עבור לתוכן

עזרה בשמות של חנויות מומלצות ואמינות לרכישת מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי.

ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת.

מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים.

תודה רבה

פורסם

שלום רב

אני מעונין לרכוש מחשב עם מפרט כבד ומסך איכותי.

ראיתי הרבה מקטעים של המלצות אבל לא הצלחתי למצוא המלצה ברורה על חנות מסוימת.

מחפש המלצה לחנויות מומלצות באזור המרכז. חשוב לי שהחנות תהיה אמינה מאד, שמתמחה בהרכבת מפרטים לגיימרים, מספקת רכיבים מקוריים והרכבה ויעוץ מקצועיים וכמובן עם מחירים סבירים.

תודה רבה

א. השאלה נועדה לפורום כללי...

ב. כדאי לך להריץ חיפוש בפורום הכללי על חנויות, אתה תמצא *המון* ביקורות שם... (זה מה שאני עשיתי בשבוע וחצי האחרונים לפני שהזמנתי מחשב מ-IQPC).

בכל מקרה, לפני שאחד המודים ינעל לך את הנושא, כדאי לך ללכת על SKY PC באזור ראשון... ששמעתי שהיא חנות מעולה.

פורסם

SKY? ממה שאני שמעתי הם דווקא מגעילים בשירות שלהם אחרי הקניה. מצד שני, שני מחשבים ושני תיקונים כבר עשיתי ב-IQPC - הם מאוד הולכים עם הלקוחות שלהם. יש גם זיגזאג ואת FoxPC פה במרכז.

פורסם

SKY? ממה שאני שמעתי הם דווקא מגעילים בשירות שלהם אחרי הקניה. מצד שני, שני מחשבים ושני תיקונים כבר עשיתי ב-IQPC - הם מאוד הולכים עם הלקוחות שלהם. יש גם זיגזאג ואת FoxPC פה במרכז.

א. טוב לדעת שאתה מרוצה מ-IQPC, בדיוק אתמול הזמנתי מהם מחשב חדש :P

ב. שמעת דברים רעים על SKY? דווקא שמעתי דברים רעים על KSP...

3. FOX חנות מעולה, זיגזאג יקרים, אבל אם יש לך כמה גרושים יותר להוציא הם שווים את זה...

פורסם

לדעתי פוקס פיסי קניתי שם מחשב לא מזמן... (היום...) ואני ממש ממש מרוצה, שרות טוב ועוד, אני מתייחס לסניף ראשון לציון כך שאני לא יודע מה קורה בסניפים אחרים, אבל אני מאמין שהשירות הזה כולל את כל הרשת.

עד שאני אקבל את ה-GTX260 החדש שלי הם נתנו לי כרטיס מסך חלופי 8800GT...

אתם תראו עוד שNVIDIA יותר טובים מATI... חכו חכו...

פורסם

לדעתי פוקס פיסי קניתי שם מחשב לא מזמן... (היום...) ואני ממש ממש מרוצה, שרות טוב ועוד, אני מתייחס לסניף ראשון לציון כך שאני לא יודע מה קורה בסניפים אחרים, אבל אני מאמין שהשירות הזה כולל את כל הרשת.

מה נחכה?

יש כבר באנצ'ים רישמיים, הכרטיסים של ATI פשוט מכסחים את הכרטיסים של נוידיה!

פורסם

אתה חי בסרט אחי... NVIDA הובסו וקשה... ועוד עם ההפסד של ה-30 מיליון דולר, אני מתקשה לראות איך הם יצליחו להביס את ATI.

פורסם

נסיון עשיר יש לי רק עם TMS ותמיד יצאתי מרוצה

גם המשירות בטלפון, המבחר באתר ובעיקר , הסבלות של האנשים שם בחנות והשירות אחרי הקניה שההיתי צריך פעמיים.

יש לי גם נסיון זריז עם נעה, היה להם זיכרון שרציתי במלאי אז באתי לקחתי, החנות נראת טובה ומקצועית - תצוגה דיי גדולה ונדירה אפילו בימינו

חומרה פתוחה בתוך ארון זכוכית וכו'..

בכל מקרה התרשמתי מהם לטובה אבל לא יכול ממש להמליץ כי לא ההיתי צריך כלום חוץ מבחור שיביא את הזיכרון, יקח כסף ויגיד שלום.

הן שתיהן לא במרכז,

לTMS יש מעבדה בהרצליה.

ושתיהן שולחות למרכז בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים