פורסם 2008 ביולי 917 שנים למרות שאני לא ניגש עשיתי כבר שנה שעברה( קיבלתי 82 בבגרות) .לפי האתר בית ספר שלי רשום שזה ב 9בהצלחה
פורסם 2008 ביולי 917 שנים יש מצב מישהו עוזר לי לסגור משהו קטן?יש מילים שקל למצוא להם שורש, ויש מילים עם שורשים ארוכים ולא קשורים שקשה למצוא אותם, מהי הדרך הכי טובה לפענח שורש של מילה?בבקשה תנסו לעזור :'( :'(
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים הבנתי שכמעט כל הגזרות נפלו במיקוד, יהיו לך שלמים ומרובעים. אם לא אז תלמד את הגזרות זריז
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אני דווקא הייתי מופתע לטובה מהחלק של הבנה והבעה. פתרתי בגרויות קודמות וזה היה ממש קל לעומתן.שם המספר היה קצת מעצבן.ופועל היה די קל.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים שאלה: בחלק של הבנת הנקרא בשאלה האחרונה סעיף ראשון שבקשו מסקנה כללית מן התרשימים אני כתבתי שאי אפשר להסיק תרשים אחד מן השני - ז"א שאם במדינה אחת יש הרבה אתרי תרבות אז לא בהכרח שיהיו שם אתרי טבע רבים....האם זה נכון או שזה סתם חילטור?
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים יצאו כבר פתרונות?? העיקר עכשיו סוף סוף חופשש!!!! :yelclap: :yelclap: ;D ;D
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים שאלה: בחלק של הבנת הנקרא בשאלה האחרונה סעיף ראשון שבקשו מסקנה כללית מן התרשימים אני כתבתי שאי אפשר להסיק תרשים אחד מן השני - ז"א שאם במדינה אחת יש הרבה אתרי תרבות אז לא בהכרח שיהיו שם אתרי טבע רבים....האם זה נכון או שזה סתם חילטור?אני כתבתי שיש יותר אתרי תרבות מאשר אתרי טבע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.