פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אני מרגיש שאני מוכן ויודע את החומר אבל עדיין, ברגע שאני רואה שאלה ואני לא יודע את התשובה תוך חצי דקה (או לפחות חושב שאני יודע אותה) אני מתחיל להילחץ אני זוכר שאמרו פה ששוקולד וכאלה דברים זה לא טוב כי זה מקפיץ את רמת הסוכר בדם זמנית ואז זה נופל יאללה, תעזרו קצת,תהיו שימושיים
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים סקס אחי , מרגיע אותי יופי לפני מבחן חחח. אני תמיד לוקח איתי משהו לשתות ואיזה שוקולד טוב.
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים מחבר המבחן במבני נתונים אני היי בנטרואל סקס... יום אחד P: וכמו שאמרתי, אנשים פה אמרו ששוקולד זה לא טוב P: עוד הצעות?
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים אמרו פה שאם אוכלים שוקולד אז זה מעלה את הסוכר בגוף , אבל אחרי כמה זמן זה מוריד את רמת הסוכר יותר ממה שזה העלה .
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים למי יש זמן לאכול במבחן?תאכל לפני המבחן, כמו שצריך.במבחן אוכל לא ישפר לך את הריכוז, הוא רק יפריע לך.אין מה לעשות, גם אני נלחץ במבחנים וכמה שאני מנסה לפסכלג את עצמי ולהגיד לעצמי "אתה יודע את החומר וזה..." זה לא עוזר.שמעתי שרסקיו עוזר, תנסה
פורסם 2008 ביולי 1317 שנים למי יש זמן לאכול במבחן?תאכל לפני המבחן, כמו שצריך.במבחן אוכל לא ישפר לך את הריכוז, הוא רק יפריע לך.אין מה לעשות, גם אני נלחץ במבחנים וכמה שאני מנסה לפסכלג את עצמי ולהגיד לעצמי "אתה יודע את החומר וזה..." זה לא עוזר.שמעתי שרסקיו עוזר, תנסה זה הטיפות האלה נכון???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.