עבור לתוכן

איזור 51 - הדיוןן הרישמי

Featured Replies

פורסם

טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51

שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה

מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ?

ומה הם עושים שם ?

והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ?

http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg

פורסם
אזור 51 הוא שטח צבאי סגור הנמצא בחלקה הדרומי של מדינת נבדה שבארצות הברית. הבסיס משמש לפיתוח וניסוי כלי טיס צבאיים סודיים.

את ההמשך תוכל לקרוא בויקיפדיה.

הקשר לגוגל,אני מאמין שכן,בכל זאת,מתקן צבאי שכזה...

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

קראתי כבר בווקיפדיה ..

אני רוצה לדעת מה הקשר עם החיזירים

פורסם

זה פשוט.

חללית שעברה במקרה מעל כדור הארץ, הבחינה משם באותות שנגרמו משדות אנרגייה שצבא ארה"ב מפתח במטוסים סודיים, כדי שיוכלו לדחות כדורים. אפקט דומה ללמרוח שמן על מגן עור כדי שחיצים יחליקו ממנו. טייס החללית הירוק רצה לנחות שם באיזור כדי לברר את העניין, הופתע ע"י הכוחות המיוחדים, שביקשו מה"רכב אווירי הבלתי מזוהה" להזדהות. מתברר שאנגלית משבשת את קרני המוח של חייזרים מהסוג הזה.

את החללית פירקו לגורמים, ואת הגורמים חקרו. בזכות אותם גורמים צבא ארה"ב הצליח לסיים את הפיתוח של שדה האנרגייה.

החייזר כפות במרתף 70 מטרים מתחת לפני האדמה, שם מבצעים בו ניסויים ביולוגיים.

פורסם

טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51

שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה

מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ?

ומה הם עושים שם ?

והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ?

http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg

יש שם בסיס צבאי אשר הפעילות בו מסווגת.

זה לא בהכרח אומר שזה קשור לחייזרים, יש הרבה פעילויות מסווגות אחרות.

(בין ביתר עושים שם ניסויים בכלי נשק מאחר וזה איזור מדברי מבודד)

פורסם

בתור מומחה בעינייני הביטחון האמריקאים אני יכול להגיד לך שבתוך מה שאתה קורא לו AREA 51 מוחזקים כמה וכמה גורמים שאנחנו לא מכירים (אתה יכול לקרוא לזה חייזרים) ויש אחד בחיים , יש לו מנהגים מוזרים כמו ליילל בזמן נפילת הדולר (כול פעם שהערך נופל הוא מעלה יללה מחרישת אוזניים).

גם אני יכול לספר לך שבבריטניה יש גם כן בסיס דומה בעל עצם בלתי מזוהה אחד.

Some say that when he slows down brake lights come on in his buttocks, and that if he'd been the manager of the England football squad last week, he wouldn't have been a feckless ginger gum-chewing buffoon who ruined it for all of us.

פורסם

אם קראת כבר בויקיפדיה אז גם קראת שאיזה בוב לאזר אחד אמר שהוא חקר צלחות מעופפות

(חלליות) של חייזרים למרות שכל שאר העובדים והממשלה מכחישים.

פורסם

הסטיג ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים