פורסם 2008 ביולי 1117 שנים לא עולים לי אתרים אחרי שאני מוריד טורנטים .אני בה בבוקר סוגר את הטורנט מנסה להיכנס לאתרים ולא עולים אז אני צריך להוציא מהחשמל את הראוטר ולחבר מחדש כדי שיעבדו.קניתי את הראוטר הזה בגלל שיש לו שם של חזק בP2P .איך אני מסדר את זה ?ואם שווה לי להתקין את הfirmware של dd-wrt ? זה נותן שיפור ?
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים אני התקנתי שם TOMATO כי הDDWRT פשוט לא הצליח להתחבר לי בכל מקרה, פעם הבאה תנסה במקום לאפס את הראוטר - לאפס את המודם, אולי הוא הבעיה או שתחכה כמה דקות
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים הFW המקורי לא הכי טוב...אתה תנצל את הראוטר (וגם תהנה ממנו) יותר כשתחליף לקשוחה רציניתאני אישית משתמש ב'עגבניה' והייתי צריך לבצע ריסט רק פעם אחת בלבד (24/7 P2P) וגם איתו אני סופסוף יכול גם לדבר בסקייפ וגם להמשיך עם הP2P בלי בעיה (דורש קינפוג של הראוטר)
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים לאאבל לאיזה צורך אתה צריך יותר ביצועים? הוא מאיט אותך או שלא מצליח להתמודד עם מספר החיבורים (אצלי הוא רץ אחלה תחת עומס די כבד)?
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים לא אבל לאיזה צורך אתה צריך יותר ביצועים? הוא מאיט אותך או שלא מצליח להתמודד עם מספר החיבורים (אצלי הוא רץ אחלה תחת עומס די כבד)? לא, סתם בא לי להתעלל בו
פורסם 2008 ביולי 1217 שנים זכור לי שהיה פתרון לנושא ע"י הגדרת כמות החיבורים בתוכנת הP2P(לא משנה איזו)ל-4096 וזה פתר את הבעיה, לא יזיק לנסות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.