עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה בכרטיס מסך ,אבל יש אפשרות שזה נובע משאר המערכת .

Featured Replies

פורסם

המחשב הוא של אחי.

המפרט :

מעבד- 8400 3000, = אוברקלוק ל3600 [המעבד לא מתחמם 41 מעלות לפי SpeedFan ]

לוח אם - ga p35 ds3l גייגביט

זכרונות - a data 4 ג'יגה dd2 800 cl5

כרטיס מסך - Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail

ספק - ליברטי 400

במשחק קריסיס יש תקיעות וגם כל מיני צבעים, הכרטיס לא מתחמם, והכרטיס חזר מבדיקה היום, וכנראה החליפו אותו, אבל עדיין יש בעיה [תמונות]

בתוכנה 3Dmark2006 יש גם תקיעות, אבל למשל אם במשחק יש את הצבעים האלה אז אחי לוחץ על מחשבון ואז מגיע לשולחן העבודה ואחרי זה לוחץ לחזור למשחק ואז המשחק מסתדר, אבל אחרי כמה זמן שוב יש בעיות.

יש לציין שגם במשחק GRID יש אותן בעיות .

[attachment deleted by admin]

פורסם

א. לא שחקו במחשב אחר במחשב שלי שיחק העובד שם ולא ניתקע סתם חוסר מזל שיחק 3 דקות לראות שאין בעיה!

ב. כרטיס חזר היום מהחלפה לא מתקנים כרטיסי מסך ועדיין חוזרת הבעיה תנו לי סיבות לזהה!!

ג. הינה בסוף מחקתי והתקנתי שוב וזה הציון ב3DMark06

http://img56.imageshack.us/my.php?image=123sp5.jpg

פורסם

חחחחח אני לא מבין מה עובר לבחור פה ^^ בראש, אם אתה בקודים מי יגיד לך לא...

תראה..בדרך כלל לדברים האלה קוראים ארטיפקטים אם אני לא טועה.. ובדרך כלל - זה טמפרטורה. עכשיו אמרת שהכל בסדר, אבל אני לא סומך על ספיד פאן וכל החברים והחברות הג'נריים האלה.תוריד אברסט, תכנס דרך הדריברים של הכרטיס מסך. תעשה בדיקות מאמץ כלליות לראות מה הולך. תראה אם יש אבק במחשב.

אם זה לא כל אלה, אני חושד לבעיה בביוס עצמו.אולי יש שם משהו שמגביל אותו אני לא יודע, אתה צריך ללכת צעד צעד.

מה שכן.. תוריד ATITool ותעשה בדיקות מאמץ.תבדוק אם יש ארטיפקטים וטמפ'.

פורסם

זה יכול לנבוע מדרייברים לא תקינים

תקלה בכרטיס עצמו

התחממות

אני מציע לעדכן דרייברים , ולבדוק את הטמפ' של הכרטיס מסך במאמץ ובמנוחה .

האם יש על הכרטיס מאוורר ? אם כן , האם הוא עובד על 100% ?

פורסם

כרטיס חדש חדש חזר מהחלפההההההה היוםם!! מה דרייברים לא קשור לזה דרייבר בחיים לא יעשה בעיה כזו! ויש לי דרייבר חדש מאתר nvidia וב מה קשר לתוכנה אברסט וזה ואגב אברסט בכלל תוכנה מעפנה לא נותנת לך ציון מדיוק למעבדים עם ליבות רק התוכנה הזו מדיוקת ‎RealTemp ואציל זה 40 אין לי התחממות ולא בטיח!

וכן יש בכרטיס מסך הזה 2 מאוורי קירור תחפש תדגם בגוגל שרוני רשם תראה תסוג הכרטיס ותבין! יש לו גם שעון צג שמראה טמפרטורות של הכרטיס מסך והוא על 40-48 בחום הזה וזה מציון במישחק עולה ל 55 סביבות 59 ..עד 80 מה שידוע לי זה טובב! ובקשר לביוס אמ זו הבעיה היחידה שאני חושב שזה נובע מיזה אבל מה בדיוק לזה אני מצפה ממישוה שמבין!

אני יחזורו יבהיר את זה בצורה זו אין לי אבק במחשב וכל הבלבולי מח האלה מחדש הזה חדש חדש פחות מחודש ונגיד ויש אבק מזה קשור לכרטיס מסך שניקע וגורם לדברים כאלה בחיית די לדבר שטיות על אבק דרייברים וזה בולשיט..! הייתה לי תבעיההזו לפני שבוע הלכתי לחנו תשקניתי אמרו לי סבבה הראתי להם שזה ניתקע והכל אמרו סבבה נחליף לך שלחו תכרטיס קבלתי בתמורה חדש חיבר לי אותו עשה לי מחדש תאובקלוק למעבד מ3 ל 3.6 שיחק אפילו במעבדה 5 דקות תכרייסיס לא ניתקע הלכתי לביתי שחקתי וניתקע חח כגון גם במישחקים אחרים אפשר להגיד במשחקים חזקים כמו כרייסיס ודירט..יש מצב שזה בביוס באפרות פיסאי אקספרס שם שם לי את זה על 90 שניתי ל100 לא עזר שניתי לאוטומט לא עזר יש אפשריות אחרות?

פורסם

ככל הנראה כרטיס מסך תקול. בדוק עם כרטיס אחר כדי לאמת זאת.

פורסם
  • מחבר

כל הדברים שהציעו פה ,אני כבר מכיר ויודע. חיים קח את המחשב לחנות שהם ישברו את הראש ויבדקו כל דבר. זה הכל .

פורסם

רק היום חזר מהחלפה לחדש שוב תקול לא ניראה לי יש לי גם ציון טוב ב מרק יש עוד תכונה שבודקת כרטיס מסך במאמץ אולי?

חח רוני אין לי כוח אליהם כל פעם לקחת להם תמחשב לשם וזה בלאגן אני חושב זה מהו בביוס בא לי לפתור את זה לבדד נחכה אולי מישהו פה מבין ויעזור מקסיום ניקח להם את זה

פורסם
  • מחבר

משחקים נתקעים וכולל תצוגה פגומה. מה צריך לבדוק בתוכנות? המשחקים מראים גם אם יש בעיות. כמו שאני יודע [גם לי יש את הכרטיס הזה, הוא לא מתחמם בכלל ]

סבבה תחכה קצת לעצות יותר מענינות.

חחח הרגת אותי מצחוק במסנג'ר. יש לך מזל שנפלת על חנות טובה, למה אם זה היה KSP או אייבורי אוי אוי

פורסם

תגידו שאלה לגבי התוכנה ATITool לחצתי על scan for artifacts זה הריץ לי קוביה כזו וזה עשה רעש כל כמה שניות ושזה עושה רעש מופיע בקוביה נקודות או נקודה צהובה זה לא טוב נכון.? ואז ניתקע כזה וצלמתי מסך..

http://img185.imageshack.us/my.php?image=33388288zc8.jpg

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן זה ממש ממש לא טוב. תן ספרינט לחנות, תראה להם את זה. שישברו הם תראש זה לא יכול להיות משהו אצלך חוץ מחימום, אז כנראה שהמאוורר שהם הביאו לא עובד.

פורסם
  • מחבר

זה שהוא צריך ללכת לחנות זה ידוע, אבל אתה לא רואה שיש לו 53 מעלות במאמץ? הכרטיס לא מתחמם.

פורסם

אז יכול להיות שה-צ'יפ של הכרטיס דפוק, לא חושב שדריברים גורמים לדברים כאלה.בקיצור,להפיל שולחנות ולהחליף כרטיס.

אפשר להכריז על הכרטיס DOA :smile1:

פורסם

חח הוא לא מתחמם לי!

רק אתמול חזר מחלפה שוב להחליף אותו אין סיבה אחרת במחשב שזה יכול להיגרם מיזה?

פורסם

לחיים

בדקת את הכרטיס במחשב אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.