עבור לתוכן

מסך 22' למשחקים + טקסט/תכנות

Featured Replies

פורסם

שלום,

קראתי את כל המאמרים בנושא, אך אינני חש כי יש המלצה חד משמעית למסך 22 אינטש אשר יוכל לשמש גם למשחקים וגם לטסקט ותכנות.

כמובן שאעדיף שיהיה 1:1000 ו- 2MS.

האם מישהו יודע להמליץ על אחד שבוודאות יענה על התנאים הנ"ל?

תודה על העזרה.

פורסם

לא משתלם לקנות אותו. הארגונומיה שלו פחות טובה לעומת ה-2243BW הזול יותר. לתכנות עדיף להשתדל להשקיע ב-20" לא-רחבים כ-Dell 2007FP או HP LP2065 עם פאנל איכותי, היות ושטח העבודה שלהם נדיב יותר עבור מספר גדול של שורות טקסט לכל גלילת מסך שלמה ומצב ה-Pivot שלהם מייעל את חוויית העבודה עם טקסט. מעבר לכך איכות הטקסט מעולה בגלל גודל נקודה קטן המשפר את הפיקסול שלו. אחידות התאורה של ה-20" הנ"ל טובה בהרבה מ-22" מבוססי TN.

יחס הניגודיות 20000:1 הוא דינמי ולכן מדובר בגימיק שיווקי. במדריך שבנעוץ מוסבר מדוע לא מתייחסים ליחס ניגודיות דינמי אלא לסטטי. יחס הניגודיות האמיתי (הסטטי) של ה-T220 כבר נמדד ב-Digital Versus ונמצא כ-870:1 בבהירות של 200 קנדלות - הרבה פחות טוב מפאנלי S-PVA שיש במסכים של מספר חברות.

פורסם
  • מחבר

ואם בכל זאת אני נעול על 22', מה היית ממליץ?

המסך מיועד לא רק לתכנות אלא גם לסרטים ומשחקים.

תודה.

פורסם

אם אתה בוחר ללכת על 22" קח את ה-Samsung 2243BW.

זו פשרה גרועה למדי עבור תכנות. מעניין אם ההיבט הוא רק תקציבי או שלדעתך יש משהו מיוחד ב-22" TN?

פורסם
  • מחבר

אין פשרות, אני פשוט רוצה מסך גדול.

אני כרגע עם

LG L1960R

פורסם

אז במקרה כזה אין פשרה על הגודל הפיזי, אבל בפועל אתה מתפשר על הרזולוציה מבחינת מספר שורות פיקסלים לגובה המסך (1200 לעומת 1050). זה נחשב לפרמטר חשוב לתיכנות ולא רק מדובר בשוני של איכות התצוגה. קשה לשפוט איכות של פאנל יותר מתקדם אם לא בחנת או ראית מסך מבוסס עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים