פורסם 2008 ביולי 1117 שנים כשאני מנסה להתקין מגוון משחקים על ויסטה 64ביט אני מקבל את הודעת השגיאה הבאהThe version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check your computer's system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.איך אני עוקף את זה?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb756962.aspxWhen a 16-bit installer or application is launched, the following error message is displayed:בקיצור תתקין בVM.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים Virtual Machineתוכנה שתפקידה לדמות מערכת מחבש בתוך מערכת מחשב לצורך אמולציה של מערכת הפעלה, בדיקות, ניסויים ופתירת בעיות תאימות כמו שיש לך.אני ממליץ מאוד על virtual box שהיא גם חינמים וגם מגיעה עם תמיכה מאוד טובה.
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים מחבר אבל זה עם משחק חדש! למה יש את הבעיה הזאת בכלל? זה קורה לי גם ב COD4 גם ב GRID ובעוד הרבה משחקים חדשים
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים מחבר מישהו יכול לפרט לי את הבעיה בדיוק? הרי עם VM אני אמור להתקין הכול מחדש ואז זה כבר מערער את טיב הויסטה 64 אם גם משחקים חדשים עושים לי בעיות כאלהאין שום דרך יותר קלה לפתור את הבעיה הזאת?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים ההתקנה שלהם היא 16 ביט לפי איך שווינדוס מזהה אותה.תשלח דוא"ל לתמיכה של החברה או חפש בגוגל אם יש פתרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.