עבור לתוכן

איחסון בדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

אוקי , קניתי מחשב חדש השאלות שלי קשורות לדיסק קשיח.

SEAGATE 500GB 32MB

יש לי מספר שאלות בנוסע מתחומים שונים.

אז ככה איזו שיטה להתקין את הווינדוס על הדיסק קשיח? FAT או NTFS או לפחות מה ההבדל ביניהם...

מה השוני בין אחד לשני... נ.ב המחשב שלי למשחקים.

איך אתם ממליצים לי לחלק את הדיסק קשיח מבחינת האחסון? אני הולך להוריד ולהתקין הרבה משחקים כבדים,

האם לחלק את הדיסק קשיח למספר כוננים או שניים או פשוט אחד? לפי ההצעה שלכם תנו לי בבקשה כמה תכולת לכל כונן.

שיהיה נוח ולא יפגע במהירות.

מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה

פורסם

שייך לפורום אמצעי איחסון, בקש מאחד המנהלים להעביר את הנושא לשם.

אבל בקצרה:

NTFS זו שיטה יותר יעילה (יחסית לFAT) ויותר מתקדמת אז רק NTFS.

חלוקה זה לפי העדפות שלך. אני מקצה תמיד איזה 20% לC: וכל השאר לD: כדי שלא אצתרך לגבות את כל המחשב שבא לי להחליף מערכת הפעלה/פורמט.

פורסם

תתחדש על הכונן!

תפרמט רק לntfs, ההבדל ביניהם הוא שfat לא תומך בקבצים שגדולים מ4 ג'יגה, וNtfs כן.

בנוגע לחלוקה של הלוח, אף אחד לא יכול להגיד לך, תחלק לפי איך שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לשנייכם.

במקרה של 500GB אם אני יקח 20% לכונן C זה יהיה 100GB

זה נראה לי מוגזם חשבתי לעשות לכונן C 20GB אבל השאלה היא האם זה יספיק? או האם זה יותר מידי...

פורסם

אל תתקמצן תן לו לפחות 50.

פורסם

אף אחד לא מחייב אותך לחלק אותו למחיצות ולNTFS יש הרבה יותר יתרונות חוץ מגודל קובץ מקסימלי.

פורסם

תן איזה 40GB לכונן של הווינדוס(אם זה ויסטה תיתן 50-60) ואת השאר למחיצה השניה.

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מחייב אותך לחלק אותו למחיצות ולNTFS יש הרבה יותר יתרונות חוץ מגודל קובץ מקסימלי.

שתף אותנו ביתרונות...

ולגבי המחיצות מי עושה רק כונן C. זה לא נוח ובעייתי במקרה שצריך לפרמט או משהו כזה.

תן איזה 40GB לכונן של הווינדוס(אם זה ויסטה תיתן 50-60) ואת השאר למחיצה השניה.

למה ההתקנה של הויסטה שוקלת כל כך הרבה? נדמה לי ש40GB זה הרבה... אבל בתאכלס בקטנה 500GB זה הרבה מזה 40GB בשבילו...

*****************************************************************************************

עוד שאלה למחשב שאני כותב ממנו כרגע. יש כונן של 80GB ויש לי עליו הרבה דברים חשובים IDE זה החיבור שלו, הוא ישן לפני 4-5 שנים, יש מצב ואני יצליח לחבר? למחשב החדש אני יודע שללוח אם יהיה, אבל מה קורה במצב שיש דיסק קשיח על המחשב ויש לו תכוננים C ו D ואז אתם מחברים עוד דיסק קשיח שגם לו אותו דבר? זה אפשרי? אני אראה את שנייהם על הוינדוס? או שאני חייב לצרוב ולגבות הכל כדי לקחת את הקבצים, ורק אחרי אתחול של הדיסק קשיח זה י פעל?

פורסם

מערכת ההפעלה תעלה לפי הקדימות של ההרדיסקים שמוגדרת בביוס. כל עוד הכונן החדש מוגדר ראשון מערכת ההפעלה תעלה ממנו ואתה תראה את ה2 מחיצות של ההרד דיסק של ה80 במחשב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים