פורסם 2008 ביולי 1017 שנים פאק היה לי קל ואני מוגש על 60 איזה שאלות מעצבנות על עכו.. תכלס, את מי מעניינת עכו?!
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מה עשיתם בחלק א? שם המספר...אני עשיתי1. ב2. ג3. ב4. דאתם אומרים זה טוב?אני נחשתי:1א2ד3א4דאחד מאיתנו נדפק קשות
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים להנאתכם פתרון:http://www.ankori.com/Files/lason_se_2008.pdfשונא את משרד החינוך בא לי לקחת את המשינגן שיש בקרייסיס באמצע המחוון של הבגרויות בלשון תנ"ך ספרות והסטוריה ולרסס את כל המורים ואת כל האחראים\מפמרים של משרד החינוך שלא ישאר מהאנשים שמקשים לאנשים ראליים [כמוני] את החיים זכר!
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים פעמיים התבלבלתי בין פסוקית סיבה לפסוקית תכלית חוץ מזה הכל אותו דבר כמוהם אבל נראה לי שיש להם טעות בשאלה 36, המשפט השני לא ניתן היה להסיק מהמאמר.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים קשה לקרוא את סעיף ב' ולראות את ההסבר?גם אני טעיתי בזה אבל זה היה בגלל שלא רציתי להעיף ולו עוד מבט אחד במאמר המדכא המגעיל והמשעמם הזה....
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים מצחיק שאם אתה משווה תשובות אם חבר.גם אם הוא הבנאדם הכי אידיוט בעולם, ואמר לכם תשובה שאתם לא סימנתם כמוהו, אתה נכנס לפאניקה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.