עבור לתוכן

האוס מישהו רואה את זה פה ?

Featured Replies

פורסם

האוס זה לא פחות מגאוני, בחרו שחקן ראשי שאין שני לו, ולמרות שהתבנית של הפרקים קבועה ב 90% מראש כל פרק עדיין מצליח להפתיע. לא עוד סדרה רפואית יבשה וחסרת עניין.

פורסם

איזה סדרות רפואיות נוספות אתה מכיר?...

אני יודע שהאוס מוגדרת דרמה, אבל כל "סדרה רפואית"(WTF?! נשמע כמו איזה קלטת חינוכית לסטודנטים) היא דרמה במלוא מובן המילה

הוא אוהב אותה, היא אוהבת אותו - חרטא כזאת א' לה האנטומיה של גריי וכאלה

האוס היא מין סדרת פאזל, תושיב נוירלוג(טוב לא דוגמא טובה, הוא לקח קורס או שתיים בפיסכולוגיה).. תושיב אורולוג מול הסדרה והוא יצחק לך בפרצוף

אבל רוב הזמן it makes sense וזה מעניין - יש חידה, הסתבכויות, פסיכולוגיה בשנקל ופילוסופיה בשקל - the lot

קיצר...אין מה להשוות בינה לבין שאר "הסדרות הרפואיות"

אולי למעט scrubs :smile1:

פורסם

האוס - מגיע חולה -> אין לצוות מושג מה יש לו -> החולה כמעט מת -> מגלים את המחלה -> נותנים טיפול -> החולה מחלים והולך שמח וטוב לב לביתו.

החיים האמיתיים - מגיע חולה -> יודעים בדיוק מה יש לו (טרשת עורקים, לב דפוק, נפחת קשה) -> הצוות מייצב אותו בקושי -> הצוות נותן לו תרופות והמלצות כמקובל בספרות העדכנית (כדורים XYZ, הפסקת עישון, דיאטה) -> החולה מצפצף על כל ההמלצות , צועק על האחות, מקלל את הרופא, מדליק סיגריה ומתגלגל עם מיכל החמצן שלו הביתה -> החולה מגיע שוב פעם -> ...

טוב, אני מגזים. קצת.

פורסם

יותר כמו "צועק על האחיות, מכפכף את הרופא"

פורסם

אותי רק קיללו. עכשיו אני מקלל את המחשב. יחי ה-IT

פורסם

אותי רק קיללו. עכשיו אני מקלל את המחשב. יחי ה-IT

אנא הסבר איש מוזר

לא הבנתי מה הסיפור שלך :-X

פורסם

שמעתי המון המלצות על house, אז החלטתי לתת צ'אנס.

לאחר חמשת הפרקים של העונה הראשונה פשוט הרמתי ידיים! אז נכון, האוס הוא ציניקן נכה ומרושע שלא מוותר לאף אחד אבל זה לא מצליח להחזיק את הסידרה!

עשו לי טובה, מדובר בזבל גולמי! כמו שנאמר פה, יש רוטינה קבועה מלווה בסיפור דרמה אמריקאית של חולה בעל בעייה רפואית נדירה, ובעיה משפחתית\אישית שכיחה ובסוף הפרק הכל וורוד!

הכי עיצבן אותי ה" גאונות של האוס"- כותב 4 מילים על לוח, כאילו היו תרגיל מתמתטיקה קשה, כמה שוטים שלו מסתכל לעומק בלוח, מבט בוחן..קם מהכסא ומתחיל לירות פקודות ל"מומחים" שלו! כן, ממתי המומחים המובילים בתחום הם ילדים בני 20!?

וממתי נירולוג מומחה יכול להיות שחור? :-X

קיצר, עוד זבל אמריקאי עם עקיצות קטנות...מצטער, אבל אי אפשר להחזיק סדרה על שחקן אחד.

סדרה רפואית שאני כן מעריך- scrubs. עם ההומור השנון ושילוב החלומות בהקיץ של jd.

סוף דברי.

פורסם

קיצר, עוד זבל אמריקאי עם עקיצות קטנות...מצטער, אבל אי אפשר להחזיק סדרה על שחקן אחד.

סדרה רפואית שאני כן מעריך- scrubs. עם ההומור השנון ושילוב החלומות בהקיץ של jd.

סוף דברי.

מסביר את כל התגובה שלך.

תידע שבלי זה הייתי מתחיל לרדת אליך קשות, אבל זה מסביר את הרמה של החוכמה/בדיחות שלך

פורסם

אני דווקא כן חושב שהוא צודק חלקית בנוגע להאוס

מה לעשות -יש גבול לכמה אפשר ליצור סביב דמות אחת

לגיבורי על יש-סופר רשעים

לסדרות כמו המגן\סופרנו יש דמויות משנה חזקות

מה יש להאוס? חולים שונים?

זה מספיק ל2 עונות מאוד טובות וזהו

ראיתי את 3 העונות וכמה פרקים מהעונה האחרונה

הסדרה הזאת לא באמת יכולה להחזיק צופים וותיקים

אני די בטוח שהרבה מהריטינג היום זה צופים חדשים שלא ראו את עונה 1-2

פורסם

אני רואה וראיתי כל פרק מאמצע העונה השניה (לפני זה לא ידעתי על קיומה של הסדרה, ועד אמצע העונה השלישית ראיתי בטלוויזיה). הסדרה כל פעם מפתיעה אותי מחדש מבחינת העלילה. כן, יש את המסגרת הקבועה של רוב הפרקים של מגיע חולה -> אבחנה שגויה -> כמעט מוות -> אבחנה חדשה - > החלמה מלאה/מוות. כמובן שיש פרקים שהמבנה שלהם שונה.

לדעתי זו אחת הסדרות הכי גדולות שנוצרו אי פעם. במיוחד העונה הרביעית, ובמיוחד שני הפרקים האחרונים שלה. כזה מתח אף סדרה לא יצרה לדעתי.

איזה סדרות רפואיות נוספות אתה מכיר?...

אני יודע שהאוס מוגדרת דרמה, אבל כל "סדרה רפואית"(WTF?! נשמע כמו איזה קלטת חינוכית לסטודנטים) היא דרמה במלוא מובן המילה

הוא אוהב אותה, היא אוהבת אותו - חרטא כזאת א' לה האנטומיה של גריי וכאלה

האוס היא מין סדרת פאזל, תושיב נוירלוג(טוב לא דוגמא טובה, הוא לקח קורס או שתיים בפיסכולוגיה).. תושיב אורולוג מול הסדרה והוא יצחק לך בפרצוף

אבל רוב הזמן it makes sense וזה מעניין - יש חידה, הסתבכויות, פסיכולוגיה בשנקל ופילוסופיה בשקל - the lot

קיצר...אין מה להשוות בינה לבין שאר "הסדרות הרפואיות"

אולי למעט scrubs :smile1:

אבא שלי רופא (קרדיולוג) הוא צוחק בכל פרק שהוא רואה, משתי סיבות. הראשונה כי זה פשוט מצחיק. השניה, בגלל השטויות שהולכות שם מבחינה רפואית (רוב החולים שלו היו מתים רק מהטיפול..).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים