עבור לתוכן

כפייה דתית חוגגת- לא רוצים טאטו בארץ

Featured Replies

פורסם

מסכים עם כל מילה של blev 18

תראו, זה שנולדתי כיהודי לא אומר שאני רוצה לחיות כיהודי מפגר שאלוהים עשה את העולם כך שיראה זקן שאסור לנוסע בשבת וכו'.

אני אתן דומגא:

יום שישי בערב, אני רוצה לצאת לבלות עם החבר'ה לקולנוע,באולינג או משהו בסגנון

אני צריך לבקש הסעה מאבא שלי, ביום רגיל יכולתי לקחת מונית אבל ביום שישי בגלל שכל הדתיים שחושבים שזה שיהיה לאנשים אחרים נוח להגיע לאן שהם רוצים אני לא יכול, שלא נדבר על זה שאין מה לעשות בקניון כי הכל חוץ מהקולנוע ובורגראנץ סגור (אני יותר איש של פיצה).

בקיצור, אל תפריעו לנו ולא נפריע לכם, אף אחד לא מכריח את הדתיים לקחת מונית ביום שבת וגם לא להכנס לחנות, אבל למה אתם מונעים את זה מאתנו? איזה דבר רע עשינו לכם? למה אנחנו לא יכולים ללכת לבלות ביום החופשי היחיד שלנו בשבוע?

בנוסף, שמעתי שרוצים לעשות חופש ביום ראשון בגלל שהדתיים לא יכולים לנסוע לשום מקום ביום שבת, דבר שיעלה לאנשים הרבה מאוד כסף והם יהיו הרבה יותר עייפים (פחות יום עבודה, צריך לעבוד שעות נוספות וכו' כדי להחזיר את הכסף), ומה ההורים יעשו עם הילדים הקטנים? להזמין ביביסיטר לחצי יום כל שבוע יוצא הוצאה גדולה מאוד לרוב המשפחות בישראל של המובטלים (10% בערך).

גם כן, זה שהם לא משרתים בצבא ולא עובדים ומקבלים על זה כסף לא הוגן, זו גזענות, המדינה בעצם אומרת אם אתה חרדי אתה תקבל בוחטות של כסף חופשי, אם אתה לא לך תעבוד קשה ותרוויח חצי מהחדרים, אין לי בעיה שהם מקיימים את הדת הטיפשית שלהם (אני חושב שהיא טיפשית, הם חושבים שהיא לא, אבל זה כבר בורות) אבל לכו לעבוד, במקום ללכת לצבא אתם יכולים ללכת לשירות לאומי, ככה לא תפגעו מבחינת הדת שלכם, אבל למה לגרום למדינה שלנו שיכול להיות מאוד שתהפוך בתוך כמה חודשים\שנים לארגנטינה 2 אם לא יספיק הטרור (להשקיע פחות בביטחון) נזק כלכלי כזה גדול? למה ?

למה לאתם שאתם לא עובדים תקבלו חינוך טוב יותר, בכיתה שלי יש 35 ילדים (וזו עוד כיתה קטנה) אצלכם יש 20 בממוצע, כלומר החינוך שאני מקבל יחסית אליכם הוא ממש דפוק, ואנחנו עדיין לא מדברים על המורים...

בקשר לנושא המקורי, זה שהם יבואו לא יגרום לי להיות הומו וגם לא יגרום לידידות שלי להפוך ללסביות, הם יהפכו לכאלה אם יש להם גן כזה אם לא אז הם פשוט לא ימשכו למין שלהם (עדיף שיהיו כמה שיותר סטרייטים כי ככה לא תפגע הילודה של ילדים, אבל עדיין האוכלוסיה בעולם גודלת בקצב גדול אז זה לא ממש משמעותי), וגם מה הבעיה בזה שילדים יהיו הומואים\לסביות? עכשיו אתם גם רוצים לקבוע עם מי הם יעשו סקס? וחוץ מזה, אם מישהו הולך להופעה של טאטו אז זה בשביל לשמוע מוזיקה, למי אכפת שהן לסביות(חוץ מהבנים שיעמוד להם כשהן יתנשקו בהופעה)?

אישית אני לא ממש אוהב את המוזיקה שלהם (רק את השיר שלהן באורוויזיון), אבל אם בסוף נראה כי הן לא יכנסו לארץ בגלל הדתיים, אני אצטרך לעשות חשבון נפש האם כדאי לחיות בארץ הזו (הכל בה דפוק, אבל יש את הקשיים של לעזוב את החברים, עם השאר אני יכול להסתדר כולל שפה, וכמובן שהמעבר יתרחש כשאני אגיע לגיל 18 ומעלה כי ההורים שלי לא יעזבו את הארץ הזו).

ובכלל, מי אמר שהילדים שלכם חייבים ללכת להופעה? לא תרצו לשלוח אותם להופעה לא תשלחו, אם אני אלך מה זה מפריע לכם?

בקיצור, שכל אחד יביא את דעתו אם יחפוץ בכך, אבל שלא יעשה משהו שפוגע בקבוצה גדולה של אנשים בגלל שאתה מאמין במשהו שהם לא כי אז אתה תהיה האדם הכי מפגר בעולם, ומגיע לך תלייה.

עוד משהו קטן שצריך היה להכתב בהתחלה, אם מישהו מאמין במשהו אל תתחיל לעשות את הדברים שמנוגדים לדתו מולו, למשל יש לי חברים דתיים שכמובן אוכלים מצות, אז אני לא אזמין אותם אלי בפסח ואשים לחם במקום שבו הם יכולים לראות אותו ובוודאי שלא אתחיל לאכול מולו לחם, אבל אני מצפה לאותו יחס

אם אני לא מאמין שלדוגמא שצריך לצום ביום כיפור אני מצפה ממנו לא להתחיל להציק לי בגלל שאני לא צם ביום כיפור (דבר שהוא לא ידע עליו אם הוא לא ישאל אותי ישירות)

• תגובות 116
  • צפיות 8.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לב אני מסכים איתך ב100%

זה דבר מפגר, שרצון הרוב יפגע בגלל איזה מיעוט מפגר בשם "חרדים".

מב זה כ"כ יפריע להם שטאטו יבואו לארץ? איך זה יפגע בהם? טימטום!

וזה גם נכון לגבי חוקים אחרים (כמו איסור מכירת החמץ בפסח)

עריכה:

הם עוד מדברים על לסביות (מה שד"א הן לא), חבל שהם לא מודעים לזה שחלק מהדתיים הם הומואים.

ולמה? כי הם לו ראו בת בחיים שלהם, ומה לעשות? נמשכים למין הקרוב

פורסם

הרבה דברים נאסרים בשבתות ובכלל מטעמים דתיים ואני חושב שזה ממש גרוע וזה צריך כבר היה להיפסק מזמן מזמן.

אבל אני לא מאשים את הדתיים אני מאשים את הממשלות לאורך כל השנים שלא הפרידו דת ממדינה ובגלל הדבר הזה חברי כנסת בדרך כלל חוץ מיוצאי דופן לא יהיו סתם דתיים ובמפלגה נורמלית, אלא הם יהיו במפלגה דתית ולה ההלכה קובעת, ונוצר מצב בארץ שחברי הכנסת החרדים וגם חלק מהחברה החרדית יכולים להרשות לעצמם להחליט החלטות שקשורות בדת על כל המדינה וזה דבר פסול, אבל אני לא מאשים כל כך אותם, קצת כן כי יש להם את החוצפה לעשות כך אבל כמו שאמרתי קודם זוכתם לעשות כך היא הבעיה הרצינית יותר, לא הם עצמם, ומי שמאפשר להם את הזכות הזאת כל בחירות הם בעיקר הנבחרים החילוניים "שלנו" שלא מפרידים דת ממדינה, זו ככה דעתי על העניין הדתי של הנושא הזה.

לגבי ההופעה עצמה - אני אישית לא בעד שטאטו יופיעו פה, אני מתנגד פסיבי לחלוטין אפשר לקרוא לזה כך, אין לי בעיה שיופיעו פה אבל אני פשוט לא תומך בזה שזה יקרה - למה ? כי כבר בדיון קודם אמרתי את דעתי על כל עניין ההומאים והלסביות ואני אפרט שוב, למה נראה לכם הנושא הזה עלה בכלל לדיון ? כי הזמרות הן לסביות "גאות", אם הן היו לסביות פשוט מוצהרות או לא מוצהרות אף אחד לא היה מתנגד אבל עצם העניין הוא שלמופיעות יש נטיות מיניות חריגות (כן שלא כדרך הטבע) והן מתגאות בזה. זה דבר פסול מאוד לפי דעתי, זה בערך כמו שבנאדם חרש או עיוור יגיד לך, כן יש לי מום ואני גאה בזה ! אם היו זוג זמרים בעל ואישה, אני בספק אם הם היו מתחילים להתנשק ולהתמזמז על הבמה, אבל בגלל שזה הומואים או לסביות הם ישיר חייבים להראות את זה לכל העולם ולהתגאות בזה, וכמו כן גם לצאת לרחובות עם דגלים ובלאגנים, זה נראה לכם נורמלי שרווק שגר בדירה יתלה על החלון שלו את הסמל של המין הגברי ? (ERM HWZONE FORUMS ERM) אף אחד לא עושה את זה, וככה גם לא צריכים הומואים ולסביות, זה נטיה מינית שונה מדרך הטבע וצריך לחיות עם זה רגיל כמו כל בנאדם אחר וזה ממש דבר מפגר ושנוא עליי שחייבים לצאת עם זה ולהראות את זה לכולם, זה הרי ברור שכל הקטע של הזמרות האלה וכל ההצלחה שלהן בא מזה שהן מראות את הנטיות המיניות שלהן על המבה ומפגינות את זה, וזה דבר ממש פסול ומעורר רחמים, מבחינתי בדיוק כמו מצעד הגאווה שאני כראש עיר הייתי אוסר ובגדול, אין שום סיבה להתגאות בזה, זה ממש לא מקור לגאווה !

