עבור לתוכן

לא מצליח לעשות REPAIR לWINDOWS + הWINDOWS לא נטען.

Featured Replies

פורסם

win xp pro

פתחתי ת'רד נוסף לא מזמן בקשר לבעיות.

בכל מקרה, עשיתי דיסק התקנה חדש של XP עם SP2 , ההתקנה עולה לי, מזהה את כל הכוננים אך לא נותנת לי את האפשרות של REPAIR.

כשאני אומר לו שיתקין את הWIN על המחיצה החלונות מותקנת שם, הוא רושם לי שהוא זיהה שמותקן במחיצה הזאת מערכת אחרת ואם אני רוצה בכל מקרה להתקין שם חדשה.

מה שאני מנסה לעשות זה:

1. לעשות תיקון למערכת

או

2. להתקין בתיקייה אחרת במחיצה את המערכת, כדי שאני יוכל להכנס לולגבות את המסמכים שלי ואז לפרמט

אני לא מצליח להכנס למחשב במצב בטוח, ישנה שגיאה של klif.sys.

עזרה!

פורסם
  • מחבר

אכן, יש מוצר של קספרסקי.

גרסא 8 החדשה.

אפילו במצב בטוח לא ניתן להכנס.

ת'אמת נראה לי מוזר שזה בגלל זה. בעיתוי זדי מוזר - ישר אחרי שהחלפתי מארז , ישר אחרי כלח השגיאות למיניהם - NTLDR\Hal.dll וכו'.

לא נותנים שם פתרון, חוץ מלעדכן אחורה.

איך אני פותר את זה דרך DOS?

אין לי אפשרות להכנס בכלל לשולחן עבודה.

פורסם

בכללי אם אין לך אפשרות של reapir כאשר הוא מזהה התקנה קיימת משהו לא תקין בדיסק התקנה של חלונות.

אתה יכול דרך recovery console או live cd לגשת לדיסק קשיח ולמחוק את הקובץ הנ"ל.

פורסם
  • מחבר

בכללי אם אין לך אפשרות של reapir כאשר הוא מזהה התקנה קיימת משהו לא תקין בדיסק התקנה של חלונות.

אתה יכול דרך recovery console או live cd לגשת לדיסק קשיח ולמחוק את הקובץ הנ"ל.

הצלחתי למחוק.

נוצרה בעיה חדשה.

המחשב נטען, אני מגיע למסך שאפשר לבחור או מצב בטוח או מצב רגיל או מצב של הגדרות קודמות.

בכל פעם שאני בוחר באחד מהם, המסך טעינה של XP עולה, לאחר הטעינה יש מסך שחור - וככה זה נשאר.

מה לעשות?

עשיתי CHKDSK דרך דיסק ההתקנה של XP וזה לא פתר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי.

יצרתי דיסק התקנה עםBOOT שיכלול את SP2, וגם לאהצלחתי.

כשאני מסמן את המחיצה שבה יש את הוינדוס מותקן, הוא רושם לי שהוא מזהה שיש שם עוד מערכת שמותקנת ואם אני בטוח שאני רוצה לפרמט אותה.

זה לא רושם לי כמו במדריכים "WINDOWS XP PRO" או משהו בסגנון ואין שם שום אפשרות לR.

P(יש דרך לדעת איזה SP2 גרסא בדיוק יש מותקנת שאולי אם אני אצור דיסק עם בדיוק אותה גרסא זה יעבוד...למרות שלא נראה לי שזה יעבוד)

אם לא היה חשוב לי המסמכים שלי הייתי מפרמט בכיף.

(יש דרך להתקין אצ המערכת בתיקייה אחרת והוא יעלה משם, וכאילו שום דבר לא ימחק?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים