עבור לתוכן

הנחה על מוצרי מיקרוסופט וסנדיסק באופיס-דיפו

Featured Replies

פורסם

אופיס-דיפו יצאו השבוע במבצע חדש שנקרא Summer Save ואחת האטרקציות היא הנחה של 15% עד 40% על מוצרי החומרה של מיקרוסופט:

* אם קונים מוצר אחד, מקבלים 15% הנחה.

* אם קונים שני מוצרים, מקבלים 25% הנחה על שניהם יחד (למי שלא הבין, זה לא 15% על הראשון ו-25% על השני אלא 25% על שניהם יחד).

* אם קונים שלושה מוצרים, מקבלים 40% הנחה על שלושתם יחד.

מוצרי מיקרוסופט באתר אופיס-דיפו: http://tinyurl.com/microsoft-office-depot - שימו לב שזה כולל תוכנות, פשוט מנגנון החיפוש של האתר עילג משהו.

תוקף המבצע: 17-07-08

אטרקציה נוספת היא שנגני המוזיקה של סנדיסק נמכרים כולם ללא מע"מ, כלומר, הנחה של 15.5%.

הנגנים: http://tinyurl.com/sandisk-office-depot

תוקף המבצע: 17-07-08

פורסם

המבצעים האלה של אופיס דיפו ובאג ממש לא מלהיבים.

המחירים שלהם אחרי הנחות של עשרות אחוזים מגיעים כמעט למחיר של חנויות זולות ונורמליות.

פורסם
  • מחבר

זה לא נכון בצורה גורפת, ובגלל זה יש לך עיניים וראש, כדי להשוות מחירים לפני שאתה קופץ לסניף הקרוב וגומר את המשכורת החודשית. :)

אני למשל שמתי עין על Sansa View. אמנם אני אסתפק ב-8GB אבל נראה שבאופיס-דיפו יש רק 16GB שללא מע"מ יוצא 675 ש"ח. המחיר הכי זול שמצאתי בזאפ הוא סביב ה-750 ש"ח, אז החסכון כן יפה.

פורסם

תודה רבה על השיתוף וההסבר!

עריכה- אל תתלהבו יותר מידיי על המיקרוסופט.

פורסם

זה לא נכון בצורה גורפת, ובגלל זה יש לך עיניים וראש, כדי להשוות מחירים לפני שאתה קופץ לסניף הקרוב וגומר את המשכורת החודשית. :)

אני למשל שמתי עין על Sansa View. אמנם אני אסתפק ב-8GB אבל נראה שבאופיס-דיפו יש רק 16GB שללא מע"מ יוצא 675 ש"ח. המחיר הכי זול שמצאתי בזאפ הוא סביב ה-750 ש"ח, אז החסכון כן יפה.

בנוגע למוצרי סאנדיסק אני מודה שאפילו לא טרחתי לבדוק, כי אין לי עניין בהם.

אבל את מוצרי מייקרוסופט, וגם את מוצרי לוג'יטק (שהיו במבצע שבוע שעבר לשלושה ימים) כן טרחתי לבדוק, ובודאות המבצע לא משתלם.

פורסם

בנוגע למוצרי סאנדיסק אני מודה שאפילו לא טרחתי לבדוק, כי אין לי עניין בהם.

אבל את מוצרי מייקרוסופט, וגם את מוצרי לוג'יטק (שהיו במבצע שבוע שעבר לשלושה ימים) כן טרחתי לבדוק, ובודאות המבצע לא משתלם.

^^צודק..

מה שגם אין להם סטים מקלדת-עכבר אלחוטיים . רק שניים ואחד זול מידיי ואחד יקר מידיי.

תודה בכל אופן ..

מקווה שיחזור המבצע ההוא על לוג'יטק.

פורסם

המחירים לפני הנחה או אחרי?

פורסם

כל כך חבל שיש רוקבוקס רק לE200. בכיף הייתי קונה עכשיו view עם 32 ג'יגה.

פורסם
  • מחבר

המחירים לפני הנחה או אחרי?

מנסיון העבר, נראה שהמחירים באתר הם לפני הנחה.

פורסם

כל כך חבל שיש רוקבוקס רק לE200. בכיף הייתי קונה עכשיו view עם 32 ג'יגה.

מניסיון זה לא שווה את זה.

זולל סוללה בטירוף :-\

פורסם

הייתי קונה מצלמת אינטרנט, אבל אני מנסה לעבור תהליך של לוג'יטקיזציה... :smile1:

פורסם

מניסיון זה לא שווה את זה.

זולל סוללה בטירוף :-\

מה זאת אומרת? אין לו אותם חיי סוללה כמו לE200?

פורסם

בבאג עד סוף החודש ללא מע"מ על מוצרי סאן-דיסק ולוג'יטק.

פורסם
  • מחבר

אה, נשמע מעניין. נבדוק מה יש להם להציע.

פורסם

מה זאת אומרת? אין לו אותם חיי סוללה כמו לE200?

הרקובוקס מקצר את זמן הסוללה באחוזים גבוהים ואני לא אגזים כאשר אגיד שזה מקצר אפילו במאות אחוזים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים