עבור לתוכן

הוספת רשיון קטנוע לרישיון קיים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי רשיון נהיגה לדרגה B כלומר רכב פרטי.

עכשיו אני עובר ליישוב קהילתי ושמתי עין על הקטנועים החשמליים שהביאו לארץ וממש קורץ לי.

השאלה שלי היא מכיוון שיש צורך בתוספת של דרגה A2 נדמה לי לרשיון מה בעצם הפרוצדורה של תוספת הדרגה הנ"ל לרישיון?

אין לי צורך לעבור שוב את הטרור של תיאוריה + 200 שיעורי נהיגה נכון?

פורסם

חח..תתפלא אבל לצערנו את התאוריה את כן תצטרך לעשות שוב...

לגבי שיעורים זהתלוי..אם יש לך רשיון נהיגה מעל 3 שנים...אתה יכול הסתפק במספר שיעורים מצומצם..ואז טסט...

ואם כבר אתה עושה רשיון אז עדיף רמה של A1...

ויש לך עוד מידע כאן..

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_52H/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_341/.ce/7_0_52R/.p/5_0_4FT/.d/0?PC_7_0_52R_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_22#7_0_52R

;D

פורסם
  • מחבר

אלוהים אדירים כמה שאני מתעב ושונא את מששרד התחבורה ימח שמם וזכרם טפו עליהם.

אבל מצד שני צריך לעשות חשבון של עלויות הדלק בשביל הנסיעות הקצרות ביישוב ממה שאמרו בחברה של הקטנועים החשמליים מדובר בעלות של 2 ש"ח למצבר מלא (40 ק"מ נסיעה). וגם הקטנוע עצמו זול.

לא יודע מה אתם אומרים? לחפש רכב רגיל וקומפקטי ממישהו? או להשקיע בהוספה של רישיון נהיגה בקטנוע?

פורסם

חידוד קל למה שtaotao אמר, מתוך הלינק המצורף:

בעל רישיון נהיגה לרכב מדרגה B ומעלה במשך 3 שנים לפחות, ומבקש רישיון נהיגה לדרגה A2, פטור ממבחן עיוני, מחובת מינימום שעורי נהיגה, אולם חייב במבחן שליטה בלבד

פורסם
  • מחבר

בהתחשב בכך שאני עוד נהג חדש (עברתי את שלב המלווה כבר אבל עדיין נהג חדש). אז אני מוותר על הרעיון אין לי חשק לשיעורי נהיגה...

פורסם

אפשר לקבל פרטים על הקטנוע החשמלי?

פורסם
  • מחבר

http://www.ecomotors.co.il/index.html

בבקשה...

עקרונית ממה שראיתי למלא את המצבר יעלה 2 ש"ח של חשמל אז חסכוני בדלק....

גם יש לזה מחיר מגוחך פחות מ10,000 ש"ח לחדש דנדש מהמפעל.

פורסם

השניים הראשונים ממש מכוערים. השלישי נראה בסדר, אבל מהירות מקסימלית של 55 קמ"ש זה ממש איטי.

פורסם

ו-5 שעות טעינה :-X

פורסם

נראה לי שרק מי שגר בקיבוץ יקנה כזה .

לא נראה לי שאנשים שגרים בעיר יסעו על כזה דבר.

פורסם

כי זה עלוב.

IFI מוטורס מביאים לארץ את הווקטריקס, עולה בערך 11 אלף שקל חדש דנדש מהמפעל, יפה מאוד, מהירות מירבית 100 קמ"ש, טווח של 125 ק"מ.

נחמד לנסיעות בעיר.

פורסם
  • מחבר

כי זה עלוב.

IFI מוטורס מביאים לארץ את הווקטריקס, עולה בערך 11 אלף שקל חדש דנדש מהמפעל, יפה מאוד, מהירות מירבית 100 קמ"ש, טווח של 125 ק"מ.

נחמד לנסיעות בעיר.

כל עוד הוא לא הגיע זה האופציה היחידה שראיתי לרכב על חשמל. מצד שני ממש חבל שלא הצלחתי למצוא רכב קומפקטי שעובד על חשמל לקנייה בארץ במחיר עממי. מישהו מכיר איזה חברה שמתעסקת בזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים