עבור לתוכן

כיצד לשמר טקסט (דף מודפס) להרבה **מאוד** זמן?

Featured Replies

פורסם

שלום,

האם אתם מכירים שיטה לשמור על דף (טקסט מודפס מהמחשב..) להרבה מאוד זמן?

האם זה בטוח לשים את הדף בתוך שקית פלסטיק וזהו?

בתודה,

--Vega.

פורסם

אם זה ממש חשוב אתה יכול ללכת לאיזה חנות שעושה כריכות או ניילונים

ושם יעטפו לך את זה עם ניילון או משהו דומה

פורסם

אתה כבר רוצה לכתוב צוואה?

פורסם

כשאתה אומר הרבה מאוד זמן שנה שנתיים או 20 שנה?

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר הרבה מאוד זמן שנה שנתיים או 20 שנה?

יותר בכיוון של 20 שנה

אתה כבר רוצה לכתוב צוואה?

קרוב, אבל לא.. מדובר במאין שיר או טקסט שסבא שלי ז"ל כתב כאשר הוא היה בן 16, בפעם הראשונה שהוא עלה לירושלים. גיליתי את המסמך הזה רק אתמול (יום האזכרה - שנה למות סבי). אולי אני אפרסם את השיר פה מאוחר יותר...

להלן הטקסט:

יפה פה בחוץ בבית הכרם. אינני יודע איפה להתחיל בתיאורי. אולי הבולט הוא השקט העמוק. הוא איננו מת, הוא מגוון על ידי קולות בודדים לא ברורים. וזה איננו סאון העיר. רוח נעימה קרירה מלטפת אותי ומקררת את שמורות עיני החמות בעייפותן, כי איחרתי להירדם. קראתי. בעיפותי הרמתי את עיני וזנתי אותן בנוף היפה, הירושלמי. מעולם לא היה לי יחס כזה של אהבה, אל נוף, כמו אל הנוף הזה. והרי ראיתי את הפילטוס מול מימיו הכחולים של הפיר-וולד שטטרזה ועוד דברים יפים אחרים. אבל הנוף הזה, הירושלמי, הוא קרוב לי. זה בגלל צבעיו אני חושב. בגלל שתיקתו, גאוותו. פה מולי דיר יסין האפורה לבנה, היא אינה מוצאת חן בעיני. אבל מסביבה המדרונות האלה, שאדמתם אדמדמה, המבותרים בסלעים לבנים והנקודים עצי זית ירוקים אפורים. המצייר את זה אל יעשה זאת באקוורל. אין דבר מתאים לזה אלא התחריט. ריבוי הקווים הוא המציין את הנוף הזה, הקווים הרבים של הטרסות, קויים אופקיים, המשקיטים את הנפש ואת העין, והנקודות של הזיתים, הבאים להזכיר את צחיחות הנוף. כך היא בית הכרם. וקל לי לכתוב את הדברים האלה, קל לי לשמוח על צחיחות הגבעות, כי אני יושב ומסביבי עצים גבוהים המשרים ביטחון ושלווה - כך אני כמעט מאושר. חסר לי עוד עם מי לחלק את העושר הזה. - ואז הוא היה שלם. - בהיסח הדעת אמרתי פרדוקס.

פורסם

זה דףמודפס ממחשב, זה לאכתב היד המקורי של סביך זכרונו לברכה נכון?

אם תשים דף בתוך שקית אני מאמין שזה יחזיק טוב

יש לי חבר שרצהלשמור טקסט בתנאים קיצונים

הוא לקח לוח מפלסטיק ופשוט חרט (עם סכין) את המילים

פורסם

חשבת על time capsule?? (כמו שיש בDay of the tenticle)

פורסם

אין בעיה לצפות בפלסטיק

זה אפילו לא צריך להיות יקר לדף אחד

זה מחזיק כמעט לנצח (עוד לא נהרסו כאלה)

פורסם
  • מחבר

זה דףמודפס ממחשב, זה לאכתב היד המקורי של סביך זכרונו לברכה נכון?

הדף עם כתב היד המקורי של סבי עוד קיים, והוא במצב טוב יחסית. אבל אני חושב שיש שאני אעתיק את הטקסט למחשב ואדפיס על דף A4 רגיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים