פורסם 2008 ביולי 817 שנים קניתי היום כמה חולצות, ואחת מהם היא החולצה המוכרת של אינטל.כתוב בעיגול Insane Insideואז למטה במקום פנטיום כתוב Venhtium processor מזה Venhtium? הבנתי שזאת מילה שהתחברה עם פנטיום, אבל איזו מילה? ???
פורסם 2008 ביולי 817 שנים What is the tamil name for methi seeds Asked by : nivetha rajendran 127 day(s) ago Category : Beauty & Fashion [View Related Qs] View related Qs | [Alert Me] Alert me | [Report Abuse] Report abuse | [Email this question] Email this Answer this QuestionEarn 10 points for answering this question. Answer(s) 5 1. SHYAM KUMAR on Mar 03, 2008 08:58 PM Venthium אחרי חיפוש (לא ממש חיפוש כי זה התוצאה הראשונה) קצר בגוגלאבל זה יכול להכות עוד 1001 דברים.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר שחיפשתי את המילה בגוגל מצאתי רק 2 תוצאות מאותו אתר. איך הגעת לזה? ולא הבנתי אז מה הפירוש, ומה הקשר לשעועית?
פורסם 2008 ביולי 817 שנים אחרי חיפוש (לא ממש חיפוש כי זה התוצאה הראשונה) קצר בגוגלאבל זה יכול להכות עוד 1001 דברים.מצאת את זה בעיקר בגלל שאייתת לא נכוןכתבת Venthium.. שזה חרדל.בקשר לVenhtium, אין לי שמץ, אבל עושה רושם שזה XXX+Pentium.
פורסם 2008 ביולי 817 שנים מחבר לא יודע. ומה אכפת לך, סתם חולצה. אני אוהב לדעת מה אני לובש אולי זה i'm gay באינדיאנית? ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.