לא, אין לי בעיה עם הומואים ולסביות, יש לי בעיה עם אנשים שמתגאים בנטיות חריגות, הם יכולים להיות הומואים והם יכולים להיות אוטיסטים, אני גם יהיה נגד אם מחר האוטיסטים יוציאו דגלים שלהם ויעשו הפגנות ומסיבות אוטיסטים ויהיו גאים בזה (סתם דוגמא, אין לי שום דבר נגד אוטיסטים).

וכל הקטע הכי דפוק בזה זה שהם עוד אומרים שהם רוצים להיות כמו כולם, כן בטח, ממש רואים את זה על איך שהם מתנהגים, מדברים, מתבודדים ונבדלים מהציבור הרחב.

זו הסיבה שאני מתנגד להופעה שלהם, כמו שאמרתי אני מתנגד פסיבי וממש לא אכפת לי על מה אנשים משלמים כסף להרעיל את עצמם, ובשביל שתקלטו את זה, אין לי בעיה עם זה שהמופיעות לסביות אלא עם איך שהן מופיעות, אותו דבר הייתי מתנגד אם זמר היה דופק את חברה שלו בתחת על הבמה.

פורסם

הנושא הזה של הדתיים בארץ והדברים שהם עושים נטחן לפי דעתי כבר עשרות פעמים (שזה עשרות פעמים יותר מידי).

אף אחד לא שומע אותכם כאן, וזה לא עוזר. (זה כמו לדבר אל העכבר ולקוות שהוא יגיב).

פורסם

אבל העכבר עונה לי!!!

אני מגיב פה בגלל שאני רוצה שכל אחד יגיד מה הדעה שלו ונראה מי הכי צודק, נביא טיעונים בעד ונגד

גם אם נלך למישהו בממשלה הם לא יעשו כלום כי הם יפחדו שהדתיים לא יצביעו להם, אז כל שנותר זה לקטר ולעבור לארץ אחרת כשמגיעים לבגרות.

ובקשר לזה שהן גאות שהן לסביות, מה הבעיה בזה? יש להן גן שגורם להן להיות לסביות, הן לא יכולות פשוט להחליף אותו, שיהיו גאות במה שיש להן

פורסם

כנראה שלא קראת את מה שאמרתי, חזרתי על זה מאה פעם ! אין לי בעיה עם זה שהן לסביות, יש לי בעיה שהן מתגאות בזה ובזה שהסטייה המינית שלהן באה לידי ביטוי ועוד בגאווה על הבמה, הן לא צריכות להתגאות בזה ובטח שלא להרוויח כסף מזה, אני לא אומר שהן לא עושות מוזיקה - זה כבר נושא אחר אבל ברור לכולם שחצי מה"קטע" שלהן זה שהן לסביות ואני לא חושב שצריך להתנשק ולהתמזמז בהופעה ובטח שלא כשזה סטייה ועוד להתגאות בזה, זה הכל.

פורסם

פרובוקציה לקידום מכירות ולא יותר.

פורסם

בדיוק, גם העניין עצמו מפריע לי, הגאווה בלי קשר אליהם.

אבל בקטע של טאטו זה באמת לא יותר מזה.

כוסיות+מוזיקה (האמנם ?)+לסביות+פרובוקציה=כסף.

פורסם

פרובוקציה לקידום מכירות ולא יותר.

בדיוק.

מה יותר מעניין, לראות בחנות דיסקים דיסק שעליו 2 בחורות עם מקרופונים שרות, או דיסק עם 2 בחורות מתנשקות?

(למרות שהנשיקה שלהן לא היתה על העטיפה של הדיסק, זה רק בשביל ההדגמה).

פורסם

זה שטאטו האלה יגיעו לארץ אין לי בעיה(לא שאני דתי או משהו...)

אבל זה שהקניון סגור בשבת כזה מפריע לך?!

אצל הדתים זה מאד אז אולי תחשוב גם על זה כמו שחשוב לך כל כך שזוג לסביות יבוא לשיר בארץ(משהו!)

פורסם

או קיי לסכם ככה:

1) mortar אתה הומופוב ואל תגיד לי שאין לך בעייה עם זה כי ברגע שאתה אומר שיש לך בעייה אם איזה שהוא תחום מסגנון החיים שלהם אתה הומופוב וזה שאתה אומר "אין לי בעייה בזה, אני לא הומופוב" רק מחזק את מה שאני כותב כאן ועכשיו ולמה אתה דוחף ת'אף שלך לאיפה שהוא לא צריך להיות?

אם מישהו גאה בנטיותו המינית הוא לא חייב לך דין וחשבון...הוא/יא לא מכריח/ה אותך להיות כזה על ידי זה שהוא/יא מתנשק/ת בפומבי או עושה מסיבה של אנשים מסוגו/גה.

אז חלאס כבר עם הקנאות ה: דתית, מינית וגזענית ותתחילו לחיות חיים רגילים בלי להטפל לאנשים אחרים.

אני לא רואה בבנאדם שמשוויץ שהוא הומו/לסבית שום דבר פסול, אלה החיים שלו וההעדפות המיניות שלו בדיוק כמו שאתה אוהב נשים אז גייז אוהבים את בני מינם.

2) רביד, כל אחד שיעשה מה שבראש שלו כל הוא לא פוגע בזכויות אזרח של מישהו אחר...ממתי זאת זכות אזרח של בנאדם דתי שמישהו שהוא לא מכיר ייראה הופעה של שתי לסביות? וממתי זאת פגיעה בזכויות אזרח של דתי כשאני נוסע באוטובוס בשבת הרחק מהשכונה שלו?!

זה ממש מעצבן שאתה רוצה לעשות משהו אבל אי אפשר כי יש כפייה דתית....רוצה לנסוע באוטובוס בשבת כשחבר שלך בשטחים סוגר 21 וחוזר שישי, איך תגיע אליו ביום שישי בערב או בשבת אם אין לך מכונית? זה פשוט מעצבן.

מה שחשוב לי זה לא לראות את טאטו, היה ואני לא כל כך אוהב את סגנון המוזיקה הזה.

אבל שתהיה פה בחירה לאנשים לעסוק בענייניהם! למה לכפות הכל? אם מישהו לא רוצה לא עושה, אם מישהו רוצה עושה!

אבל פה אפילו אין ברירה, אין את הזכות לבחור...זה מה יש! תסתדר.

למרות שבמדינות נאורות זה לא ככה, במדינות נאורות רבות אחרות יש את הבחירה הזאת של לנסוע בשבת ולאכול חזיר וללכת להופעה של טאטו ושל ביטלס ושל מטאליקה ושל רד הוט צ'ילי פפרס, יש את הזכות הזאת לבחור, אם אני דתי אני לא הולך אם אני לא דתי אני הולך.

עובדה שהדוסים כל כך מפחדים מהייצרים שלהם שהם מכריחים את נשותיהם לגזור את שיערן ללכת עם פיאות וללבוש בגדים ארוכים גם בקיץ!

מי קבע את השטות הזאת? אני לא ראיתי בתנ"ך שכתוב שצריך להתלבש ככה...אולי בצניעות, אבל יש גבול! ממה לגרום לעצמך סבל?

והכל בשביל מה בשביל למנוע את חטא החמד, אבל למה למנוע משהו? אם מישהו לא חומד אז הוא לא יחמוד לא משנה מה, צריך להעמיד אותם פעם אחת במבחן.

נראה הם פשוט מפחדים שאיזה כמה דוסים יבריזו מהישיבה ללכת לראות הופעה של טאטו.

פורסם

נראה הם פשוט מפחדים שאיזה כמה דוסים יבריזו מהישיבה ללכת לראות הופעה של טאטו.

:lol:

חח אשכרה

פורסם

גם לא כתוב בתנ"ך שאסור להדליק אור ושאסור לנסוע במכונית וכו'...

יש הרבה דברים שלא כתובים בתנ"ך, אבל קבעו חז"ל (או מי שלא יהיה) שזה סוג של מלאכה ואסור לעשות את זה...

פורסם

וקצת בחזרה לנושא המקורי - אני לא מבין מה בכל הסיפור הזה הוא כפיה דתית.

החרדים לא רוצים שהלהקה הזו תגיע לארץ.. זו זכותם, גם זכותם למחות על כך, וזכותם לנסות לעגיע לכך באמצעות החוק.

אך מכיוון שאין להם רוב הם לא מסוגלים לעשות זאת, ואם היה להם רוב אז על פי כל ערכי הדמוקרטיה זה היה צעד דמוקרטי. (עד כמה שזה אולי נשמע מעצבן)

פורסם

עוד דבר שמתנגדי טאטו לא מבינים, שההתנגדות תצור עוד רעש.

MIRBIS אנא ממך אל תלמד אותי הלכה, בתור אחד שגדל בסביבה חרדית אני שמח להגיד שייצאתי מזה ואין לך מושג עד כמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים