פורסם 2008 ביולי 1017 שנים ז"א לא כתבתה את השורה האחרונה ומשל? אם תישמע לבוחן חכם אז 5 נקודות לזה עם ההספק http://potrim.co.il/main/view/show_book?book_id=tbbook.2005-10-16.6255759282&page=682&question=1 תראה את הפתרון פה, לא חילקתה ב2 בסוף סעיף ראשון ויצא לך 240 במקום 120?. אני חושב שגם 5 נקודות ככה אם תשמע חכם לבוחן, מקסימום 10 (ל2 הסעיפים)
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים לא בדיוק, יצאה לי משוואה ריבועית נכונה (כנראה לא עשיתי שורש למשוואה כמו באתר) -הנוסחא של פתרון משוואה ריבועית זה מונה (מינוס B +- שורש דלתא) לחלק ב 2a. אני חילקתי ב a משום מה...
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אמ.. בכל מקרה לדעתי 5-10 נקודות. בדברים האלו זה מאוד תלוי במצב רוח של הבוחן הוא יכול לחשוב שעשיתה טעות קטנה ושחכתה לרשום 2 ואתה עדיין חכם ולהוריד 5 נקודות גג, או שהוא יכול לחשוב שהסתבכתה ואתה לא יודע מעצמך ולגלוש לכיוון ה10. בקיצור תקוו לטוב בכל מקרה תשאלו את המורה שלכם\רכזת מתמטיקה מה דעתם ונסיים לסיפור שיעודד אותכם: עשיתי 007 לפני שנה וחצי (חורף). עשיתי את המבחן ממש פיקס רק בשאלה ראשונה (מקום גאומטרי)- קיבלתי אליפסה, אבל בתחילת השאלה ציינו שמדובר בתחום הגדרה של רביע ראשון, ושחכתי מהתחום הגדרה בשיט. ז"א התשובה היתה חרטוט-חלק מאליפסה ברביע ראשון. המורה חשבה שזה שווה 5 נקודות בערך אבל... קיבלתי 100
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.