עבור לתוכן

הווינדוס לא שומר הגדרות ששיניתי בו....

Featured Replies

פורסם

עשיתי פירמוט לכונן C בלבד והתקנתי את הווינדוס ( Windows XP HOME EDITION ) בגלל שתוכנת רוגלה קטלנית חדרה למחשבי... לא משנה..... עד כאן הכל בסדר... הווינדוס עולה כמו שצריך והכל טוב...

אבל, כל שינוי קטן במראה של שולחן העבודה (אם זה שינוי של הרקע) שינוי בהגדרות השפה (הוספתי עברית, כי לא הייתה) כל שינוי הוא מייד שוכח...

לדוגמא:

כשאני מנסה להוסיף עברית לווינדוס, אני בוחר עברית מגדיר את העברית כברירת מחדל בוחר רצף מקשים למעבר בין שפות וברגע שאני לוחץ על ה"אישור", השינוי שעשיתי לא מתבצע וכשאני נכנס שוב לאותו חלון אני רואה שהוא חזר לקדמותו (בלי השינויים שעשיתי...)

את הרקע הוא בכלל לא משנה... גם כשאני בוחר רקע מהרקעים של ווינדוס ועושה "החל" זה לא משנה פשוט....

ככה גם כשאני מנסה לשנות "ערכת נושא" למראה של הווינדוס... בוחר ערכה, לוחץ אישור ו.... כלום... הוא חושב קצת וזהו....

שלא נדבר על זה שחסר לי האייקון של "המחשב שלי" בשולחן העבודה וכשאני מנסה להוסיף אותו לשם ע"י לחיצה על "הצג על שולחן העבודה" בתפריט ה"התחל" הוא לא מופיע....

גם את ההגדרות הראשוניות שצריך להגזיר ל EXPLORER הוא בעצמו לא מצליח לזכור...

אני בוחן את ההגדרות שלו לוחץ על "Save Setting" זה רושם "Appling Setting" וזהו, ככה זה נשאר.... לא זז....

עוד דוגמא אחת, המדיה פלייר, בהפעלה הראשונה צריך להגזיר לה כמה דברים: סוגי קבצים שהיא תנגן וכו'... אני בוחר, מגדיר הכל... עושה "סיום" ו....חלון ההגדרה נסגר ומיד מופיע שוב ומבקש להגדיר את אותו הדבר שוב...

וככה זה חוזר על עצמו...

הוא לא זוכר כלוווום !

זה ממש מוזר....

מקווה שתעזרו לי.... אני חדש באתר :)

תודה !

פורסם

c444 ברוך הבא ל HWzone,

תתחיל מזה שתרשום מה מקור הדיסק שממנו התקנת את המערכת.

פורסם
  • מחבר

טכנאי מחשבים בחנות מורשת באזור כאן איפה שאני גר התקין לי את הווינדוס מדיסק שלו...

זאת לא הפעם הראשונה שאנחנו הולכים אליו ועושים אצלו פירמוט...

הוא עושה עבודה טובה. פשוט, היום יום שבת והוא סגור.... הייתי שואל אותו.... חחח

אז בינתיים אני מנסה לתקן בדרכים אחרות....

אתם חייבים לעזווור לי !!!

פורסם

מכיוון שאי אפשר לדעת מה בדיוק הותקן לך ואיך קצת קשה יהיה לאפיין את הבעיה...

לכתוב לדיסק הקשיח אתה יכול? ליצור משתמש חדש אתה מצליח?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים