עבור לתוכן

מחשב נייד של DELL VOSTRO 1310

Featured Replies

פורסם

היי לכולם.

אני בדרך לקנות מחשב נייד (עדיפות עליונה לדל ולנובו) ונתקלתי במחשב VOSTRO 1310 של חברת דל:

מעבד - T8100

זכרון - 2Gb

הארד דיסק - 160Gb 7200RPM

מסך מט בגודל 13.3'

ומשקלו כ-2.02 ק"ג.

מה דעתכם?

יש למישהו ניסיון איתו?

תודה מראש.

דרך אגב, שכחתי לציין - המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, מאטלב ושיתמוך בסרטים

(אני לא יודע אם הכרטיס מסך OB X3100 תומך ב-HD, אם מישהו יודע, אשמח לדעת אם הדבר אפשרי).

פורסם

זו תגובה שלי עם עריכה קלה לפוסט אחר, שים לב שלי יש את המחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA

שלום,

לאחרונה(לפני כחודש) רכשתי מ-notebookclub נייד: DELL VOSTRO 1310 עם כרטיס מסך של NVIDIA.

אני ממליץ על המחשב בחום. הוא מאוד נייד, לא מעמיס(זאת אומרת קל משקל), המסך בדיוק בגודל המתאים 13 אינטצ', מאט(לא קטן מדי לעבודה, אבל כן תרצה לשמור את המסך של המחשב הישן כדי שתוכל לעבוד עם 2 מסכים כשאתה בבית), זמן סוללה מספק ביותר(4 שעות בעבודה חסכונית בלי WIFI, 3 וחצי עם WIFI) מפרט חזק, ויש לו כרטיס מסך 8400M.

פרט לחסרונות אותם אני אציין כעת, המחשב מבחינתי מושלם בכל מידה. חשוב לציין שאני עובד עליו עם XP.

חסרונות:

- כרטיס מסך האמנם ייעודי, אבל רק עם 128MB זכרון, דבר שאני חושב שיקשה על הפעלת משחקים בעתיד, אבל אני לא מומחה.

- אין מקשים ייעודיים ל-Home and End. הפונקציות האלו נגישות דרך מקש ה-function.

- אין יציאת SVIDIEO ו-HDMI(לי זה לא חשוב, יכול להוות בעיה לצרכים מסוימים).

-חריגה קלה מהתקציב בעבור 4 GB(אני משער שההרחבה תעלה כ-600 שקל, המחשב עם 2 GB עולה 5300).

משהו ששחכתי להוסיף!

- רמקול מגוחך אפילו ברמה של ניידים, אל תסמכו עליו לשום דבר, באמת שום כלום הצליל שהוא מפיק לא מספק בעליל. תסתובבו עם אוזניות או רמקולים ניידים עליכם. בכל מקרה המחשב הוא מעולה לשימושים משרדיים והנדסיים.

גיל.

פורסם
  • מחבר

גיל, תודה על התגובה.

רציתי לדעת אם המחשב מתחמם בעת עבודה מאומצת?

איך איכות ההרכבה?

כי לפי הבנתי, איכות ההרכבה של דל הכי קרובה לזו של לנובו, והרבה יותר טובה משל שאר המחשבים הג'נריים (כדוגמאת ג'יגהבייט).

האם לוח המקשים נוח? הוא לא קטן מדי??

פורסם

בעת עבודה מאומצת(בעיקר משחקים) המחשב אכן מתחמם, לא יהיה נוח לעבוד איתו על הירך. כשהוא על שולחן זה לא בעייתי.

בעת עבודה על מתלב ותוכנות דומות הוא לפעמים מדליק את המאוורר, ואז נהיה חם באזור ה-hit sink, אבל אחרי דקה או 2 הוא מפסיק ונוח לעבוד איתו.

המקלדת היא הכי נוחה שיצא לי לעבוד איתה בחיים שלי(שים לב שעבדתי רק עם מקלדות שולחניות וזה הנייד הראשון שלי), ואני מאוד מרוצה מאיכות ההרכבה, זה לא מרגיש בכאילו זה יתפרק עוד יום-יומיים.

אני אשמח לענות על עוד שאלות,

גיל.

פורסם
  • מחבר

מעולה, תודה רבה.

עזרת לי מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים