פורסם 2008 ביולי 917 שנים חודש הבא אני הולך עם אבא שלי לקנות קטנוע, אני בן 16 ו..רציתי לדעת איך הקטנוע הונדה דילן 125?והאם כדאי לקנות אותו?ומה המחיר שלו?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מחבר עזוב את הדילן, מה התקציב שלך? (לא כולל ביטוח, מיגון וכו'...).לא יותר מ20 אלף
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מניסיוני הקטנועים הקטנים של סאן יאנג וקימקו נותנים מענה מצוין בנפחים הנמוכיםסאן יאנג - דיוקקימקו - ג'וקיאמינים ונורא נוחים לשימוש אישית אני נוהג על דו גלגליים (אופנועים, קטנועים וגם אופניים) כבר יותר מ-15 שנהאני ממליץ לך בלי שום קשר לעבור קורס נהיגה מתקדמת - ישנם הרבה דברים שכל רוכב, גם מנוסה, יכול ללמוד על רכיבה נכונהלפי דעתי העניין הוא חובה לרוכבי דו גלגלי (התמודדות עם נעילות גלגל, החלקות, נהיגה בתנאים לקויים וכו')בכל מקרה בהצלחה ורכיבה בטוחה,גבריאל
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים תוכל בתקציב הזה לקנות HD125 שהוא קטנוע בנזונה, הגלגלים הגדולים שלו נותנים לך הרגשה שאתה על אופנוע וגם יציבות, תאמין לי, אני בעל קטנוע עם גלגלים גדולים ויש הבדל גדול בין גלגלים גדולים לקטנים. תוכל לקנות HD125 ועוד יישאר לך כסף, תוכל לעשות את הקורס "אופנוען מאומן א' + ב'" וגם "אומנות הפנייה". ובידיוק בשביל התקציב שלך הביאו את הסקירה: http://www.fullgaz.co.il/tests/2007/125-20k.php קרא אותה עד הסוף ותחזור אלינו למה שנראה לך יותר. אם יש שאלות אתה חופשי לשאול.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אהלן איש בתור בעלים של ג'וי רייד 125 אני ממליץ לך בחום , טיפולים זולים , קטנוע זריז לאללה , אחלה אחיזת כביש - בקיצור אחלה של עסקה.מה שכן , עדיף לך ללכת על קטנוע 250 במקום 125.. חסרה תמיד התחושה הזאת של הפוש האחרון במהירות ב125.. 250 מתקן את זה יופי...
פורסם 2008 ביולי 1117 שנים תקפיד רק שהוא יהיה שחור פלילי ותקנה כסדה רוצכטטטט ככה הכי טוב המנאייק יפחדו לעצור אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.