פורסם 2008 ביולי 917 שנים מה הקשר? אחרי שאתה יוצא מההשפעה לטווח הקרוב, אתה כבר לא עייף ולא כלום. רואה גולדברג? אני לא מעשן ואתם רואים שאני צודק? טעם של תרופה! זה מגעיל, איך אפשר? =/ עריכה: אני עושה ספורט קבוע לאחרונה עוזר, אני לא יכול לעשות ספורט כל יום, ואני עדיין עייף כל היום גם אם אני ישן הרבה אני עושה טבטות, זה ממש מתיש
פורסם 2008 ביולי 917 שנים עריכה: אני עושה ספורט קבוע לאחרונהעוזר, אני לא יכול לעשות ספורט כל יום, ואני עדיין עייף כל היום גם אם אני ישן הרבהאני עושה טבטות, זה ממש מתישאז תלך לרופא שתמתחה בזה במקום להרוס את הגוף שלך.
פורסם 2008 ביולי 917 שנים אז תלך לרופא שתמתחה בזה במקום להרוס את הגוף שלך.למה הורס את הגוף? הגוף שלי נראה לי בסדר גמור
פורסם 2008 ביולי 917 שנים למה הורס את הגוף? הגוף שלי נראה לי בסדר גמור :lol: לאן שהפורום מדרדר... וההמלצה שלי היא שתלך לרופא, כי נראה לי שאם תמשיך לשתות משקאות אנרגיה בקצב הזה אתה תדפוק את הכבד שלך הרבה לפני שתספיק להגיד "סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידואשס".
פורסם 2008 ביולי 917 שנים :lol: לאן שהפורום מדרדר... זנות! אני מוכן למכור את גופי משומש קצת, אבל סה"כ במצב טוב
פורסם 2008 ביולי 917 שנים מחבר כל מי שיש לו בעיה להיות ערני יש לזה פתרון נורא פשוטכנסו לכושר!אתם תישנו יותר טוב תיהיו יותר עריינים מרוכזים וממוקדים יותר וספירת הזרע שלכם תיהיה גבוהה משמעותיתיכול להיות שאתה צודק, אני באמת לא בכושר בגלל פציעה די חמורה בקרסול.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים :lol: לאן שהפורום מדרדר... וההמלצה שלי היא שתלך לרופא, כי נראה לי שאם תמשיך לשתות משקאות אנרגיה בקצב הזה אתה תדפוק את הכבד שלך הרבה לפני שתספיק להגיד "סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידואשס". אל אלוהים! :errrr: זה סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידואשס?! תמיד חשבתי שזה סופרקאליפרג'ליסטיקאקספיאלידואשן!!! חייתי בשקר!!!! ??? דרך אגב בנוגע לאיסור על אכילת שוקולד במבחן, לקראת שוף המבחן זה דווקא טוב לאכול שוקולד
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אומרים שגם פירות יבשים טובים לריכוז בעת מבחנים כי הם מתפרקים לאט יותר. זה הזמן לגנוב לסבתא את השזיפים.
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אומרים שגם פירות יבשים טובים לריכוז בעת מבחנים כי הם מתפרקים לאט יותר. זה הזמן לגנוב לסבתא את השזיפים. :lol:
פורסם 2008 ביולי 1017 שנים אומרים שגם פירות יבשים טובים לריכוז בעת מבחנים כי הם מתפרקים לאט יותר. זה הזמן לגנוב לסבתא את השזיפים. נשמע לא טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.