עבור לתוכן

newegg- קניה בחול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שמי אבי ואני מתלבט אם כדאי לקנות חלקים של מחשב מהאתר:

http://www.newegg.com/

למרות שזה יותר זול מהארץ רציתי לדעת דעות של אנשים שקנו משם, אם וכאשר קורה משהו למוצר, שמעתי שאפשר להחזיר להם ולקבל חדש, אך כמה זמן זה לוקח?

אשמח לדעות על האתר ועל איכות השירות וכו' (מצטער אבל אם זה אפשרי בבקשה תענו כמה שיותר מוקדם משום שזה דיי לחוץ-טס לחול עוד מעט).

תודה רבה אבי.

פורסם

גם אני ניסיתי לברר על האתר הזה, אבל אף אחד לא הגיב פה בנוגע אליו.

מה שאני כן יודע, זה אתר שדורש כרטיס אשראי אמריקאי ולא בינלאומי כלומר תצטרך אמריקן אקספרס או כרטיסים דומים.

אני גם חושב לקנות מהם, גיסי טס ביום שבת לארה"ב

פורסם

זה אתר בין הגדולים אם לא הכי גדול לחומרה בארה"ב, אני לא חושב שיש לו בעיות בשירות.

יהיה קשה או בלתי אפשרי להחזיר מוצרים מהארץ, סתכלו בFAQ של האתר

פורסם

כמה תשובות לשאלות שלך:

1. אי אפשר להזמין שום מוצר מ-NEWEGG, הם לא מבצעים שליחויות לארץ גם אם תזמין בכרטיס אשראי בינלאומי. עם זאת, אתה יכול להשתמש בשירות כמו MUSTOP שמספקים לך כתובת בארה"ב ומשם שולחים את המוצר אל הארץ.

2. השירות שלהם מצוין (אתה יכול לקרוא שבחים עליהם בכל פורום אמריקאי שמתעסק במחשבים), לא פלא שמדובר באחד האתרים הכי גדולים בארה"ב למכירת מחשבים וציוד היקפי.

3. מימוש האחריות יכול להיעשות מול NEWEGG או מול היבואן/היצרן בארה"ב (אלא אם יש אחריות בינלאומית לאותו מוצר, ברוב המקרים קיימת אחריות מקומית בלבד) וכמו כמו חנות הם ישתדלו לתקן את המוצר ובמידה ולא ניתן לעשות זאת הם יחליפו אותו, אתה לא תקבל מוצר חדש בכל פעם שיש תקלה במוצר שלך.

פורסם
  • מחבר

כמה תשובות לשאלות שלך:

1. אי אפשר להזמין שום מוצר מ-NEWEGG, הם לא מבצעים שליחויות לארץ גם אם תזמין בכרטיס אשראי בינלאומי. עם זאת, אתה יכול להשתמש בשירות כמו MUSTOP שמספקים לך כתובת בארה"ב ומשם שולחים את המוצר אל הארץ.

2. השירות שלהם מצוין (אתה יכול לקרוא שבחים עליהם בכל פורום אמריקאי שמתעסק במחשבים), לא פלא שמדובר באחד האתרים הכי גדולים בארה"ב למכירת מחשבים וציוד היקפי.

3. מימוש האחריות יכול להיעשות מול NEWEGG או מול היבואן/היצרן בארה"ב (אלא אם יש אחריות בינלאומית לאותו מוצר, ברוב המקרים קיימת אחריות מקומית בלבד) וכמו כמו חנות הם ישתדלו לתקן את המוצר ובמידה ולא ניתן לעשות זאת הם יחליפו אותו, אתה לא תקבל מוצר חדש בכל פעם שיש תקלה במוצר שלך.

אוקיי תודה, דרך אני מתכוון שהם ישלחו לי את החלקים למלון כשאני יהיה בניו יורק ומשם לקחת ידני.

כשאתה מתכוון אחריות מקומית? אני לא יכול לשלוח להם את החלק "שנפגע" עם חבר שטס לחול?

(אבל השאלה שלי היא האם מישהו ניסה זאת וכמה זמן לדעתך זה יקח? להחליף).

תודה אבי.

פורסם

אוקיי תודה, דרך אני מתכוון שהם ישלחו לי את החלקים למלון כשאני יהיה בניו יורק ומשם לקחת ידני.

כשאתה מתכוון אחריות מקומית? אני לא יכול לשלוח להם את החלק "שנפגע" עם חבר שטס לחול?

(אבל השאלה שלי היא האם מישהו ניסה זאת וכמה זמן לדעתך זה יקח? להחליף).

תודה אבי.

לא סביר שהם ישלמו את עלות המשלוח לישראל, ואם אתה תאלץ לשלם את המשלוח תשלם הרבה מאוד כסף.

פורסם

לא סביר שהם ישלמו את עלות המשלוח לישראל, ואם אתה תאלץ לשלם את המשלוח תשלם הרבה מאוד כסף.

אלא אם כן זו אחריות של החברה עצמה, והיא בדרך כלל כן מכסה את עלות המשלוח חזרה לארץ

ועלות המשלוח תהיה ביחס ישיר למשקל, כך שלא בהכרח יעלה הרבה כסף.

פורסם

אחותי הייתה בCALIFORNIA והביאה לי כמה דברים שהזמנתי מNEWEGG. הנה כמה עובדות מעניינות:

1. אתה חייב כרטיס אשראי שמשוייך לחשבון בנק אמריקאי. שום דבר אחר לא יתאים (אפילו אם תנסה לשלם דרך PAYPAL, שזאת אופציה שם, אתה חייב שחשבון הPAYPAL שלך יהיה משוייך לכרטיס אשראי שמשוייך לבנק אמריקאי).

2. משלוחים הם בכל מקרה אך ורק בתוך גבולות ארה"ב וקנדה.

3. אם אתה צריך לממש אחריות, תוכל לשלוח להם את המוצר, אבל אני לא מאמין שהם יסכימו לשלוח אותו מחוץ לארה"ב.

לסכם את הקנייה שלי שם, אולי חסכתי כמה דולרים, אבל אני לא אעשה את זה יותר, אלא אם מדובר במוצר שאני יודע בוודאות שיש לו אחריות בינלאוימת ושיהיה מתן שירות בארץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים