פורסם 2008 ביולי 817 שנים יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אם הם יכנסו לך לבית הם יכולים לכרסם לך נעלים ופינות של רהיטיםאם ינשכו אותך יכולים להעביר מחלות כמו כל חיית בר אחרתלא משהו מיוחד
פורסם 2008 ביולי 817 שנים קיפוד זאת חיה נורא חמודה, היא לא יכולה לעשות כלום.מי ש"זורק" קוצים זה הדורבן, הרבה יותר גדול עם קוצים שחורים לבנים.אני רוצה לגדל קיפוד אבל קשה לטפל בו ממה שהבנתי
פורסם 2008 ביולי 817 שנים שום חיה קוצנית לא יכולה "לירות" את הקוצים שלה. מה שכן, כשדורבן מתעצבן על משהו מסיבה מסויימת, ויכנס בו עם הקוצים, הוא יכול לנתק את הקוצים מהגב, ולהשאיר אותם במקום בו ננעצו.קיפוד, לא יכול לעשות את זה.ובקשר לשאר, כמו שההוא מעלי אמר, כמו כל מכרסם אחר.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מי ש"זורק" קוצים זה הדורבן, הרבה יותר גדול עם קוצים שחורים לבנים. הורג אותי מאיפה מביאים את השטויות האלה.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים שים לב שהוא רשם "זורק" בגרשיים. הטכניקה של הדורבן היא בעיקר בריחה מהירה ואז עצירה פתאומית, הטורף נתקע בקוצים, ואז הוא מנתק את הקוצים וממשיך לברוח. מי שיראה את הטורף אחרי מכוסה קוצים יכול לחשוב שהדורבן ממש זרק אתם.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים הורג אותי מאיפה מביאים את השטויות האלה. : קבלו איזו התעללות, הם נראה לי גם גזרו לו תקוצים
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר חחחחחחחחחחחח איזה ייצור חמודנשפכתי מצחוק שהם הפכו אותו על הגב חחחחחחחחחח
פורסם 2008 ביולי 917 שנים קיפודים נושכים בכלל?אני רק יודע שהם יכולים להתכדר וכשהם ממש מבוהלים הם נושפים כמו חתול ומרחיבים את עצמם בפתאומיות טיפה כדי לדקור עם הקוצים..חבל שלא מוכרים אותם בחנויות כמו עכברים כי הם הרבה יותר חמודים מכל העכברים\אוגרים\חזירי ים וכו'
פורסם 2008 ביולי 917 שנים נושכים יופי.קיבלתי 6 זריקות נגד כלבת בגלל קיפוד.כשחושבים על זה... אני כן יודע איך הכלב שלי מרגיש.... הממממ....
פורסם 2008 ביולי 917 שנים להתגלגל? מה זה נראה לך סוניק??הם סתם הופכים לכדור ושוכבים, אם תנסה לגעת הם פשוט יעמידו את הקוצים וזה בערך הכל...
פורסם 2008 ביולי 917 שנים יאאאאא קיפודים זה האלה הקטנים האפורים האלה שנראים כמו כרית סיכות? הם כאלה חמודיםםםםםםםםםםםםםםם יש להם פרצוף קטן כזה שדורש חיבוק!!! או בעצם כפה.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים : קבלו איזו התעללות, הם נראה לי גם גזרו לו תקוצים חחחחחחחחחחחחחחח איזה מטומטמים !!! :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.