתון X בלי מאמץ+זמן זה גם ככה לא ניתן למדידה
פורסם 2008 ביולי 1417 שנים אני הייתי אומר שעדיף שלא יעשו אף אחד מהדברים האלה, אבל לא ניכנס להסבריםאבל אם צריך לבחור בין אחד מאלה, אני מסכים עם WarMachineמסקרן אותי לדעת למה לדעתך שניהם לא טובים...?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.