פורסם 2008 ביולי 917 שנים אז מה היה לנו היום? בינתיים סיימתי עם F, הלך בסדר אבל אני לא מרגיש שלם באופן מוחלט עם הבחינה לצערי : מה איתכם? ב12 וחצי יש G.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים גם אני לא ממש שלם עם הכל. שתי השאלות הראשונות הקשו עליי קצת, הראשונה מבחינת התוכן והשנייה מבחינת הניסוח.והנושא שהיה צריך לכתוב עליו היה מטומטם. למה לתת נושא כזה למישהו שעדיין לא חווה את רוב הגילאים? איך אפשר לבחור גיל אם עדיין לא חווית את הכל? ניחוש פרוע?אני מקווה שיילך יותר חלק ב-G
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר כתבתי שאני מעדיף להיות מבוגר יותר בגלל המוזיקה בעבר וכו', אבל כן, נושא מטומטם :-\
פורסם 2008 ביולי 917 שנים Eהכל הלך לי טוב, אבל לגבי שאלה אחת אני לא בטוח2 בUNSEENhow museum exhibitions .....כתבתיchanged by the audience emotional requestנכון? לא נכון?נמקו..
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אז יורידו לי על שלא הוספתי HAVE...כל השאלה היא 8 נקודות.. כמה לדעתך יורידו לי על החלק הזה?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים תאכלס מה שאתה כתבת גם נכון לדעתי הרי גם אתה בעצם דיברת על השינוי אבל לדעתי פירטת יותר מידי וכן שחכת את ה-HAVE..בטח 4 נקודות אבל אין לי מושג למען האמת..
פורסם 2008 ביולי 917 שנים טוב, החיבור ב F היה יותר טוב מבמועד א, והאנסין היה פחות מבלבליש כבר תשובות בגבעhttp://geva.co.il/geva/default.aspמקווה שמשרד החינוך מסכים איתם D: אם כן יש 95+
פורסם 2008 ביולי 917 שנים עלו הפתרונות של E לאתר של יואל גבע!עשיתי הכל כמוהם אבל רק שאלה למי שעשה את שאלון גרסה א' -בשאלה 5 על הeducational element ועל הentertiment element מה בא אצלכם קודם? אני זוכר שכתבתי קודם את החינוכי ואחר כך את הבידור, ככה זה היה בא'? או שהתבלבלתי בסדר? פשוט התשובות של ב' בילבלו אותי כי בגרסה ב' זה הפוך..תודה
פורסם 2008 ביולי 917 שנים בילבלו כאן את הסדר של התשובות,זה הבהיל אותי.הייתי צריך לקבל 100 אבל זה שלא רשמתי HAVE דפק אותי.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים ב12 אם כתבתי practice again and againיקבלו?ובשאלה 5 בקטע של הבידור רשמתי כך - silvestri created a cinema hall that turns every 10 minutes moving the audience around with it. לדעתך יקבלו אחי?
פורסם 2008 ביולי 917 שנים ב12 כתבתי practice reading the speechיקבלו את של שנינו לדעתי, פשוט הקטע הוא שהיא צריך להתאמן על הטקסט ומילת המפתח היא practice..ב5 כתבתי פשוט the turning hall.. לדעתי יקבלו את שלך, אני לא יודע אם זה נכון לגמרי (הוא יצר את האולם המסתובב?)
פורסם 2008 ביולי 917 שנים רשום במפורש בקטע"silvestri created a 40-seat cinema hall that........"בגלל זה כתבתי ככה..ותאמת גם אם זה לא נכון ב100 אחוז הבסיס נכון לכן לדעתי 2 נקודות ילכו אם זאת טעות ואני לא חושב שזאת טעות תאמת.. נקווה שלא..
פורסם 2008 ביולי 917 שנים E היה קל... הלך לי מעולה... לפי יואל גבע יש לי בין 92 ל100... בתשובה עם הhave changed נראה לי שטיפה חפרתי אז אולי ירד קצת/לא ירד בכלל/ירד הכל. חוץ מזה הכל פיקס..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.